2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Fön çok iyi oluyor ya, evde de uğraşılmaz kuaföre de saçamıyorum. Gidip brezilya fönü çektiricem sonunda, onda da saçımın dalgasına kıyamıyorum

Ben de kendim uğraşamam, zaten maaşallah bir saç var bende taramaya bile uğraşamıyorum. Kuaför bile yinemi geldin der gibi bakıyor Brezilya fönü daha önce 3 kere yaptırdım çok iyiydi gerçekten :)

Aaa hiçte salamam valla, taş gibiyim

MAşallah ben de salanlardanım, kımıldamaya ne hal ne de vakit bulamıyorum :/

Ben de suruyorum sürekli olmasa da. Arkadaşım emilmiyor mu zararli değil mi falan deyince aklima taklidi. Bugün de kina gecesi, sonra hafta sonu düğün var zaten hamileyiz üstüme giyecek birşey bulmak zor oluyor oje falan sureyim bari. Tirnaktan çok da emildigini sanmıyorum. Deriye gelen fondoten parfüm de aynidir olsa olsa

Birşey olmaz canım. Birde hamilelikten beri tırnaklarım soyuluyor, o yüzden ben neredeyse hergün değiştiriyorum o kadar aseton filan değiyor yani.

Vücuda en büyük zararı veren kimyasalın oje olduğunu okumuştum yıllar önce..öyle bi liste vardı,hormon dengesini en çok etkileyen makyaj malzemesi. Birinci sırada oje vardı. Temizleyin,parlatın gitsin. Yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…