- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.061
Ya benimkiler koridoru da evlerine dahil etmişlerdi, evde rahat iş yapıcaz diye çocuğu parka salmıyodu, koridora salıyodu. Çocuk bisiklete biniyordu fren yerine benim kapıma çarpıp duruyordu. Top oynuyorlar kapımı kale yapıyorlardı. Anneleri ses etmiyor kesinlikle. Hatta bir haftasonu sabah saat 7.30da gürültüye uyandım. Koridora baktım bir de ne göreyim, toplamış komşuları, asansörlerin önünü parsellemişler, kek poğaça kısır almışlar yanlarına, dedikodu eşliğinde yün açıyorlarDefalarca konustu yoneticimiz de, hal ve tavirlarindan cekinir olduk yoneticiye de ayni sekilde konusmuslar.
Allah herkesin yuvasına huzur versin, çok zor.Neyse ki çocuklar büyüdü diye sanırım bu sene gelmedi dedeler :) Ama yan taraftaki farkında, kadın her sabah özür diliyor gözleri kan çanağı...Önemli değil abla diyorum, keşke kavga etmeseniz de yine gürültü olsa diyorum, ne diyim..
Cok normal canim. Sorun etme rahat ol.Ben videoya çekiyorum :)
Kızlar işte benim soracağım konu.. bu hafta sağıma soluma ama te yanıma doğru. Birde kasıklarıma doğru tekmeleri oluyor. Ayakta mı duruyo napıyo :))) normal di mi :) ablam yeri genişledi ondandır dedi. Doktorlarınıza sordunuz mu
Sen nerde oturuyordun canim.bizim yolun karsi tarafinda yani esenyurt tarafinda beylikduzu tip merkezinin orda oturan kuzenimin evi de boyle:) hatta kendisi de o sekilde kullaniyor:))) ben olsam gicik olurum sese tahammulum yok hic. Kurtulmussun valla sen taşınıpYa benimkiler koridoru da evlerine dahil etmişlerdi, evde rahat iş yapıcaz diye çocuğu parka salmıyodu, koridora salıyodu. Çocuk bisiklete biniyordu fren yerine benim kapıma çarpıp duruyordu. Top oynuyorlar kapımı kale yapıyorlardı. Anneleri ses etmiyor kesinlikle. Hatta bir haftasonu sabah saat 7.30da gürültüye uyandım. Koridora baktım bir de ne göreyim, toplamış komşuları, asansörlerin önünü parsellemişler, kek poğaça kısır almışlar yanlarına, dedikodu eşliğinde yün açıyorlarSabah akşam site güvenliğini arardım bana mısın demezlerdi Ancak taşınınca kurtuldum.
Hahah yok orası değil, bu dediğim 3-4 yıl öncesi ben o zamanlar başka yerdeydim :)) Ama rezillik ya. Ay hatta üstteki abla da sabahları süpürge takıp ismail yk şarkıları söylerdi bağıra bağıraSen nerde oturuyordun canim.bizim yolun karsi tarafinda yani esenyurt tarafinda beylikduzu tip merkezinin orda oturan kuzenimin evi de boyle:) hatta kendisi de o sekilde kullaniyor:))) ben olsam gicik olurum sese tahammulum yok hic. Kurtulmussun valla sen taşınıp
Çok geçmiş olsun canım. Aile hekimin bile yazsa ilaç, k.d.doktoruna danışmadan içme. Boğazın bembeyaz ise tonsilit olmuşsun canım bende de kronik tonsilit var. Yaz kış sabahları ve yatarken kestane veya çam balı yiyorum çok iyi geliyor.
Hatta yemeye başladığımdan beri hiç apse yapmadı, dene istersen. Zencefilli bal da olur tabi. Çok sıcak birşeyler tüketme sakın ılık olsun içeceklerin. Birde garagaralar var yutmadığın için bebeğe zararı olmaya bilir onu da sorabilirsin.
Sen onu doktoruna sor öyle devam et en iyisi. Sağlık ocağının kafasına göre ilaç vermemesi gerek ya :/ Benim hemşire ne kullandığımı soruyor, ama doktorun ne derse onu kullan hiç başka kimseyi dinleme diyor bir yandan da..Cam bali var bendede ilik suya limonla karistirip içiyorum. Bende kararsizim icmekle biraz daha mi beklesem diyorum ya tekrarlarsa icmessem diyorum.. kafamda deli sorular
Cam bali var bendede ilik suya limonla karistirip içiyorum. Bende kararsizim icmekle biraz daha mi beklesem diyorum ya tekrarlarsa icmessem diyorum.. kafamda deli sorular
Huylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Herkesi kendimiz gibi sandigimiz icin uzuluyoruz belki de. Insallah biz de birkac seneye kurtuluruz.Ya benimkiler koridoru da evlerine dahil etmişlerdi, evde rahat iş yapıcaz diye çocuğu parka salmıyodu, koridora salıyodu. Çocuk bisiklete biniyordu fren yerine benim kapıma çarpıp duruyordu. Top oynuyorlar kapımı kale yapıyorlardı. Anneleri ses etmiyor kesinlikle. Hatta bir haftasonu sabah saat 7.30da gürültüye uyandım. Koridora baktım bir de ne göreyim, toplamış komşuları, asansörlerin önünü parsellemişler, kek poğaça kısır almışlar yanlarına, dedikodu eşliğinde yün açıyorlarSabah akşam site güvenliğini arardım bana mısın demezlerdi Ancak taşınınca kurtuldum.
Canim antibiyotik icin kadin dogumcunu da haberdar et. Hamilelikte kullanilan B grubu ilaclari oneriyorlar genelde. Fayda-zarar iliskisi, anlasilan bayagi kotu hasta olmussun. Cok gecmis olsun canim, acil sifalarKizlar dun aksam atesim cikti bogazlarim berbat doktorumu aradim. Bol limon portakal ates icin minoset ic dedi. Gece yatamadim bogazim bembeyaz olmus aile hekimine gittim antibiyotik baslayacagiz dedi. Sadece largopen kullaniliyomus zaten onu verdi bide minoset plus icmistim ben onu onermiyoruz minoset icebilirsin dedi. Yinede icmek icime sinmiyor ama böyle de bebegime zarari olur diye baslicam
Allah sabır versin canım yazmadan geçemedim yaşam tarzları eşimin ailesininkine çok benziyor her şeyi bildiklerini zannediyorlar ama yaptıkları gorgusuzlukten cahillikten başka şey degil ne yaparsan yap kendilerini haklı çıkarırlar çok şükür ki uzakta yaşıyoruz inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun bol bol dua edicem senin icinHuylu huyundan vazgecmiyor demek ki. Herkesi kendimiz gibi sandigimiz icin uzuluyoruz belki de. Insallah biz de birkac seneye kurtuluruz.
Herkes okumus vs olmak zorunda degil cahil de diyemem haddime degil, ama vicdan yoksa yok sonradan olan birsey degil sanirim. Kul hakkindan korkmayan insana ne diyebilirsin ki. Dualarin icin cok tesekkur ederim, tum iyilikler sizinle de olsunAllah sabır versin canım yazmadan geçemedim yaşam tarzları eşimin ailesininkine çok benziyor her şeyi bildiklerini zannediyorlar ama yaptıkları gorgusuzlukten cahillikten başka şey degil ne yaparsan yap kendilerini haklı çıkarırlar çok şükür ki uzakta yaşıyoruz inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun bol bol dua edicem senin icin
Herkes okumus vs olmak zorunda degil cahil de diyemem haddime degil, ama vicdan yoksa yok sonradan olan birsey degil sanirim. Kul hakkindan korkmayan insana ne diyebilirsin ki. Dualarin icin cok tesekkur ederim, tum iyilikler sizinle de olsun
Benim komik bir sorum olacak.
Ben pazar günü 20. haftayı bitirdim şu an 21. haftadayım. Doktor 4. ayın bitti diyor ben 5. ayım bitti diyorum.
20/4=5 ay değil mi, yoksa hamilelikte her ay 5 hafta mıAyy bana biri doğruyu söylesin
HAhah geldi yaş problemleriBenim komik bir sorum olacak.
Ben pazar günü 20. haftayı bitirdim şu an 21. haftadayım. Doktor 4. ayın bitti diyor ben 5. ayım bitti diyorum.
20/4=5 ay değil mi, yoksa hamilelikte her ay 5 hafta mıAyy bana biri doğruyu söylesin
Benim de 19 Haziran, 11 gün sonra 5. ay bitecek işte, tutturdu 4 bitti diyeHAhah geldi yaş problemleriben sata göre bakıyorum, çünkü 1 ay tam 4 hafta değil. 1 hazirandı sat, tam 5 ay doldu 6. ayda oluyorum. Yani tam doldurduğun ayın bir üzeri içinde bulunduğun ay oluyor. Bizim imzalarda da hep doldurduğumuz haftanın 1 üstü olarak bulunduğun haftayı söylüyor hatta.
HAhah geldi yaş problemleriben sata göre bakıyorum, çünkü 1 ay tam 4 hafta değil. 1 hazirandı sat, tam 5 ay doldu 6. ayda oluyorum. Yani tam doldurduğun ayın bir üzeri içinde bulunduğun ay oluyor. Bizim imzalarda da hep doldurduğumuz haftanın 1 üstü olarak bulunduğun haftayı söylüyor hatta.
yok ben 6 aylık demedim zaten, 5 doldu, bitti di mi dedim, 4 bitti diyo. Neyse anladım ben gerçeğiaslında çok basit 20 hafta 5 aylık oluyor ama, 21 hafta altı aylık demek için erken oluyor. Falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?