- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.941
Allah allah, yani incelerken ben de pek bir şey anlamadım doktor da konuşmadı öncelikle ölçümleri yapalım dedi, ben o bakarken sordum öyle öğrendim. Burası neresi oluyor dedim bacak kemiği dedi hiç anlaşılmıyor bile o kadar yakından olduğu için. Sonra ben soruyorum diye anlatmaya başladı o da burası şu organ vs diye. Acaba bakarken anlaşılmadı mı senin de? Mesela organların üzerine gelip bakıyordu kan akışına, mavi kırmızı renkler oluştu ekranda, bir de damarların sesini dinledi. Farkettin mi onları?Çıktım şimdi özel metkezde yaptırdım ayrıntılımı kadın hiç bişeyi tek tek incelemedi hiç içime sinmedi bişi soruyorum söyleniyor renkli var diye 290 tl verdik iyi olsun diye bilgi vermedi iyi dedi geçti hiç içime sinmedi
Selam canım doktoruna sordunmu o kanama alanıyla ilgili sorunu merak ettimherkese gunaydin
Benimde hiç içime sinmedi baktı ölctü ama zaten kendi doktorumda öyle bakıyordu geçen yıl kızıma hamileyken başka hastanede daha az para vererek yaptırmıştım o renkli doppler diye geçiyordu kan akışına falan bakilmisti bu seferki ayrıntılı ultrason diye baktı hiç kan akışına baktığını fark etmedim tek farkı 4 boyutlu gösterdi ve cd sini verdi benimde kafam karıştıÇıktım şimdi özel metkezde yaptırdım ayrıntılımı kadın hiç bişeyi tek tek incelemedi hiç içime sinmedi bişi soruyorum söyleniyor renkli var diye 290 tl verdik iyi olsun diye bilgi vermedi iyi dedi geçti hiç içime sinmedi
keşke doktorun bakarken sorsaydın ben ayrıntınlı bi inceleme göremedim nelerine baktınız bebeğin diye okadar para alıyor sonuçtaÇıktım şimdi özel metkezde yaptırdım ayrıntılımı kadın hiç bişeyi tek tek incelemedi hiç içime sinmedi bişi soruyorum söyleniyor renkli var diye 290 tl verdik iyi olsun diye bilgi vermedi iyi dedi geçti hiç içime sinmedi
geçmiş olsun çok sağol uyardığın içinmerhaba kızlar . ben geçen gece oğlumun oyuncağını görmeyip üstüne bastim ve yere düştüm. çok şükür bebekte bi sorun yok. siz de dikkatli olun.bu aylardan sonra Allah korusun düşmek tehlikeliymiş.
çalışıyormusun canım sen işin mi yorucu acaba vücudun dirençsiz kalıyo olabilir kendine dikkat etTam gribi atlattim dedim bugun butun kemiklerim agriyor sanki bileklerim kopacak gibi hic halim yok ne oluyo bana boyle ; (
Cnm üşütmede yapar sırt agrısı cok terlermisinkızlar merhaba. yaklaşık 4 gündür çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. benim gibi olan var mı? yarın doktor kontrolüm var ama gerçekten durabilecek gibi değilim. acaba bende mi terslik? yoksa benm gibi olan var mı?
keşke doktorun bakarken sorsaydın ben ayrıntınlı bi inceleme göremedim nelerine baktınız bebeğin diye okadar para alıyor sonuçta
geçmiş olsun çok sağol uyardığın için
çalışıyormusun canım sen işin mi yorucu acaba vücudun dirençsiz kalıyo olabilir kendine dikkat et
Auralee mashmallow yaa bende joie chrome u çok beğendim galiba onu alıcam hem uygun hem de bebeğin ayaklarını uzatacağı yer çok hoşuma gitti sizin beğendiğiniz modellerde sanki bebek ayağını sarkıttığında bacak arkası acıcak gibime geliyor bana çok cazip geldi. Siz kullanışsız bi yönünü biliyormusunuz
Benimde hiç içime sinmedi baktı ölctü ama zaten kendi doktorumda öyle bakıyordu geçen yıl kızıma hamileyken başka hastanede daha az para vererek yaptırmıştım o renkli doppler diye geçiyordu kan akışına falan bakilmisti bu seferki ayrıntılı ultrason diye baktı hiç kan akışına baktığını fark etmedim tek farkı 4 boyutlu gösterdi ve cd sini verdi benimde kafam karıştı
Ateşin yoksa kendini sıcak tut kuşburnu iç kuşburnunun zararı yok diye biliyorum inşAllah çabuk toparlarsın. Benimde bugün kuzucuğum dışarı çıkacaktı sanki tam çıkışı baskılıyodu bir sıkıntı yoktur inşAllah merak etme dikkat et .Yok btanem ya calismiyorum ama gribi ayakta atlattim diyebilirim hep bi kosusturma hali. Bebegin hareketlerinide neredeyse vajinamda hissediyorum 3 gundur. Ondan once göbek cevremdeydi ne guzel.. ihlamur rahim kalinligini etkiler mi acaba icsem sicak biseyler icmek istiyorum ama korkuyorum 33 mm cikinca ; (
Cnm üşütmede yapar sırt agrısı cok terlermisin
Ateşin yoksa kendini sıcak tut kuşburnu iç kuşburnunun zararı yok diye biliyorum inşAllah çabuk toparlarsın. Benimde bugün kuzucuğum dışarı çıkacaktı sanki tam çıkışı baskılıyodu bir sıkıntı yoktur inşAllah merak etme dikkat et .
Hahahhaha çok doğru söylüyosun aynı şeyi hissettim bende baya uğraştı çıkışın oralarda.Ay evet ya ayagi firlicak sanki biyerden. Tesekkur ederim tavsiyen icinn :)
Ayy çok geçmiş olsun, çok korkuyorum düşmekten.merhaba kızlar . ben geçen gece oğlumun oyuncağını görmeyip üstüne bastim ve yere düştüm. çok şükür bebekte bi sorun yok. siz de dikkatli olun.bu aylardan sonra Allah korusun düşmek tehlikeliymiş.
Kırgınlık kalmıştır belki hala. Ben hasta değilim olacak gibi de değilim ama çok yorgunum bacaklarım hep ağrıyor mesela. Artık ağırlaşmaya başladık belki onun etkisidir.Tam gribi atlattim dedim bugun butun kemiklerim agriyor sanki bileklerim kopacak gibi hic halim yok ne oluyo bana boyle ; (
Benim öncelikli seçeneklerim arasında chrome da var ama hala net bi karar yok tabiAuralee mashmallow yaa bende joie chrome u çok beğendim galiba onu alıcam hem uygun hem de bebeğin ayaklarını uzatacağı yer çok hoşuma gitti sizin beğendiğiniz modellerde sanki bebek ayağını sarkıttığında bacak arkası acıcak gibime geliyor bana çok cazip geldi. Siz kullanışsız bi yönünü biliyormusunuz
Ben carter's'tan aldım ama öyle full set satmıyorlar, kendim tamamladım içeriğini o yüzden.Güzel hamişler hastane çıkışı için kaliteli bi marka önerebilirmisiniz?
Ne güzel olması gereken o bence canım ayrıntılı ultrason deyince doppler de yapmalıydı ama hastanenin oyununa geldim galiba zaten kanama alani görünce ben ona odaklandım başka bir şey sormak aklıma gelmedi neyse gerekirse sonra yine baktiririmBen ayrintili icin ayrı bir yere gitmedim ama gecen sefer dedigin gibi mavi kirmizi biseyler çıktı ekranda. Birde doppler yapacagiz bebege giden kan akisina bakacagiz iyi besleniyor mu diye kalp atisina benzer bir ses dinledi sorun yok dedi doktorum
Eğer gerekli değerler yoksa içerisinde şikayetçi ol derim. Yazık günah o kadar para verildi hakkın o senin.Ne güzel olması gereken o bence canım ayrıntılı ultrason deyince doppler de yapmalıydı ama hastanenin oyununa geldim galiba zaten kanama alani görünce ben ona odaklandım başka bir şey sormak aklıma gelmedi neyse gerekirse sonra yine baktiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?