2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de geldimm kızlar ben size bi şey sormak istiyorum ya ben bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum yani belki anlayamıyorum emin değilim ama çok merak da ediyorum. Oğluşum biraz keyifli sanırım her kontrolde ayaklarını çapraz yapmış yatıyor olarak görüyorum. Hareketlerini anlamayınca korkuyorum ama doktora gittiğimde bakıyoruz bi problem yok çok şükür neden böyle çözemedim fazla kilo aldım ondan mı acaba ya

Kızlar bısey sorcam ben baya beyaz tenlıyım karnımın orta kısmı kızarık gıbı oldu buyudukce neden acaba doktora sormayıds unuttum sanki içinde kan tomurcukları var gıbı derının altında

Hangi siteden tatlım bunlar çok güzeller güle güle kullansın bebebişin
n11'de 11 kasım kampanyası için kupon almıştım önceden, oradan aldım :) Teşekkür ederim.
Hoşgeldinn :) İlk bebek mi ? Kişiden kişiye değişebilirmiş hissetme olayı. Başlarda seyirme gibi geliyor mesela tekmeler. Sen nesinden emin değilsin?
Gule gule kullan canim, nerden almistin ? Ben de almak istiyorum aventin biberonlarindan
http://urun.n11.com/bebek-biberon/philips-avent-120ml-cam-biberon0-6-ay-2li-emzik-P87296531
Aventi bu mağazadan aldım emzikle beraber uygun geldi bana. 100 tl üzerine 20 tl indirimim de vardı. Öyle aldım ben de.

Kızlar bısey sorcam ben baya beyaz tenlıyım karnımın orta kısmı kızarık gıbı oldu buyudukce neden acaba doktora sormayıds unuttum sanki içinde kan tomurcukları var gıbı derının altında

çatlak olmasın o tatlımm anlatınca o canlandı gözümde kremlen nemli tut kendini ama çatlama

Almak bir şey değilde sonra ay sonu olup benim maaştan fazla birşey kalmayınca bütün parayı ben yemişim gibi oluyor.
Birde çok masraflısın sen ben senin kadar para harcamıyorum diyor, e ayağındaki pantalona kadar ben alıyorum nereye harcayacan diyorum. E yani o da var ama ben daha masrafsızım kabul et diyor gıcık

Göbek deliği etrafı mı nasıl anlamadım pek. Benim de orası bazen mora yakın oluyo

Çatlama başlamışsın canım bol bol krem sür, nemli tut :)

selamlar kızlar ben de 22 haftalığım 6 kilo aldım çok mu ya internetten baktığımda üst sınırda ee napiyim öyle aman aman da yemiyorum sanki

Ya bu kadar mı benzerler Bana da masraflısın diyip duruyo, marketi de ben hallediyorum yani alışveriş de bende valla kızıyorum Kendime harcadığım yok eve harcanıyo hep

Kizlar catlaklar icin nemlendirici yag alacam hangisini oneriyosunuz kakao yagi zeytin yagi hististan cevizi yagi yada farkli iyi geldigini dusundugunuz varsa ona gore alayim yaglarla ilgili pek bilgim yok

Ya bu kadar mı benzerler Bana da masraflısın diyip duruyo, marketi de ben hallediyorum yani alışveriş de bende valla kızıyorum Kendime harcadığım yok eve harcanıyo hep

Aynı aynı, faturalar otomatik ödemede benim kredi kartında. Hafta sonu çalışmazsa alışverişi birlikte yapıyoruz ama her aksaş ekmek süt yoğurt illaki birşey lazım oluyor, eve ben erken geldiğim için ben alıyorum mecbur. Aracın bakımı vergisi hep benim kartla ödenir,saat filan beğenir internetten daha uygunsa alsana der alırım benim kartla, kendisini çalarlar kopyalarlar diye kullanmaz (sanki benimkini çalsalar ödeyecek olan kendi değil ) Enteresanlar valla

Kizlar catlaklar icin nemlendirici yag alacam hangisini oneriyosunuz kakao yagi zeytin yagi hististan cevizi yagi yada farkli iyi geldigini dusundugunuz varsa ona gore alayim yaglarla ilgili pek bilgim yok
Katı kakao yağı kullanıyorum, ama sanki hindistan cevizi koku ve nemlendirme olarak daha iyi. Tam krem kıvamında kullanımı da rahat :)

Hahah siz bi üst evreye geçmişsiniz

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım ama çok karnım büyümediği için o da banyodan banyoya. Annem hiç çatlamamış diye onun genine güveniyorum ama bakalım, inşallah çatlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…