- 17 Ağustos 2016
- 206
- 235
- 23
- 46
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.341
Bundan teyzem dikmişti bana süpriz yastık deniyor galibaKızlar böyle yastık şeklinde özel günlerde flan kullanılır yandan fermuari var açılıyor Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909762
Ayy geçmiş doğumgünün kutlu olsun :)Auralee canm dün doğum günümdü eşim surpriz hazırlamıs akşam ona daldim unuttum çekip atmayı şimdi çekip aticam :)
İnşallah olmaz:) onlar da kendine gore haklilar tabi. Ben de daha cok aksamlari gorusebiliyorum. Gun icerisi universite, hastane, muayehane derken . Ben de ozellikle sordum dogum isini hangi hastanede istersen gelirim dedi en buyuk rahatligim bu . Tabi umarim cok fazla masrafli olmaz :/
Çok güzelmişş güle güle kullan :)Kızlar böyle yastık şeklinde özel günlerde flan kullanılır yandan fermuari var açılıyor Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909762
Ben de öyle düşünüyorumAynen eşimde alırız diyor ama birden hesap kabarık çıkınca göreceğim ben onu
Ay çok güzell :))Bu da ördugum patik Eki Görüntüle 1909764
Insallah canim ben de hep iyi dusunuyorum :)Gozun aydin canim hersey yolunda sayilir bebegin iyiyse sukur yatmak problem degil inanki hersey onlar icin... kanamalarinda kesilir insallah ben kotu bisey hissetmiyorum sende nedense hersey yolunda gidcek gbi :)
Biz de ata sagligi dusunuyoruz. Doktorumuz kenti de soyledi orasi bize uzak ayni zamanda da cok fiyatli diye biliyorum. Bir cinarliyi da soracagimHastaneye gore fiyatta degisecek dimi canim doktor sabit alabilir ama her hastane farkli banada istedigin yerde dedi cinarliyi istiyorum o da doğru secim dedi
Aslında daha çok sendeki etkisi değil de bebek açısından düşünmek lazım. Olabilecekse normal doğum bebek için her zaman daha iyi. Kesi herkese atılmıyor, ıkınmayı iyi becermek lazımmış, bebeğin ağırlığı, senin anatomik yapın, hepsi etkiler. Bir de karnındaki katman katman kesiğin iyileşmesiyle incecik bir yerin iyileşmesi daha farklı olur.Kizlar ya ben biraz baktimda normal dogumla sezeryanin cok bir farki yok gibi bnm kuzenim normal dogum yapti cok pisman oldu aalt tarafi kesmisler geri dikmisler filan o zamn sezeryandan ne farki kaldi anlamadim bn normal dogumdan korkuyorum buyuk ihtimal sezeryan olacak gibi siz bu konuda ne dusunuyorsunjz
Zararlı olur diye değil de neden bilmiyorum öğrendiğimden beri hiç sürmedim. Üşenmiş bile olabilirim :)Selam kizlar oje sürüyor musunuz ?
Ben bugün 2. doz tetenazu oldum bu arada. Yine ağrıyacak gibi :/
ohhh güle güle kullansın ne güzel oluyor buradan fikir alışverişi yapmakben de aldımhavhavlısını
ahhhh rüyana çokkk güldüm zaten bin bir çeşit rüyalar görüyoruz hamilelikte ama seninki beni çok güldürdüAy ben daha 1 takım hastane çıkışındna baişa hiç bir şey almadım, bakmadım da. Önümüzdeki ay sadece hastane çantalarına konulacakları alıp hazırlayacağız. 7.aydan itibaren onlar hazır olsun istiyorum ne olur ne olmaz. (bu konuda rüya görmüştüm 7 aylık hamileyim suyum geliyor ama daha hiçbirşey almamışız, karnımı tuta tuta kendime pijama bebişe hastane çıkışı almak için sokaklarda koşturuyorum)
Kalan eşyaları da son dönemlerde alırız herhalde. Karı koca bu konuda çok ağır kaldık nedense..
canım örgünde çok güzel olmuş benim yeni evliyken yaptığım patiğin aynısı. bu yastıkta çok güzel birşeymiş güle güle kullansın bebişinnnKızlar böyle yastık şeklinde özel günlerde flan kullanılır yandan fermuari var açılıyor Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909755 Eki Görüntüle 1909756 Eki Görüntüle 1909761 Eki Görüntüle 1909762
Normal doğumla sezeryan hiç bir olurmu dünya kadar fark var. ablamın çocukları sezeryan solunum yolları rahatsızlığından perişan oldu çocuklar ki bunu tüm dünya söylüyor yengemin normal doğum toplasan 4 kere hasta olmadı 4 yasında kızı. Yengemin hiçbiryerine dikiş atılmadı 13 santim açılması vardı biz ona hep yürüyüş yaptırdık normal doğuma hazırladık. Aurale ye katılıyorum katmanların kesilmesiyle ince bir yerin kesilmesi arasında çok fark var birde öyle herkesin yırtılıp kesilmiyo Allah hangisi hakkında hayırlıysa onu nasip etsin canımKizlar ya ben biraz baktimda normal dogumla sezeryanin cok bir farki yok gibi bnm kuzenim normal dogum yapti cok pisman oldu aalt tarafi kesmisler geri dikmisler filan o zamn sezeryandan ne farki kaldi anlamadim bn normal dogumdan korkuyorum buyuk ihtimal sezeryan olacak gibi siz bu konuda ne dusunuyorsunjz
çoook hoş ellerine sağlık. Gayette güzel gelmiş elinKizlar bu da nacizane benim ordugum battaniye. Cok fazla anlamam bu islerden bir ters bir duz biliyorum sisle, annem de kolayca bu ornegi yapabilecegimi soyledi :) yavas oruyorum doguma kadar ancak biter sanirimbu arada ip nako baby luks minnos, sis 4 numara. 220 ilmek yanilmiyorsam Benim gibi pek anlamayanlara cok kolay bir ornek :)
Canım kullanıyorum ama başlayalı çok oldu hala tam etki yapar mı acabaKan ilaci kulaniyor musun? ben gecen hafta kan ilacına basladim,tansiyon dusuklugu bas agrisi mide bulantisindan hastanelik oldum. ilac yan etki yapmis.
Bahtsızım ben bu konudaBenim hiç ağrımadı, hemşire de yarın kolun kalkmaya bilir filan demişti. İlk gün birkaç saat yandı sadece o kadar.
Bünyeden bünyeye değişiyor galiba. Geçmiş olsun :)
Selam kizlar oje sürüyor musunuz ?
Bahtsızım ben bu konudaİlkinde de başta bişey yoktu yavaş yavaş ağırlaştı sonraki 2-3 gün kol kalkmadı saçımı bile toplayamadım. Şimdi hemşire dedi bu kez ağrımayabilir diye, kısmet dedim umut ettim ağrımaz diye. Yine başta normaldi, şimdi o uyuz ağırlık hissi gelmeye başladı muhtemelen yarın kol yatışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?