2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar ya ben biraz baktimda normal dogumla sezeryanin cok bir farki yok gibi bnm kuzenim normal dogum yapti cok pisman oldu aalt tarafi kesmisler geri dikmisler filan o zamn sezeryandan ne farki kaldi anlamadim bn normal dogumdan korkuyorum buyuk ihtimal sezeryan olacak gibi siz bu konuda ne dusunuyorsunjz

Bazısının doğumu çok kolay olur bazısı zor
Bebeğin kilosu da önemli kesi atılmadan da olabilir kesi atılmazsa kendiliğinden yırtılmada olabiliyor ve düzgün yırtılmıcağından doktorlar kesiyor ama normal doğum vucudu bebeğe daha iyi hazırlıyor
Sezeryan ise daha kısa zamanıbelli riski daha az bana göre bir günde kalkıyorsun ama süt hemen gelmiyor
Bence fazla düşünmemek lazım kısmet neyse o oluyor çok arkadaşım normal doğucam diye gitti sezeryanla çıktı
Benimde açılmam başlamıştı ama bebeğim dönmediği için sezeryan oldum spinal anesteziyle bebeğimide doğumda gördüm rahattı yani

Auralee canm dün doğum günümdü eşim surpriz hazırlamıs akşam ona daldim unuttum çekip atmayı şimdi çekip aticam :)
Ayy geçmiş doğumgünün kutlu olsun :)
İnşallah olmaz
Çok güzelmişş güle güle kullan :)
Aynen eşimde alırız diyor ama birden hesap kabarık çıkınca göreceğim ben onu
Ben de öyle düşünüyorum
Ay çok güzell :))

Gozun aydin canim hersey yolunda sayilir bebegin iyiyse sukur yatmak problem degil inanki hersey onlar icin... kanamalarinda kesilir insallah ben kotu bisey hissetmiyorum sende nedense hersey yolunda gidcek gbi :)
Insallah canim ben de hep iyi dusunuyorum :)

Mrb kızlar iyi günler ilk doğumu sezeryan olup normal doğum isteyen varmı aranızda. Benim ilki zorunlu sezeryan oldu bunu normal istyorym ama doktorlar pek yanaşmıyor sanki

Hastaneye gore fiyatta degisecek dimi canim doktor sabit alabilir ama her hastane farkli banada istedigin yerde dedi cinarliyi istiyorum o da doğru secim dedi
Biz de ata sagligi dusunuyoruz. Doktorumuz kenti de soyledi orasi bize uzak ayni zamanda da cok fiyatli diye biliyorum. Bir cinarliyi da soracagim hastane fiyati bir de disaridan gelen doktor olursa fiyatli olacak gibi. Doktoruma soramadim henuz ne kadara geliyorsunuz diye. Hakkimizda hayirlisi :) Bu arada bornovada oturan birkac arkadasimiz daha var anladigim kadariyla belki birgun gorusme de ayarlayabiliriz :) uzak bir yer olmazsa cok rahat gelirim ben de :)

Kızlar ben formda gezinirken gördüm whatsaptan grubu kurmuşlar anneler. bence bizde whatsapp grubu kursak nasıl olur daha rahat foto vesaire kolay olur ne düşünüyorsun

Kizlar bu da nacizane benim ordugum battaniye. Cok fazla anlamam bu islerden bir ters bir duz biliyorum sisle, annem de kolayca bu ornegi yapabilecegimi soyledi :) yavas oruyorum doguma kadar ancak biter sanirim bu arada ip nako baby luks minnos, sis 4 numara. 220 ilmek yanilmiyorsam Benim gibi pek anlamayanlara cok kolay bir ornek :)

Eklentiler

• 20161110_141927-min.webp
    29 KB · Görüntüleme: 76
  • 20161110_141945-min.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
Aslında daha çok sendeki etkisi değil de bebek açısından düşünmek lazım. Olabilecekse normal doğum bebek için her zaman daha iyi. Kesi herkese atılmıyor, ıkınmayı iyi becermek lazımmış, bebeğin ağırlığı, senin anatomik yapın, hepsi etkiler. Bir de karnındaki katman katman kesiğin iyileşmesiyle incecik bir yerin iyileşmesi daha farklı olur.
Selam kizlar oje sürüyor musunuz ?
Zararlı olur diye değil de neden bilmiyorum öğrendiğimden beri hiç sürmedim. Üşenmiş bile olabilirim :)

Merhaba kizlar.
Ben 22 haftanin icindeyim hala detayli ultrasona gitmedim Istanbul Anadolu Yakasi ve bayan birini ariyorum. Bilgisi olan var mi?? Ozellikle bayan istiyorum. Nerelerde var biliyo musunuz??

Ben bugün 2. doz tetenazu oldum bu arada. Yine ağrıyacak gibi :/

Benim hiç ağrımadı, hemşire de yarın kolun kalkmaya bilir filan demişti. İlk gün birkaç saat yandı sadece o kadar.
Bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Geçmiş olsun :)

ben de aldım havhavlısını
ohhh güle güle kullansın ne güzel oluyor buradan fikir alışverişi yapmak

ahhhh rüyana çokkk güldüm zaten bin bir çeşit rüyalar görüyoruz hamilelikte ama seninki beni çok güldürdü

canım örgünde çok güzel olmuş benim yeni evliyken yaptığım patiğin aynısı. bu yastıkta çok güzel birşeymiş güle güle kullansın bebişinnn

Normal doğumla sezeryan hiç bir olurmu dünya kadar fark var. ablamın çocukları sezeryan solunum yolları rahatsızlığından perişan oldu çocuklar ki bunu tüm dünya söylüyor yengemin normal doğum toplasan 4 kere hasta olmadı 4 yasında kızı. Yengemin hiçbiryerine dikiş atılmadı 13 santim açılması vardı biz ona hep yürüyüş yaptırdık normal doğuma hazırladık. Aurale ye katılıyorum katmanların kesilmesiyle ince bir yerin kesilmesi arasında çok fark var birde öyle herkesin yırtılıp kesilmiyo Allah hangisi hakkında hayırlıysa onu nasip etsin canım

çoook hoş ellerine sağlık. Gayette güzel gelmiş elin

Benim hiç ağrımadı, hemşire de yarın kolun kalkmaya bilir filan demişti. İlk gün birkaç saat yandı sadece o kadar.
Bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Geçmiş olsun :)
Bahtsızım ben bu konuda İlkinde de başta bişey yoktu yavaş yavaş ağırlaştı sonraki 2-3 gün kol kalkmadı saçımı bile toplayamadım. Şimdi hemşire dedi bu kez ağrımayabilir diye, kısmet dedim umut ettim ağrımaz diye. Yine başta normaldi, şimdi o uyuz ağırlık hissi gelmeye başladı muhtemelen yarın kol yatışta

Dur bakalım psikolojiktir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…