2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım çok geçmiş olsun, izmirin hava değişimi seni bu hale getirdi. İnşallah en kısa sürede düzelirsin.

çok geçmiş olsun sanada canım . sağol bu arada inşallah benim de iyi geçer ben bünyeme güvenmiyorum açlığa dayanamiyorum .d inşallah atlatcaz..

Canım bende 20+0 da gitmiştim
20+3 göründü 347 gr 23 cm
Iyi yani :)

çok geçmiş olsun sanada canım . sağol bu arada inşallah benim de iyi geçer ben bünyeme güvenmiyorum açlığa dayanamiyorum .d inşallah atlatcaz..
Saol canım darısı basına valla bende dayanamam hemen midem agrır bıse olmuyo emin ol olup kurtulcan sonucta gebelık sekeri bebek için cok tehlıkelı annesi :)

Minoset plus mi canim evde o var olmadi icicem sanki biri ustume oturmus gibi heryeri agrir mi insanin ya o kdar agri cektim bitane icmedm agri kesici dayan dayan nereye kadar dimi Allahim 2. Tasiyanlara yardim etsin valla

Yok yok, plus değil canım sanırım onda farklı bir madde var. Sade minoset ya da parol dedi doktor.

Tabi canım, olmuyor gerçekten. Merhemler sürdüm hafiflesin geçer diye olmayınca başvurdum ilaca napayım Çekinme ama dediğim gibi o ilaçları içebilirmişsin.

Kafam karıştı aç karnına yüklendiği için zarar veriyormuş diye duydum ama benim fikrimi sorarsa doktor ben yaptırmicam

Kızlar gebelikte şeker için mi yükleme yapıldı aç mı gitmek gerekiyormuş ? Benim en son kontrolümde doktorum açlıkla tokluğa baktı bu ayrı oluyor sanırım

Kızlar tansiyonum düşüyor sürekli hasta hissediyorum gebeliğin ilk döneminde bu kadar kötü hissetmemistim kendimi bi de taşınma arifesindeyim yorulmuyorum çünkü hhiiiicccc iş yapamiyorum sizde de oluyor mu bu kadar tansiyon dusuklugu napmam lazım bilen varsa yazsın lütfen

canlar benim doktorumda aç gelşekerine bakalım gerek olacağını sanmıyorum kilo sorunun yok ailede şekerde yok yapmayız dedi bende yaptırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…