2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlarr selam bu ilk tetenoz aşısını kaç haftaya kadar vurdurmak lazım?? Aile hekimi beni aramadı.bir de sabah mı vurulmak lazım
Beni sabah aç karnına çağırdı ilk doz için, 20 haftadan sonra başlıyor diyorlar. 2 dozu anca doğum öncesine yetişiyor bakınca.

Kızlar bu oje konusunda korkuttunuz valla, hiç sürmemiştim daha da sürmeyeyim madem. Düzenli törpü yapınca gayet iyi durumdalar zaten. Bi de iyice güçlendiler parlaklaştılar.

Bir şey daha danışayım dedim. Şimdi n11in kupon günü. Ben de kuponları bulmuşken bugün kullanayım dedim. Aventin 120 ml cam biberonu ve dr browns 120 ml cam biberonunda karar verdim. Aventle beraber emzik kampanyası yapmışlar almak istediğim modeli o olacak. Bir de chicconun başka emziği. Bu 4ünü alayım diyorum. Biberon konusunda sadece ml kısmına takıldım düşük hacimli olarak 2 biberon fazla mı, biri 240 mı olmalı mesela? Ama ilk doğduğunda da kullanacak muhtemelen. Anne sütü bebeğin gelişiimine özel üretiliyor, sağdıklarımı da vakti çok geçmeden vermem gerekir. En azından ablamdan gördüğüm kadarıyla kullanıldı. Her türlü kullanılacak, biri steril edilirken yedekte de olmalı gibi.

Bunları aldım bugün de :)

Eklentiler

• 47309468.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 101560713_524008659.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
  • avent-0-bpa-karanlikta-parlayan-yalanci-emzik-0-6-ay-ikili1493_1778325986.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
  • e74c704929b14736b722d8ba7e75cb96_690.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı olsun canım, kıskanmaya başladım valla :) Yarın doktordan sonra 1-2 parça birşeyler alacağım bende sanırım :)
Ayy al tabi, başlayınca duramıyosun Çok bekledim içimde tutmuşum demek ki, hala korka korka alıyorum. Eşim erken diyor, ben de sona hepsi birden kalırsa büyük patlayacak diye aradan çıkarıyorum. Sanki eninde sonunda alınmayacak. Keyfi alıyo değiliz ya
Canım dr.browns olan şey nedir ? Cahillik diz boyu yalnız
Hahaha vallahi buna baya güldüm Biberon, ortasındaki aparat gaz yapmasını engelliyor :))

Dün bizim kızla oyun oynadım :) Biraz dokunayım bakalım elime gelecek mi dedim, karnımın sağ tarafında eli ya da ayağı artık onu hissettim. Dokundukça çekti, uyuyordu sanırım. Sonra uyandı ve ben eline dokundukça o da bana doğru elini(artık elini diyorum neresiyse) itledi :)) Çok duygulandım tabi hemen salya sümük oldum

Yapma ya ilk defa duyuyorum Damlalık gibi duruyordu
Valla eşim sadece bana soruyor birşeye ihtiyacın varmı, elbise ayakkabı mont alalım sana diyor ama henüz bebeği düşünmüyor :) Yarın önce bana birşeyler alacağız, sonra belki 1-2 de bebeğe alırız :)
Aslında benimki hepsini ben alırım diye bekliyor da inat ettim hepsini birlikte alacağız :))

Maaşallah kuzuya

Yaa beraber almak daha keyiflidir ben de isterdim onu, ama çok ilgisiz çabuk sıkılıyor alışverişten :/ Sona bırakırsak çok sıkışırız diye önden asıl ihtiyaçları alıyorum ben de, sonra artık annemlerle bakarız ne yapalım, benimki kendine yapılan haricinde her türlü alışverişte darlanıyor

Aynen öyle kendine yapacağımız zaman beni kanser eder, onu dener onu çıkarır filan. Halbuki ben gider alırım, belli markalarım vardır zaten alır çıkarım.
Aslında onunla almak hiçte keyifli değildir, ilk önce fiyata bakar çünkü
Ama çok pis gaza geldim almayacağım. Gerekirse hepsi bir yüklensin almayacağım

Bende pek alışveriş seven biri değilimdir bu arada. Çok sıkılırım. Ama senin ve diğer arkadaşların tavsiye ile aldıklarınızın fotosunu stokluyorum, sayenizde hiç gezmeden gidip bunları istiyorum diyip alacağım. Allah razı olsun hepinizden

Hahah ben de gezip almayı sevmem dediğin gibi, girdiğim mağazada da altını üstüne getirmem gözümün ucuyla bakarım beğenecek gibi olduğuma doğru harekete geçerim o kadar yani bi mağazada işim 5 hadi beğendiğim şeyler olursa 10 dk olur Ama ona bile gelemiyor. Kendisi kazağın deseninin boyutuna, çizgi kalınlığına gibi absürt şeylere taka taka çıkamaz bi yerden. Sonuç olarak internetten alışveriş yaparım rahat olur Bu aldıklarımı da hep internetten aldım zaten :) Sen de çok iyi taktik bulmuşsun valla ne güldüm

Çok benziyoruz o zaman, bende hep internetten alırım. bedenim zaten standart olduğu için çokta güzel ve uyguna alırım Aslında eşim onu kastederek benim almamı bekliyor,diyor ki yokmu internette bebek için şeyler. Bende var ama ezberden alamayız onları incelememiz lazım diyorum

Oh kolaya kaçıyo tabi, muhtemelen hepsi onu düşünüyodur bi yandan. Uğraşmayayım zaten internetten çılgınlar gibi araştırıp bulacak o dayanamaz diyip yol yapmıştır bu şekilde Sen yememişsin ben tutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…