2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cok gecmis olsun canim, iyi olmana sevindim. Allah meleklerimizi ve bizleri korusun.

Sallama ihlamur iciyorum ben arada. Ama yine de icine sinmiyorsa sicak su limon ve bal ic ilik ilik

kızlar bişey soracam.. 6 ay oldu nerdeyse ben bu çocugun harekerlerini hissetmiyorum sürekli uyuyor mu bu?
Hic mi hissetmiyorsun canim? Ben de geceleri ve sabah hissediyorum genelde. Bazi arkadaslarin dedigi kadar yogun degil benimki de. Bebekten bebege de degisiyor olabilir. Bebegin ultrasonlarda saglikliysa sorun yoktur hareket etmesi icin nesquikli sut deneyebilirsin, bunun disinda masal kitabi, hikayeler oku sesini duyunca uyanir muhakkak, bir de geceleri 12 1 gibi yataktayken odaklan bebise o saatlerde cok hareketliler genelde :)

kızlar bişey soracam.. 6 ay oldu nerdeyse ben bu çocugun harekerlerini hissetmiyorum sürekli uyuyor mu bu?
Kimisi çok geç hissedermiş, doktorun ne dedi? Yani bebek hareketi olup da sen farklı bir şey olarak düşünüyor olabilir misin acaba?

Bence her bebek bir değildir. Şahsen ben, benimki içeride ne yapıyor , parti mi veriyor çok merak ediyorum. Ultrason olsa da baksam Hiç durmuyor neredeyse, hele ki pantolon giydiğimde deliriyor. Pantolonun lastiğini elimde çekiyorum o zaman duruyor, hiç sıkıntıya gelemiyor. etek giyiyorum bende, lasitiği aşağı kadar indiriyorum tabi yoksa içeride kıyamet kopuyor.

Kızlar çatlak kremi için lierac ı öneriyorlar genelde biberon için de avent ve dr.browns arasında kaldım ben

Tam gribi atlattim dedim bugun butun kemiklerim agriyor sanki bileklerim kopacak gibi hic halim yok ne oluyo bana boyle ; (
Walla noluyo bilmiyorum ama pazar gününden beri bende grip gibi bişeydim dün kötüledim mide bulantısı karın agrısı filan bugünde pek iyi sayılmam ayaga kalkınca belim bacagım kasıklarım kopcak gibi agrıyoo allah hayırlara getirsin şifa versin inşallah bizlere

Minoset plus mi canim evde o var olmadi icicem sanki biri ustume oturmus gibi heryeri agrir mi insanin ya o kdar agri cektim bitane icmedm agri kesici dayan dayan nereye kadar dimi Allahim 2. Tasiyanlara yardim etsin valla

Aynen bide sol boğazim cok kotu acile mi gitsem diye bile dusunuyorum esim gelince ama nereye gideriz onu cozemedim

Kizlar bnde gecen gece cok fena mide yanmasi oldu oyle boyle degildi solugu acilde aldik o neydi oyle ya
Mide yanması 3 gündür bende de var yediklerime de dikkat ediyorum ama oluyor yine. Elma, ılık süt iyi geliyormuş sözde ama ise yaramadi bende. Acilde ne yaptılar sana

Benmki sürekli hareket halindr bazen peş peşe bazen tek tek ama farklı yerlersen nasıl duruyo diye düşünüyorum :)

Bende kendim mayalıyorum hiç öyle olmuyo sütçüden alıyorum sutu market yogurdundan maya kullandım.yine sulu oluyo hatta kesik kesik kaymak bile olmuyo.sutten mi acaba artık yapmıcam diyorum

Canmn ben de her hafta 3 kg mayalıyorum. Anne olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine probiyotik yoğurtlar var marketlerde minik paketlerde. Ondan al maya olarak kullan. Sünme de olmadı hiç, süt soğuk olursa sulu olur

Arkadaşlar acil yardım edin lütfen günlerdir karnımda şişlikten uyuyamıyorum karnım davul gibi şiş duphalac içtim ama hala gaz dolu içim ne yapmalıyım
Açık havada yürümeni tavsiye ederim. Su içerek.

Doktoruna sorsana canım. Ama her bebek bir değil. Mesela hep hareketli benim nadiren hareketsiz. Ayaktayken bile hissediyorum bayadır

Bende sırf zıplasın da babası da görsün diye özellikle içiyorum arada. Pek tatlı birşey tüketemiyorum çünkü.
Ben videoya çekiyorum :)

Kizlaar 3 gundur bebisimi kasiklarda hissediyorum hatta kasik bile degil garip bi sekilde sanki disari dogru degilde içeri dogru oynuyor.. sanki basi yukarda sirti donuk bi sekilde.. Bnm gibi hisseden var mi

Ozellikle oturdugumda o kadar asagilarda hissediyorum ki. Yatarken fln daha yukarida normalde. Demekki normal bi durum canim

Kızlar işte benim soracağım konu.. bu hafta sağıma soluma ama te yanıma doğru. Birde kasıklarıma doğru tekmeleri oluyor. Ayakta mı duruyo napıyo :))) normal di mi :) ablam yeri genişledi ondandır dedi. Doktorlarınıza sordunuz mu

Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz birde bebek biberon ü ne aldınız
Arkadaşlar kadınlar k.den bulduğum ve faydasını gördükleri bir karışım 3.ayımızdan beri kullanıyorum. Ben kaşınan gerilen bi karna sahibim zaten vücudumda da çatlaklarım var. Oahalı kremlere gerek yok

Eklentiler

• IMG_1891.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…