2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cildiriciim gene gostermediler bebisi, simdiye kadar resmen sadece 1 kere gordum 11 haftalikken. Cinsiyet falan tabi yok ortada haliyle. Tum gebelik boyunca toplam 4 kez bakiyolarmis burda ultrasona. Aralik basina randevu aldim bakalim detayliyi yapcaklar o zaman, artik bi zahmet soylerler di mi. Resmen moralim bozuldu, ne oldugu onemli diil de merak ediyorum of

Benim de 1 haftadir agriyor, restorana gitsem 2 saat, en gec 3 saat sonra eve donup yatmam gerekiyor, geceleri hamile destek yastiginin kollarindan birini altima destek yapiyorum. Dun doktoruma sordum, yoga vb bir spor yap dedi. Sirtimiza bebisin agirligi fazla geldigi icin sirt kaslarini guclendirmek gerekiyormus. Ilerde agirlik daha da artacagindan daha kotu olcakmis. Daha da kotu olursa fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Benim de yas 34 heralde yasliyiz bu gebelik isleri icin

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız yada yaptıran var mı

Bana 1 ay sonraki kontrolumde yapacaklarmis. Hic fikrimi sormadilar bile, her yerin usulu farkli heralde. Bi de alt tarafi 1 bardak sekerli su iccem diye cok da dusunmedim ustune. Her gun onun kac kati cikolata yiyorum sonucta

Goremedim yine mercimegimi Burda toplamda 4 ultrason yapiyolarmis dogurana kadar. 1 ay sonra ayrintiliya gircem o zaman soylicekler cinsiyetini. Baska hastanede belki bakarlar dedim onlar da Kabul etmedi beni, 1 ay sonraya randevu vermeye kalktilar Moralim bozuldu biraz ama en azindan kalp atisi, boyu vs iyi durumda. Hem doktorum kilom icin bebek saglikli olsun da kiloyu verirsin dedi o da bisey.
Ikimizde de sorun olmadigini bilince rahatliyo tabi insan. Bu cocuk bana sabri fena ogretti

benimkiler hala pıt pıt şeklinde yaaa benim kız da tepiklese keşke
Pıt pıt başladıysa tekmeler de çook yakındır :)) Sanırım senin haftalar ya da 1 hafta sonra olabilir dışarıdan görmüştüm ummadığım anda :) Bizimki dün öyle bi hareket yaptı ki şok olduk eşimle :)) Konuştum konuştum, hareketlendi içimde ufaktan, gel dedim ya çok büyük bi hareket gelecek ya duracak. Elini bi koydu bizimki kolunu ya da bacağını öyle bi sürterek geçirdi ki şok olduk Üzerine tabi patır patır da tekmeler. O kadar güzeldi kiii..
Maden suyu aksine çok faydalı, günde 1 kez doktorlar da tavsiye ediyor, mineral dolu içi :) İç şifa niyetine hiç korkma. 3 doktor değiştirdim 3ü de tavsiye etti.
Oh güle güle kullanın mis gibi olmuş. Eninde sonunda alınacak hepsi :)
Vay be o kadar katılar mı.. Başka hastane bile yememiş. Neyse 1 ay su gibi geçer gider öyle düşün. Bizim randevular da artık ayda bir, hareketleri hissedince o kadar da ultrasona meraklanmıyor insan :)
Gunaydın kızlar bugun 9-10 arası seker testim var insallah seker cıkmaz dua edınnn
İnşallah temiz çıkar Nerede yaptıracaksın?

Auralee evet benimki bi hafta geriden geliyor..sizinki çok acayip bişey olacak walla, hareketler bile bi değişik bayağı renklenecek sizin ev

Günaydın kizlar banada dr maden suyu 3 tane bile icebilirsin zarari yok faydasi var dedi bende bitane icmeye calisiyorum magnezyumu cift doz aldigim icin
maden suyu kullanmiyorum doktorlar önermedi bana.
sanirim hepimizin bütçesi dengesi farkli..
dün doktora gittim minik uyuyor orda:)

coraspin decavit gyneferon hapı verdi
kabizlik için de duphalac verdi.

Günaydın kızlar
Şeker testi ikinci gebeliğin ve kilo artışın fazla olmadığı için yaptırmıcam dedi ama kilo artışın fazlalaşırsa yaptırabilirmiş
Bugün üçte ayrıntılıya giriyorum inşallah güzel çıkar heycanlıyım

Auralee evet benimki bi hafta geriden geliyor..sizinki çok acayip bişey olacak walla, hareketler bile bi değişik bayağı renklenecek sizin ev
Heheh ben de çok merak ediyorum ne çıkacak Küçük canavar :)) Ama dediğim gibi başlar seninki de, o minik hareketlerden sonrası su gibi geçip gidiyor. Ben yeni hissettim sanıyordum ilk minicik attığı tekmeyi, takvime kaydetmişim baya baya geçmiş üzerinden. 15+5te olmuş nasıl becermiş bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)

ooo süpersin sen yaa inşallah haberleşiriz doğumdan bikaç ay sonrasında da ne acarlıklar yapıyorlar haberdar oluruz
benim günlerim kocamın sesini bugün duyabilecek miyimle geçiyor, üzülünce kız arada "ben varım ya anneeee" diye dürtüklüyor falan..hiçbişey yapmadım, ne kayıt ne alışveriş bugün bi çıkıp bakıcam artık

Doktor şeker yüklemesi için erken gel önce tahlil yapıcaz sonra gerekli ise şeker yüklemesi yapıp tekrar bakarız dedi. Ben endokrine gidip baktırdım detaylı brişey çıkmadı gerek kalmaz diye düşünüyorum

Yaa gerçektende hareketler hisse dilince ultrason merağı kalmıyormuş insandaaa bizimkide ne gece uyuyor ne gündüz çok yaramaz olucak herhalde ben çok uslu bir oğluş hayal ediyordum
güzel haberler alırsın İnşAllah

O günler de gelecek inşallah :)) Merakla bekliyorum. Ya artık yalnız değilsin işte :)) Alışveriş dersen o bende de yok, sadece bi hastane çıkışı aldım hevesten, bi de küvet :)
Yaa gerçektende hareketler hisse dilince ultrason merağı kalmıyormuş insandaaa bizimkide ne gece uyuyor ne gündüz çok yaramaz olucak herhalde ben çok uslu bir oğluş hayal ediyordum
Aman hep böyle olsunlar :))

Kizlar gunaydin, bugun cok farkli bir konuyu sizinle paylasmak istiyorum: ust kat komsularimiz... Biz birbucuk senedir evliyiz ve eve geldigimizden beri gurultuden duramiyoruz. Biz klasik bir apartman dairesinde yasiyoruz ve ust katimizda 11 kisi yasiyor. Mecburiyetler vsden dolayi tabiki de herkesin basina gelebilir. Ancak sorun olan tavirlari. Ilk evlendigimiz zaman sabah erkenden supurge acilirdi. Esim birkac kez uyardi. Hatta evdeki kadinlar rahatsiz olmasin diye de bir not birakmisti kapiya. Notu yirtip balkonumuza attilar ve bize boyle bir not bitakmayin istediginiz yere sikayet edin vs tarzinda bir notla karsilastik. Sonrasinda artik biz yuz goz olmamak icin yonetici konustu birkac kez. Her seferinde biz ses yapmiyoruz zaten tasinacagiz vs dediler. Inanin ne haftasonu ne de haftaici 8den sonra biraz daha uyuyayim diyemiyorsunuz evde. Bir pazar sabahi 8de hali fircalama sesiyle uyandik. Cikip ben konustum bakin ben hamileyim bugun de pazar biz dinlenmek istiyoruz diye. Verdikleri yanit evet haliyi fircaliyorduk oldu.
Esimin cok fazla konusmasini istemiyorum acikcasi cunku daha once banyoya su geldigi zaman esim haber vermeye cikmisti ve adam yaptiramam, oglumu evlendirdim vs demis esime beni mi dovcen biz şuraliyiz vb sekilde konusmus.
Artik haftaiclerini takmamaya calisiyordum cunku her esim gittiginde vilada kovasinin sesi ,hep bir agizdan konusmalari, cocuklarin erkenden flut calmasi, hali silkelemeleri ( ki bu konuda da konustuk defalarca) vs duyuluyordu. Artik tasinmayacaklarini da biliyoruz.
Gectigimiz pazar gunu 8de dusen cekyatlarin ve konusma seslerinin ardindan duvara vurdu esim ( biz utanir olduk artik konusmaya) , sonrasinda uyumak ne mumkun esim cikti yukari. Tekrardan konustu benim durumumu soyledi ve pazar oldugunu soyledi. Kadinin verdigi cevap biz ses yapmiyoruz, cocuklar birsey dusuruyor olabilir vs olmus ( cocuklarin en kucugu ortaokula gidiyor) , bir de tasinin isterseniz gibi konusmus. Cidden oyle bir hale geldik ki keske uygun ortam olsa tasinsak. Esyalari bu eve gore aldik, bir suru masraf yaptik, esim hala dugunun kredisini oduyor. Bir de baska odada yatin vs demis kadin. Nerde yatalim ki evin bir odasi calisma odasi bir odasi da cocuk odasi. Sonuc olarak yine o konusmanin uzerine bu sabah biraz dinleneyim dedim. Ama nafile hepsi bir agizdan ve cok gur konusuyorlar. Esya cekme sesleri, birsey cakma sesleri. Bu tarz seyler 9dan 10dan sonra yapilmaz mi ? Cidden kizlar dayanilacak gibi degil 1 gunluk 2 gunluk mesele olsa neyse de konustugumuzun ertesi gunu 9da esya cakma sesiyle uyaniyoruz, defalarca soyledik yatak odamiz su oda diye. Her gun esya cekme sesi , supurge, vilada nasil olabilir olur da o kadar konusmanin uzerine belli bir saaaten sonra yapilamaz mi ? Esimin geceleri de dersi oluyor, calisma odasinda gec saatlere kadar calisiyor. Cidden kendimden cok ona uzuluyorum artik. Biz dinlenemiyoruz ne yapacagimizi da bilmiyoruz. Cunku konusulup cozume varilacak kisiler degiller. Inanin sabahlari bazen dua edip Allaha havale ediyorum. Elden baska birsey gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…