2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Katı kakao yağı kullanıyorum, ama sanki hindistan cevizi koku ve nemlendirme olarak daha iyi. Tam krem kıvamında kullanımı da rahat :)

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım ama çok karnım büyümediği için o da banyodan banyoya. Annem hiç çatlamamış diye onun genine güveniyorum ama bakalım, inşallah çatlamam.
Tmm o zamn arkadaslar tesekkur ettim bnde histindan cevizi yagindan alim o zamn :))

Dogumla ilgili dusuncelerimde sizin yazdiklarinizdan snra az da olsa degisti ama ayiptir soylemesi bn gerdege bile evlendikten 1 ay snra girebildim o yuzden anatomime hic guvenmiyorum

Onu anladim cnmda yanlis yazmisim ondan utandim anlaminda dedim

Sen histindan yazınca, ben hemen kendi mesajıma baktım yanlış mı yazmışımda kız anlamadı dedim. Sonra baktım düzgün yazmışım sen yanlış yazmışsında bu yağı hiç duymamışsın anladım falan filan

Gitmeyince de niye gitmedin diyor birde, parama kıyamadım diyorum şakadan saçmalama diyor kendisi götürüyor :)
Seninki değişik baya
Dogumla ilgili dusuncelerimde sizin yazdiklarinizdan snra az da olsa degisti ama ayiptir soylemesi bn gerdege bile evlendikten 1 ay snra girebildim o yuzden anatomime hic guvenmiyorum
Korkma kadın vücudu ne kadar güçlü, biz yavaş yavaş şahit olsak da ne büyük değişimleri kaldırıyorsun hamilelikte. Doğum son aşaması artık, her kadın yapabilir aksilik çıkmadıkça. Vücudun da bebeğin de ne yapacağını çok iyi biliyor, içgüdüsel her şey. Önemli olan senin bu düşüncelere hazır olman, korkutma yok yere kendini. Zaten çatın normal doğuma uygun değilse sezeryana alırlar.

Aynı durum bizde vardı hatta 2 ay olmuştu ama yinede normal istiyorum bebeğime ve bedenime güvenmem gerekio :) her acı gelip geçer inş doğum gibi :) hakkımızda hayırlısı tabiki

Kizlar catlaklar icin nemlendirici yag alacam hangisini oneriyosunuz kakao yagi zeytin yagi hististan cevizi yagi yada farkli iyi geldigini dusundugunuz varsa ona gore alayim yaglarla ilgili pek bilgim yok

Canım ben doktora sordum bebek yağı kullan dedi her gece yatmadan önce sürüyorum ben bi arkadaşım da aynı şekilde bebek yağı kullanmış onda da hiç çatlak olmamış

Hoşgeldinn :) İlk bebek mi ? Kişiden kişiye değişebilirmiş hissetme olayı. Başlarda seyirme gibi geliyor mesela tekmeler. Sen nesinden emin değilsin?

Evet ilk bebek. Ya şöyle ki artık hissetmem gerekiyor gibi geliyor ama çok Nadiren hissediyorum ben acaba bi sorun mu var çok mu az hareket ediyor acaba diyorum öyle bi şey olsa ama doktor söylerdi dimi? Ya da acaba bu zamanlar için ben fazla mı hareket bekliyorum acaba miniğimden?

Bebekten bebeğe değişiyor o ya. Herkes farklı şeyler anlatıyor burda, sorun olsa doktor söylerdi korkma sen :) Ama insan tabi beklenti içinde oluyor, sabırsızlanıyor o ayrı.

Konuşmayı denedin mi hiç? Müzik dinleyince, konuşunca ya da dokununca tepki verebiliyorlar :)

Bunları aldım bugün de :)
güle güle kullandım bebeğin canım Dr.browns çok iyi ablam da kullanmıştı gerçekten gaz probleminden kurtarıyor insanı bebek çekerken içine giren hava gaz yapıyorr bu çok güzel önlüyor

Ayyy hiç sorma bende o yüzden anneme para yollicam zıbın ihtiyaç türü şeyleri onlar alsınlar bende şık giydirmeliklerini alıcam eşimle yoksa hiç çekilmiyolar alışverişte.
Bünyeyle alakalı canım endişe etme ilk çocuk daha geç hissedilir yada hissedersin ama tecrübesizlikten Anlamazsın kafana takma hoşgeldin bu arada :)
Ya bu kadar mı benzerler Bana da masraflısın diyip duruyo, marketi de ben hallediyorum yani alışveriş de bende valla kızıyorum Kendime harcadığım yok eve harcanıyo hep
. yaaa neden böyle bu erkeklere yaaaaa

TEşekkür ederimm :) Ben her şeyini alırken görmek istiyorum aslında, annemle çıkar bakrız dedim, eşim pek sevmez gibi. Bi yandan da düşündüm zorlasam da onla mı gitsem diye, azıcık dahil olsun o da canım. Sıkıntı falan anlamam. Hepsi aynı hepsi

İstanbulda yaşayıp da ebebek ten online alışveriş yapan var mı? kaç günde geliyor? evde olduğum zamana ayarlayayım kargoyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…