2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya kızlar Eminönü'ne gittim uygun seyler var ama oturduğum semtle fiyatları aynı seylerde var takip etmek lazım

Bizim çöpler her akşam düzenli toplanıyor ancak ben yine de başka bir çöp kutusu almak istiyorum. Yemek çöplerine karışsın ya da ayrı bir yerde poşet içinde bekletmek istemiyorum.

Selam kizlar oje sürüyor musunuz ?

Şimdiye dek sadece 1 kez sürdüm. Neden bilmem içim rahat etmiyor belki etkilenir diye.

KıLar bıdıgoma bugün aldıklarım emınönü havuzlu Handan aldım
Çok tatlılar güle güle giysin :))
Bizim çöpler her akşam düzenli toplanıyor ancak ben yine de başka bir çöp kutusu almak istiyorum. Yemek çöplerine karışsın ya da ayrı bir yerde poşet içinde bekletmek istemiyorum.
https://www.e-bebek.com/bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi-p-xyz-m250ds/ Bunu düşünüyorum ben, koku dışarı çıkmıyor hiç.

Bakayım ben de buna. Balkonda durabilir mi acaba :)
Ya bende düşündüm almayı ama bi kullanıcı demişki ilk zamanlar iyi oluyo ama bebek ek gıdaya geçince çöp kovasının etkisi kalmıyormuş kokuyu dışarı veriyomuş

Pembe takım önlüğü şapkası eldiveni alt üst takımı 5 parça 25 tl badiyle ayaklı alt 3 parça yani 3badi 10 tl 3 alt 10 tl şeklinde
Çok uygunmuş fiyatları :)
Bakayım ben de buna. Balkonda durabilir mi acaba :)
Durur ya, her yere olur. Ben banyoya koyarım heralde.
Herşeyden önce psikolojik sağlığım için gerekli, birde çalışıyorum, önemli bir mevkiim var istesemde salamam herhalde :)
Evet psikolojiyi baya etkiliyor kesinlikle. Ama eve giriş akşam 8, sabah çıkış 6.30 olunca ne yazık ki bu hale geliyorum. Bi ruj belki rimel allık. Saçlar toplu daha rahat falan

Ya bende düşündüm almayı ama bi kullanıcı demişki ilk zamanlar iyi oluyo ama bebek ek gıdaya geçince çöp kovasının etkisi kalmıyormuş kokuyu dışarı veriyomuş
Yok ya tek bi kullanıcıya bakıp aldanma, ablamda var. Yeğenim 1,5 yaşında yani bez kokusunda üstüne tanımam Ama koku çıkmıyor. Kullanışıyla da alakalıdır, tıkabasa olunca iç kapak tam kapanmıyor koku çıkar normal olarak.

Ruj rimel allık bile yeter canım :) Ben saçları fönletiyorum 3 gün gidiyor, son 2 gün hop topuz

Ruj rimel allık bile yeter canım :) Ben saçları fönletiyorum 3 gün gidiyor, son 2 gün hop topuz
Fön çok iyi oluyor ya, evde de uğraşılmaz kuaföre de saçamıyorum. Gidip brezilya fönü çektiricem sonunda, onda da saçımın dalgasına kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…