2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Budur sanırım

Eklentiler

• IMG_2995.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 107
Ben de doktorum yaptır derse ki diyecek gibi, yaptırırım. Uzmanlık alanı olmayan konularda da atıfta bulunuyor çoğu doktor bu tutumundan çok rahatsız. Açıkçası hamilelik gibi hassas bi süreçte pek çok kişiyi strese soktuğu için ben de hoşlanmıyorum kendisinden. Fazla abartıyor haber olsun diye..
Çok geçmiş olsun, şu zamana kadar geldi artık hayatsal fonksiyonlar kazandı prematüre sınırında, inşallah sağlıkla vaktinde de doğacak bebeğin :)
Hareketler git gide enteresanlaşıyor

Bende 5 kilo aldım 70 oldum, artık dikkat etmeye başladım makarna pilav ekmek çok tüketmemeye çalışıyorum. Bu arada sınırda hep ilaç da kullanmaya başladım kırmızı et de baya tüketiyorum ama yükselmiyor. Siz neler yapıyorsunuz.

Canım çok geçmiş olsun, izmirin hava değişimi seni bu hale getirdi. İnşallah en kısa sürede düzelirsin.

Sagol canim Allah kimseye vermesin

Plasentanin yeri normal mi cikiyor benim ilk baslarda lekelenmelerim oluyordu birkezde kan gelmisti sebep soylemediler ist.a gittigimde tesadüf ordaki doktor söyledi.

Merhaba,
Epeydir yazamıyorum yoğunluktan ama fırsat buldukça okumaya çalışıyor ve mutlu oluyorum :)
Biz de ayrıntılı ultrasonumuzu geçen hafta yaptırdık her şey yolunda çok şükür :) İnat etti yüzünü tam dönmedi ama profilden renkli ve 3 boyutlu görebildik o kadar belirgin ki artık her şeyleri. Diyaframı bile vardı :)) Doktorum bana benzediğini söyledi bakalım göreceğiz.
Şeker yüklemesini ben de sordum biraz kızdı açıkçası. Sizinle de paylaşayım; kadın doğumcuların hiç biri bunda bir risk görmüyor başka uzmanlık alanında olan insanlar konuşuyor dedi. Şeker yüklemesi zararlı olsa hiç bir kadın doğumcu bunun riskine girer mi? Biz hastamızı riske sokacak bir şey istiyor olabilir miyiz? dedi. Ben de tamam dedim

Kizlar bu gece cok kotu bir ruya gordum. Oyle bi kanamam vardi ki galiba bebegimi kaybediyordum. Cok korktum anlatamam. Allah hayra cevirsin

haftaya kontrole gidicem bende doktorumla konuşayım güzelce bakalım , bebiş olunca insan herşeyi takıyor işte kafaya yengenler için çok üzüldüm tatlım ya Allah güzel sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsinbebişlerde bizlerde sağlıklı sıhhatli olalım inşallah

Ben 26. Haftamda yaptiricam. Kizimda da yaptirmistim. Cok onemli ve gerekli bir tahlil. Yuksek cikarsa onlem aliyorsunuz ve bebeginizi bir cok riskten kpruyorsunuz
Şeker yükleme testi bayağı önemliymiş bakalım haftaya kontrolde doktorum ne dicek benim geçen kontrolde açlık ve tokluğa baktı sadece bu gidişimde sorucam bende

Gözünüz aydınn :)
Şeker yüklemesiyle ilgili ben de bu cümleleri çok duydum ve hak verdim ya. Yaptır desin yaptırıcam :)

Inan cogu durumda en rahat olan gebelerden biriyim. Lekelenmeleri bile kafama takmiyorum. Ama neredeyse haftabir olunca bu kanamalar surekli kontrol, acil vbne gitmek yipratici oluyor. Korkusu, moralsizligi yeter.

Insallah canim

Sagol canim Allah kimseye vermesin

Plasentanin yeri normal mi cikiyor benim ilk baslarda lekelenmelerim oluyordu birkezde kan gelmisti sebep soylemediler ist.a gittigimde tesadüf ordaki doktor söyledi.
Baslarda asagilardaydi, kanama alanlari da oluyordu. Ama son zamanlarda nedenini bulamiyorlar. Kanama yogun oldukca kontrole cagiriyorlar sadece. Bugun de perinatolog cagirdi bakalim o ne diyecek. A

Kızlar bu hafta iki kere bebek top gibi toplandı karnımın bi tarafina 1 dk bile sürmeden düzeldi , normal mi sizlerde yaşadınız mı hiç böyle bisey ??
Evet canim yer degistirirken oluyor bende de inanilmaz bir sertlesme oluyor ve top gibi oluyor. Sonra da geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…