- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.021
kızlar merhaba. yaklaşık 4 gündür çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. benim gibi olan var mı? yarın doktor kontrolüm var ama gerçekten durabilecek gibi değilim. acaba bende mi terslik? yoksa benm gibi olan var mı?
Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız yada yaptıran var mı
Ben yaptırmayı düşünmüyorum inşallah çıkmaz olumlu düşünGunaydın kızlar bugun 9-10 arası seker testim var insallah seker cıkmaz dua edınnn
Benimki gece boyu değilde sabah sağ tarafıma toplandığının sertlikle uyandım elimi değince kaçtıGünaydın sizinde bebeğiniz gece boyu mesaidemi uyutmadı beni
Pıt pıt başladıysa tekmeler de çook yakındır :)) Sanırım senin haftalar ya da 1 hafta sonra olabilir dışarıdan görmüştüm ummadığım anda :) Bizimki dün öyle bi hareket yaptı ki şok olduk eşimle :)) Konuştum konuştum, hareketlendi içimde ufaktan, gel dedim ya çok büyük bi hareket gelecek ya duracak. Elini bi koydu bizimki kolunu ya da bacağını öyle bi sürterek geçirdi ki şok oldukbenimkiler hala pıt pıt şeklinde yaaabenim kız da tepiklese keşke
Maden suyu aksine çok faydalı, günde 1 kez doktorlar da tavsiye ediyor, mineral dolu içi :) İç şifa niyetine hiç korkma. 3 doktor değiştirdim 3ü de tavsiye etti.Rennie verdi dr ama fayda etmiyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor . Soda iyi geliyor o çok rahatlatıyor ama çocuğa zararlı oda . Napcam bilmiyorum . Ne yersem ne yersem eziyet olmaya başladı . Şu anda bilene boğazıma kadar yanıyor , dayanabildim kadar dayancam .
Ayva iyi geliyor dediler oda fayda etmedi . Karbonatlı sakız ile leblebi denicem bide
Oh güle güle kullanın mis gibi olmuş. Eninde sonunda alınacak hepsi :)Kızlar bugün baya bi alışveriş yaptım ama çokda yoruldum. Size aldıklarımı yazayım.
Havlu bornoz takımı
12 tane çorap
10 tane ağız bezi
1 tane kundak
1 tane Biberon
1 tane emzik (0-6)
Tırnak makası
Saç ( konak ) fırçası
2 tane lohusa geceliği ( biri uzun elbise diğeri alt üst takım )
Şampuan
Göğüs çatlak kremi (lanolin)
5 paket ıslak mendil
1 tane bebek temizlik pamuğu
Yazarken bile yoruldum ama farkettim ki daha çok şey var alınacak, daha önceden aldığım kıyafetler, küveti , arabası , nevresim takımını saymıyorum
Kocam k.kartının dibini gördünmü diye dalga geçiyor benimle
Vay be o kadar katılar mı.. Başka hastane bile yememiş. Neyse 1 ay su gibi geçer gider öyle düşün. Bizim randevular da artık ayda bir, hareketleri hissedince o kadar da ultrasona meraklanmıyor insan :)Goremedim yine mercimegimiBurda toplamda 4 ultrason yapiyolarmis dogurana kadar. 1 ay sonra ayrintiliya gircem o zaman soylicekler cinsiyetini. Baska hastanede belki bakarlar dedim onlar da Kabul etmedi beni, 1 ay sonraya randevu vermeye kalktilar Moralim bozuldu biraz ama en azindan kalp atisi, boyu vs iyi durumda. Hem doktorum kilom icin bebek saglikli olsun da kiloyu verirsin dedi o da bisey.
Ikimizde de sorun olmadigini bilince rahatliyo tabi insan. Bu cocuk bana sabri fena ogretti
İnşallah temiz çıkarGunaydın kızlar bugun 9-10 arası seker testim var insallah seker cıkmaz dua edınnn
maden suyu kullanmiyorum doktorlar önermedi bana.Günaydın kizlar banada dr maden suyu 3 tane bile icebilirsin zarari yok faydasi var dedi bende bitane icmeye calisiyorum magnezyumu cift doz aldigim icin
Heheh ben de çok merak ediyorum ne çıkacakAuralee evet benimki bi hafta geriden geliyor..sizinki çok acayip bişey olacak walla, hareketler bile bi değişik bayağı renklenecek sizin ev
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)Günaydın kızlar
Şeker testi ikinci gebeliğin ve kilo artışın fazla olmadığı için yaptırmıcam dedi ama kilo artışın fazlalaşırsa yaptırabilirmiş
Bugün üçte ayrıntılıya giriyorum inşallah güzel çıkar heycanlıyım
ooo süpersin sen yaaHeheh ben de çok merak ediyorum ne çıkacakKüçük canavar :)) Ama dediğim gibi başlar seninki de, o minik hareketlerden sonrası su gibi geçip gidiyor. Ben yeni hissettim sanıyordum ilk minicik attığı tekmeyi, takvime kaydetmişim baya baya geçmiş üzerinden. 15+5te olmuş nasıl becermiş bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)
Yaa gerçektende hareketler hisse dilince ultrason merağı kalmıyormuş insandaaa bizimkide ne gece uyuyor ne gündüz çok yaramaz olucak herhalde ben çok uslu bir oğluş hayal ediyordumPıt pıt başladıysa tekmeler de çook yakındır :)) Sanırım senin haftalar ya da 1 hafta sonra olabilir dışarıdan görmüştüm ummadığım anda :) Bizimki dün öyle bi hareket yaptı ki şok olduk eşimle :)) Konuştum konuştum, hareketlendi içimde ufaktan, gel dedim ya çok büyük bi hareket gelecek ya duracak. Elini bi koydu bizimki kolunu ya da bacağını öyle bi sürterek geçirdi ki şok oldukÜzerine tabi patır patır da tekmeler. O kadar güzeldi kiii..
Maden suyu aksine çok faydalı, günde 1 kez doktorlar da tavsiye ediyor, mineral dolu içi :) İç şifa niyetine hiç korkma. 3 doktor değiştirdim 3ü de tavsiye etti.
Oh güle güle kullanın mis gibi olmuş. Eninde sonunda alınacak hepsi :)
Vay be o kadar katılar mı.. Başka hastane bile yememiş. Neyse 1 ay su gibi geçer gider öyle düşün. Bizim randevular da artık ayda bir, hareketleri hissedince o kadar da ultrasona meraklanmıyor insan :)
İnşallah temiz çıkarNerede yaptıracaksın?
güzel haberler alırsın İnşAllahGünaydın kızlar
Şeker testi ikinci gebeliğin ve kilo artışın fazla olmadığı için yaptırmıcam dedi ama kilo artışın fazlalaşırsa yaptırabilirmiş
Bugün üçte ayrıntılıya giriyorum inşallah güzel çıkar heycanlıyım
O günler de gelecek inşallah :)) Merakla bekliyorum. Ya artık yalnız değilsin işte :)) Alışveriş dersen o bende de yok, sadece bi hastane çıkışı aldım hevesten, bi de küvet :)ooo süpersin sen yaainşallah haberleşiriz doğumdan bikaç ay sonrasında da ne acarlıklar yapıyorlar haberdar oluruz
benim günlerim kocamın sesini bugün duyabilecek miyimle geçiyor, üzülünce kız arada "ben varım ya anneeee" diye dürtüklüyor falan..hiçbişey yapmadım, ne kayıt ne alışverişbugün bi çıkıp bakıcam artık
Aman hep böyle olsunlar :))Yaa gerçektende hareketler hisse dilince ultrason merağı kalmıyormuş insandaaa bizimkide ne gece uyuyor ne gündüz çok yaramaz olucak herhalde ben çok uslu bir oğluş hayal ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?