2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya kızlar çarşıya gitmişken ben niye yün almadım bazen kendime çok kızıyorum çok unutkan oldum Dr ilaç yaDırıcam onu bile unutuyorum şimdi bunyünler ne kadar kızlar tulum için bide yapabilirsem battaniye için

Nisandan beri oje sürmüyorum, tırnaklarım soyulur kırıldı, şimdi kendine geldiler o bakımdan da iyi oldu, maşallah taş gibiler şu an, insan o görünüme de alışıyor zamanla, en önemlisi de bebeklere zarar gelmesin :)

Bilemedim ya, ben sürerim yani. Bu tarz şeyler ilk 3 ay daha etkiliymiş sanırım.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)
Teşekkür ederimm :)

Evet canim birkaç kisi daha var :) bebisler gelmeden gorusebiliriz sen ne tarafinda kaliyorsun

Kızlarr selam bu ilk tetenoz aşısını kaç haftaya kadar vurdurmak lazım?? Aile hekimi beni aramadı.bir de sabah mı vurulmak lazım

Mecbur kalmadikca kullanmayin arkadaslar. Ojelerin zararlariyla ilgili bir haber yapmistik zamaninda, uzmanlar ojenin kana karistigini hatta gogus hastaliklari vb rahatsizliklari da tetikleyebildigini soylemisti. Ben de severim ojeyi ama en guzeli bakimli ve nemlendirilmis tirnaklar

Kızlarr selam bu ilk tetenoz aşısını kaç haftaya kadar vurdurmak lazım?? Aile hekimi beni aramadı.bir de sabah mı vurulmak lazım
22. haftaya kadr vurulmak lazim die biliyorum yok cnm bn ogleden snra 3.30 ta gittim hemen vurdular saat onemli degil

Selam kızlar
Bence de oje ve aseton kullanmayın, makyaj malzemeleri neyse de, oje ve asetonu normal zamandasolumak bile zararlı.
Konu bakımdan açılmışken e bebek internet sitesinde palmer's marka çatlak vs krem ve yağları inanılmaz derecede indirimde, eğer bitmediyse kaçırmayın derim. Ürünler hep saf kakao yağı olduğundan çok etkili, ben normal zamanda da vücut losyonunu kullanıyorum, şimdi de aldım hepsinden.

Bir de aklıma gelmişken, duşta duş jeli ya da sabun yerine duş yağı kullanırsanız kremlenmeye üşendiğiniz zamanlarda bile cilt nemli kalmış olur. Bir çok markanın var, rossmandan ucuz bir tane almıştım, onu ve yves rocher marka duş yağını kullanıyorum. Bir de bebek yağlarının çoğu petrolden başka birşey değil, bildiğiniz erimiş mum. Onlar yerine parafin içermeyen vücut yağları kullanırsanız daha sağlıklı olur. Dalin, jhonsons baby falan hep petrol, paraben.

Kızlar karnım azonce kapı koluna vurdu bıraz ust kısma sızce zarar gelmısmıdır ya boyle kapı kolu derımı acıttı korktum

[QUOTE="LifeandFeel, post: 48812894, member: 730982"

Normal doğumla sezeryan hiç bir olurmu dünya kadar fark var. ablamın çocukları sezeryan solunum yolları rahatsızlığından perişan oldu çocuklar ki bunu tüm dünya söylüyor yengemin normal doğum toplasan 4 kere hasta olmadı 4 yasında kızı. Yengemin hiçbiryerine dikiş atılmadı 13 santim açılması vardı biz ona hep yürüyüş yaptırdık normal doğuma hazırladık. Aurale ye katılıyorum katmanların kesilmesiyle ince bir yerin kesilmesi arasında çok fark var birde öyle herkesin yırtılıp kesilmiyo Allah hangisi hakkında hayırlıysa onu nasip etsin canım[/QUOTE]

tamamen katılıyorum.adı üstünde normal doğum.sezeryan hm riskli hem zor.günlerce ayağa kalkamıyorsunuz.tıp o kadar ilerledi ki artık açık ameliyattan çok lazerle kesiler atılırken 10 cm kesiğin atıldığı ender bir amelişyattır sezeryan. ayrıca bebek nneden alacağı birçok antikordan da uzak kalıyor ve çok sık hastalanıyor.ha benim mecburi sezeryandı.bu da sezeryasn olacak ve gerçekten bunun için üzülüyorum.ama yapabileceğim bir şey yok.bebeğim sağlıkla doğsun da..

Kızlar o he konusu konuşulmuş daha önce söylemiştim Dr bana oje yok dedi Bn zaten çok sevmem kendim manikür yapıyorum törpü feln temiz olsun yeter makyaj bile içime sinmiyor içindeki kimyasal parafen feln ama bazen özel gün oluyo bi şey oluyo yapıyorum :)
Bi de alışveriş konusu açılmış Bn baya bi şey aldım yani daha doğrusu annemle kayınvalidem almıştı baya Bn bir yere gittikçe hoşuma giden bi şey gördükçe alıyorum :) bir tane 20li hastane çıkışı aldı annem kaç tane almak lazım acaba yaa? Annem bebeğin en çok kustuğu dönem çok lazım olcak dedi ama çok da almak istemiyorum ya siz naptınız veya ne düşünüyorsunuz?

Kızlar o he konusu konuşulmuş daha önce söylemiştim Dr bana oje yok dedi Bn zaten çok sevmem kendim manikür yapıyorum törpü feln temiz olsun yeter makyaj bile içime sinmiyor içindeki kimyasal parafen feln ama bazen özel gün oluyo bi şey oluyo yapıyorum :)
Bi de alışveriş konusu açılmış Bn baya bi şey aldım yani daha doğrusu annemle kayınvalidem almıştı baya Bn bir yere gittikçe hoşuma giden bi şey gördükçe alıyorum :) bir tane 20li hastane çıkışı aldı annem kaç tane almak lazım acaba yaa? Annem bebeğin en çok kustuğu dönem çok lazım olcak dedi ama çok da almak istemiyorum ya siz naptınız veya ne düşünüyorsunuz?

Yenodogan kiyafeti 5 takim fln yeterli yani takim almasan atletini altini ust badisini ayri alsan da olur. Yani 5er parca yeter. Hem cabuk buyuyorlar kiyafet olmuyo hem mevsim dwgisiyo. Ben daha bisi almadim. Babam tekstilde onun bebe giyimi imalati yapan arkadaslari var onlardan bakicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…