- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.981
Hahhahahah çok güzel söyledin şunu alalım dediğimde sana bana almışlarmı yoo ozaman olmaz diyor ben yerlere yatıyorumUcuzlukta doğmuş bizim adamlar
Ayaklarini sicak tut. Ve dedigin gibi takip et cnm gecmis olsunYanma yok canim, usutmus olabilirim. Antibiyotik kullanmistim gecen ay umarim tekrarlamaz. Takip edecegim,gecmezse bir tahlil gerekli
Cok gecmis olsun canim, iyi olmana sevindim. Allah meleklerimizi ve bizleri korusun.merhaba kızlar . ben geçen gece oğlumun oyuncağını görmeyip üstüne bastim ve yere düştüm. çok şükür bebekte bi sorun yok. siz de dikkatli olun.bu aylardan sonra Allah korusun düşmek tehlikeliymiş.
Sallama ihlamur iciyorum ben arada. Ama yine de icine sinmiyorsa sicak su limon ve bal ic ilik ilikYok btanem ya calismiyorum ama gribi ayakta atlattim diyebilirim hep bi kosusturma hali. Bebegin hareketlerinide neredeyse vajinamda hissediyorum 3 gundur. Ondan once göbek cevremdeydi ne guzel.. ihlamur rahim kalinligini etkiler mi acaba icsem sicak biseyler icmek istiyorum ama korkuyorum 33 mm cikinca ; (
Sebamed catlak kremi ve dustan sonra bebe yagi kullaniyorum. Henuz biberon almadik :)Arkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz birde bebek biberon ü ne aldınız
Herkese gore farklilik gosterir tabi ama biz mothercareden aldik canim :)Güzel hamişler hastane çıkışı için kaliteli bi marka önerebilirmisiniz?
Hic mi hissetmiyorsun canim? Ben de geceleri ve sabah hissediyorum genelde. Bazi arkadaslarin dedigi kadar yogun degil benimki de. Bebekten bebege de degisiyor olabilir. Bebegin ultrasonlarda saglikliysa sorun yokturkızlar bişey soracam.. 6 ay oldu nerdeyse ben bu çocugun harekerlerini hissetmiyorum sürekli uyuyor mu bu?
Kimisi çok geç hissedermiş, doktorun ne dedi? Yani bebek hareketi olup da sen farklı bir şey olarak düşünüyor olabilir misin acaba?kızlar bişey soracam.. 6 ay oldu nerdeyse ben bu çocugun harekerlerini hissetmiyorum sürekli uyuyor mu bu?
kızlar bişey soracam.. 6 ay oldu nerdeyse ben bu çocugun harekerlerini hissetmiyorum sürekli uyuyor mu bu?
Walla noluyo bilmiyorum ama pazar gününden beri bende grip gibi bişeydim dün kötüledim mide bulantısı karın agrısı filan bugünde pek iyi sayılmam ayaga kalkınca belim bacagım kasıklarım kopcak gibi agrıyoo allah hayırlara getirsin şifa versin inşallah bizlereTam gribi atlattim dedim bugun butun kemiklerim agriyor sanki bileklerim kopacak gibi hic halim yok ne oluyo bana boyle ; (
Canım ben de 1 haftadır hastayım, atlatmaya çalışıyorum. Sabah akşam da ıhlamur içiyorum, bir sakıncası yokmuş ıhlaumurun içebilirsin. Bir de ağrı için sadece parol ya da minoset içebilirsin dedi. Sinüzitim olduğu için içmek zorunda da kaldım zaten ama plasentedan geçmeyen ilaçlar olduğu bir sorun teşkil etmiyormuş. O da aklında bulunsun :)
Ben çatlak kremi kullanmıyorum, işin aslı çok da büyüyen bir karnım yok :) Ama kullanmayı da düşünmüyorum, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı sürüyorum sadece. Bence sadece mesele nemlendirmek onun için bol su ve bu dediklerimle destek yapıyorum.
Walla noluyo bilmiyorum ama pazar gününden beri bende grip gibi bişeydim dün kötüledim mide bulantısı karın agrısı filan bugünde pek iyi sayılmam ayaga kalkınca belim bacagım kasıklarım kopcak gibi agrıyoo allah hayırlara getirsin şifa versin inşallah bizlere
Mide yanması 3 gündür bende de var yediklerime de dikkat ediyorum ama oluyor yine. Elma, ılık süt iyi geliyormuş sözde ama ise yaramadi bende. Acilde ne yaptılar sanaKizlar bnde gecen gece cok fena mide yanmasi oldu oyle boyle degildi solugu acilde aldik o neydi oyle ya
Tam olarak beni anlatmissin canm. bugun mesela o kadar mutsuzum ki anlatamam bi bunalmislik sıkılmışlık var herseyden.kendmi hic iyi hissetmiyorum bugünsanrm bebegn hareketlerini bugün 1 kac kez hissetmemlede alakali ama acayip bi bunalmislik var üstümde :/
Ben küvet aldm fakat üstüne uygun henüz file arayisina gecmedm bak suan tedirgin oldm ya üstüne uygun file bulamazsak
Bende kendim mayalıyorum hiç öyle olmuyo sütçüden alıyorum sutu market yogurdundan maya kullandım.yine sulu oluyo hatta kesik kesik kaymak bile olmuyo.sutten mi acaba artık yapmıcam diyorum
Açık havada yürümeni tavsiye ederim. Su içerek.Arkadaşlar acil yardım edin lütfen günlerdir karnımda şişlikten uyuyamıyorum karnım davul gibi şiş duphalac içtim ama hala gaz dolu içim ne yapmalıyım
Kizlar bebegin hareketlerini günün her saati hissediyor musunuz? ve hareketleri nasil cok mu güçlü ? ya ben psikolojimi bozdum resmen dün cok az hissettm bir kac defa felan sanrm bugün de sabahtan beri bekliyorum resmen hareket etsin diye
Ben videoya çekiyorum :)Bende sırf zıplasın da babası da görsün diye özellikle içiyorum arada. Pek tatlı birşey tüketemiyorum çünkü.
Kizlaar 3 gundur bebisimi kasiklarda hissediyorum hatta kasik bile degil garip bi sekilde sanki disari dogru degilde içeri dogru oynuyor.. sanki basi yukarda sirti donuk bi sekilde.. Bnm gibi hisseden var mi
Ozellikle oturdugumda o kadar asagilarda hissediyorum ki. Yatarken fln daha yukarida normalde. Demekki normal bi durum canim
Arkadaşlar kadınlar k.den bulduğum ve faydasını gördükleri bir karışım 3.ayımızdan beri kullanıyorum. Ben kaşınan gerilen bi karna sahibim zaten vücudumda da çatlaklarım var. Oahalı kremlere gerek yokArkadaşlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz birde bebek biberon ü ne aldınız
sonra çok hızlı alınıyormuş ya ne biliyim şişmeyeyim birdenNe güzel işte,çok iyi değil mi üç kilo
Gaviscon icirdiler tatlm ama ise yaramadi gecmzse parol al dedi ama almadmMide yanması 3 gündür bende de var yediklerime de dikkat ediyorum ama oluyor yine. Elma, ılık süt iyi geliyormuş sözde ama ise yaramadi bende. Acilde ne yaptılar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?