2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Defalarca konustu yoneticimiz de, hal ve tavirlarindan cekinir olduk yoneticiye de ayni sekilde konusmuslar.
Ya benimkiler koridoru da evlerine dahil etmişlerdi, evde rahat iş yapıcaz diye çocuğu parka salmıyodu, koridora salıyodu. Çocuk bisiklete biniyordu fren yerine benim kapıma çarpıp duruyordu. Top oynuyorlar kapımı kale yapıyorlardı. Anneleri ses etmiyor kesinlikle. Hatta bir haftasonu sabah saat 7.30da gürültüye uyandım. Koridora baktım bir de ne göreyim, toplamış komşuları, asansörlerin önünü parsellemişler, kek poğaça kısır almışlar yanlarına, dedikodu eşliğinde yün açıyorlar Sabah akşam site güvenliğini arardım bana mısın demezlerdi Ancak taşınınca kurtuldum.

Allah herkesin yuvasına huzur versin, çok zor.

Cok normal canim. Sorun etme rahat ol.

Sen nerde oturuyordun canim.bizim yolun karsi tarafinda yani esenyurt tarafinda beylikduzu tip merkezinin orda oturan kuzenimin evi de boyle:) hatta kendisi de o sekilde kullaniyor:))) ben olsam gicik olurum sese tahammulum yok hic. Kurtulmussun valla sen taşınıp

Hahah yok orası değil, bu dediğim 3-4 yıl öncesi ben o zamanlar başka yerdeydim :)) Ama rezillik ya. Ay hatta üstteki abla da sabahları süpürge takıp ismail yk şarkıları söylerdi bağıra bağıra

Cam bali var bendede ilik suya limonla karistirip içiyorum. Bende kararsizim icmekle biraz daha mi beklesem diyorum ya tekrarlarsa icmessem diyorum.. kafamda deli sorular

Cam bali var bendede ilik suya limonla karistirip içiyorum. Bende kararsizim icmekle biraz daha mi beklesem diyorum ya tekrarlarsa icmessem diyorum.. kafamda deli sorular
Sen onu doktoruna sor öyle devam et en iyisi. Sağlık ocağının kafasına göre ilaç vermemesi gerek ya :/ Benim hemşire ne kullandığımı soruyor, ama doktorun ne derse onu kullan hiç başka kimseyi dinleme diyor bir yandan da..

Bal sonuçta canım şifa niyetine iç. Ama suya katma direk 1 tatlı kaşığı ye bir 10 dk filan üzerine birşey içme.
Ama ihmal etme ateş filan yapar, o daha kötü. Ben doktora sormuştum sakınca görmemişti ama istersen sende sorarsın bir.

Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Herkesi kendimiz gibi sandigimiz icin uzuluyoruz belki de. Insallah biz de birkac seneye kurtuluruz.

Canim antibiyotik icin kadin dogumcunu da haberdar et. Hamilelikte kullanilan B grubu ilaclari oneriyorlar genelde. Fayda-zarar iliskisi, anlasilan bayagi kotu hasta olmussun. Cok gecmis olsun canim, acil sifalar

Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Herkesi kendimiz gibi sandigimiz icin uzuluyoruz belki de. Insallah biz de birkac seneye kurtuluruz.
Allah sabır versin canım yazmadan geçemedim yaşam tarzları eşimin ailesininkine çok benziyor her şeyi bildiklerini zannediyorlar ama yaptıkları gorgusuzlukten cahillikten başka şey degil ne yaparsan yap kendilerini haklı çıkarırlar çok şükür ki uzakta yaşıyoruz inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun bol bol dua edicem senin icin

Herkes okumus vs olmak zorunda degil cahil de diyemem haddime degil, ama vicdan yoksa yok sonradan olan birsey degil sanirim. Kul hakkindan korkmayan insana ne diyebilirsin ki. Dualarin icin cok tesekkur ederim, tum iyilikler sizinle de olsun

Herkes okumus vs olmak zorunda degil cahil de diyemem haddime degil, ama vicdan yoksa yok sonradan olan birsey degil sanirim. Kul hakkindan korkmayan insana ne diyebilirsin ki. Dualarin icin cok tesekkur ederim, tum iyilikler sizinle de olsun

Okumakla olmuyor ne yazık ki, üst kat komşum karı-koca öğretmen..

Benim komik bir sorum olacak.
Ben pazar günü 20. haftayı bitirdim şu an 21. haftadayım. Doktor 4. ayın bitti diyor ben 5. ayım bitti diyorum.
20/4=5 ay değil mi, yoksa hamilelikte her ay 5 hafta mı Ayy bana biri doğruyu söylesin

5.aya girmiş oluyorsun. 5 ay +1 hafta ... diye gidiyor canım. 24.aylık olunca 6.ay a girmiş oluyorsun.
Yaş gibi aslında. 34. doğum gününu kutluyorsun ama aya vurunca 33 çıkıyor ya onun gibi düşün

HAhah geldi yaş problemleri ben sata göre bakıyorum, çünkü 1 ay tam 4 hafta değil. 1 hazirandı sat, tam 5 ay doldu 6. ayda oluyorum. Yani tam doldurduğun ayın bir üzeri içinde bulunduğun ay oluyor. Bizim imzalarda da hep doldurduğumuz haftanın 1 üstü olarak bulunduğun haftayı söylüyor hatta.

Benim de 19 Haziran, 11 gün sonra 5. ay bitecek işte, tutturdu 4 bitti diye

aslında çok basit 20 hafta 5 aylık oluyor ama, 21 hafta altı aylık demek için erken oluyor. Falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…