2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
HAhah geldi yaş problemleri ben sata göre bakıyorum, çünkü 1 ay tam 4 hafta değil. 1 hazirandı sat, tam 5 ay doldu 6. ayda oluyorum. Yani tam doldurduğun ayın bir üzeri içinde bulunduğun ay oluyor. Bizim imzalarda da hep doldurduğumuz haftanın 1 üstü olarak bulunduğun haftayı söylüyor hatta.

Ah seni öyle iyi anlıyorumkii aynısı bizdede var hele yazın o kilimin tüm pisliği pencereden odama doluyor bişede diyemiyosun eşimde sinirlenio sesleri duydukça sabah bazn onlarn sesine uyanyorZ ama yapcak bişe yk apartmanında kötü özelliği bu işte

Benim de 19 Haziran, 11 gün sonra 5. ay bitecek işte, tutturdu 4 bitti diye
Evet evet, 5 bitecek 6. ayın içinde olacaksın.
aslında çok basit 20 hafta 5 aylık oluyor ama, 21 hafta altı aylık demek için erken oluyor. Falan filan
Yok işte aslında 20 haftada 5 ay tam bitmiyor, 1 ay 4 hafta değil +2-3 gün var.
ona bakarsan gebelik 9 ay diyoruz ama 40 hafta 10 ay yapıyor Çok kurcalamamak lazım bence
Hayır canım yaa 10 ay değil 9 ay 10 gün işte :) 1 ay 30-31 gün, 4 hafta olarak hesaplarsan 28 gün demiş olursun.

hee ayı 4 hafta hesaplarsan 28 oluyor tüm aylar eee Şubat hariç 30 31 olduğu için öyle tutmuyor tabi ben ay işini son adet tarihime göre hesapliyorum ayin 11 den 11 ne yeni ayi hesapliyorm

Annemlerin üst katı aynen bu gelin ev üstünde görümceler torun vs annemlerde onlarda ev sahibi taşınma durumuda yok şikayetlerde ise yaramıyor afedersiniz camdan tukurmeler falan berbat bi aile çözümü varsa bizde yapalım birsey

uzar bu konu En iyisi benim gibi yapın, ben hesap kitap yapmıyorum, büyüyor iste diyorum sorana Yada haftasını söylüyorum direk. O ne kadar oluyor ben anlamıyorum diyorlar aman napcan diyorum geçiyorum

evet en iyisi çok didiklememek

Kızlar ben geldım şekerim yokmus bu sıkıntıdanda kurtuldum çok sukur
Çok şükür :) Gözün aydınn :)
evet evet bana da, yaani kaç aylık diyolar, illa bi ay soruyolar
İşte dışarıdan bi göz hafta hesabı bilmez, olana kadar ben de haftadan anlamazdım Doğuma kalan zamanı ay hesabı daha kolay buluyolar merak işte :)

Apartmanda yasamanin da bazi kurallari var senin evin temizlenirken insanlarin evi toz icinde kaliyor. Apartmanda hali silkelemeyi anlayabilmis degilim cidden. Bencilce bir davranis

Cidden bazi seyler hic degismiyor. Balkonda yumak yumak lastikli saclar, kalemler, seker-meyve copleri buluyorum. Hatta bir keresinde haliya vurduklari sopayi dusurmusler. Hamile halimle balkon temizliycek halim de kalmadi, cikmiyorum balkonlara. Gunahi kendi boyunlarina.

Kızlarrr doktordan geldim.benim minnak 346 gram olmuş yine 1 hafta önde gidiyor.20+4olmuşum haftaya pazartesi ayrıntılıya randevu aldım..herşey yolunda cokşukur.ama kafama takılan bi soru 20+4e göre 346 gram acaba zayıfmı bebek besleyememişmiyim =(

Normal kilosu, zaten anormal olsa doktor söyler sınırda vs diye. Kimseye göre kıyaslama bebeğini :)

Gözün aydın canım maşallah kuzuya bence normal çünkü kiloyu karın çevresi ve baş çevresine göre hesapliyorlar haftasi ondeyse kilosu iyi demekki şu haftalarda zaten kilo çok belirleyici değil ortalama birbirine yakın değerler oluyor ilerleyen haftalarda gerçek bilgi veriyor

Canım benimde 22sinde verdi doktor randevu nasıl yapılıyor bana aç karna gel dedi .s benim bi arkadaşım bayıldı ağır gelmiş yaptırma falan dedi de kararsizim
Yok canım ya gece 12 den sonra yemek yeme dedi sabah 10 da gıttım cok ac oldugum halde içebıldım ki tatlıdan nefret ederim ben sıkıntı olmadı sadece bı saat daha ac beklemek oldu uykum geldi ama hemsıre dediki hastanede durki ani bıse olunca mudehale edilsin oyle deyınce korktum ama ıkı dılım baklavaya tekabul edıyomus zaten sukur atlattım olumlu dusun bıse olmaz uzerımden yuk kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…