2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Saol cnm :) o zamn 2 takımım var 3 tane daha alsam kafi:)

Ojesiz gezemem valla. manikur 1 oje 2 o derece..

İns bi aksilik olmazsa ben en basindan beri hep normal dogum istiyorum.. 9ay karnimizda tasiyip bealiyoruz kalplerini biz attiriyoruz.. Dogumda biz onlara yardim ediyoruz.. Ve sonucta bizim yapimizda normal dogum var.. Ama korkmani da anliyorum cunku bende sezeryandan korkuyorum..

Bnm doktorumda egepol ve kent de dogum yapiyormus.. Onceden cinarliyla da anlasmasi vardi.. Bu hamileligimden onceki kurtajimi cinarlida olmustum.. Oyuzden orasinin kotu anilari var bende.. Kent icin yuksek fiyati bende duydum.. Ama herikisinede gidip arastirmak lazim.. Bornovalilar cogaliyor gibi kizlar:))

Kızlar magnezyum calsiyum kaç haftalık ta başladınız

16 dan beri iciyorum ben magnezyum efervesan tablet olarak kalsiyumada 21 de basladim ama onu sirt agrimdan dolayi verdi olmasaydi vermeyebilirdi

Kızlar karnım azonce kapı koluna vurdu bıraz ust kısma sızce zarar gelmısmıdır ya boyle kapı kolu derımı acıttı korktum

Hareket ediyor mu bebis birsey olmaz Allah in izniyle cunku doktor muayene sirasinda ultrason aletini oyle bi oynatiyor bazen dönsün diye eliyle vuruyo bana benim bile canim aciyo o yuzden birsey olmaz diyorum yinede dikkatli olmakta fayda var

Amin valla bende normal dogum istiyorum insallah yani gonlum ondan yana ama duam hep hayirlisi neyse onu yasat rabbim oluyor. Hem saglik acisindan hemde o ani yasamak istedigim icin dogurmak istedigim icin. Arkadasinin dogumu gibi bizede nasip olur insallah....

Cidden fazlayiz :) arastirmak lazim bakalim ne olacak ucretler

aynen katılıyorum. bugün bi kavganın ortasında kaldım. ne ileri kaçabildim ne geri....bi de bayılırlar kavga izlemeye.ayıran yok. bi öğrencim karnıma çarptı yedi şaplağı kafasina. neyse ki özür dilemeyi bilen bİ öğrenciydi. öğretmenin kral olduğu zamanda öğrenciydik, öğrencinin kral olduğu zamanda öğretmeniz.

mashmallow canım 5 hastane çıkışı çok fazla 2 tane yeterli onun yerine alt üst takımlar al . Çünkü hastane takımlarının çok parçası oluyor gerek yok bence.
Evet hastane cikisi olarak 5 cok. En minikleri kastettim ben 5 tane olsun diye. Badisi alti atleti fln hastane cikisi hem cok parcali hem pahali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…