2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Konuşmayı denedin mi hiç? Müzik dinleyince, konuşunca ya da dokununca tepki verebiliyorlar :)
16haftalıkken ilk dediğin gibi konuştuğumda seyrine şeklinde hissetmiştim şimdi artık daha net fark etmek istiyorum ama hissedemiyorum. Ama doktor bi şey olsa söylerdi sonuçta dimi ya da ben mi çok hareket bekliyorum acaba?

Kızlar üç onbeşte ayrıntılım var çok heyecanlıyım hazırlandım eşimin gelmesini bekliyorum
Oo çok az kalmışşş :))
İstanbulda yaşayıp da ebebek ten online alışveriş yapan var mı? kaç günde geliyor? evde olduğum zamana ayarlayayım kargoyu :)
Kendi sitesinde kargo ücreti alıyor belli miktar altında, ama n11de ebebek mağazası var, oradan alınca aynı fiyatlar, kargo ücretsiz genelde. Şu an depo sayımı olduğu için biraz geç gönderecekler kargosunu ama normalde ne kadar zamanlaması bilmiyorum.
Sorun olduğu için değildir o ya, doktor söyler onu. Bünyen farklı senin demek ki, zaten zaman geçtikçe şiddetleniyor hareketleri de, sende daha geç başlayacak demek ki :)

Biberon bi tane en kucugunu al
Oburunu de az buyuk al bence. Bi tane yetmisti bana cam almistim aventin yikiyordum zaten gunde 1 2 kez kullaniyorduk. Dr browns cok kullanissiz geldi bize bi suru apaeati fln var bide plastik diye kullanmadim onu.

Gercekten mi ya:)
Ayy kiz evlat iste baska. Bizim beyfenfi istedigi yerde takiliyo ben elimi koymusum onu beklemisim hiiic umru diil

İstanbulda yaşayıp da ebebek ten online alışveriş yapan var mı? kaç günde geliyor? evde olduğum zamana ayarlayayım kargoyu :)
Canım aksam soyledim ertesı gun oglen geldı ups kargo ıle bedava cok memnun kaldım ya trendyoldan gelecekleri kac haftadır beklıyorum

Canım aksam soyledim ertesı gun oglen geldı ups kargo ıle bedava cok memnun kaldım ya trendyoldan gelecekleri kac haftadır beklıyorum

Kizlar catlaklar icin nemlendirici yag alacam hangisini oneriyosunuz kakao yagi zeytin yagi hististan cevizi yagi yada farkli iyi geldigini dusundugunuz varsa ona gore alayim yaglarla ilgili pek bilgim yok
Bu soylediklerinin hepsi iyi onemli olan dogalini bulman.ben hindistan cevizi yagi almistim 16dan beri suruyorum hic kasinmiyorum. Surmeden once cok kasiniyordum.

Bebe yagi eczanelerde mi satilio

Eczanelerde de var marketlerde de var zararı da olan bir şey değil sonuçta bebeğe de kullanılıyor çünkü ben çatlaklar için hazırlanmış kremlerin falan içeriklerine pek güvenemiyordum zaten doktorum da direkt bebek yağı önerince onu kullanıyorum sadece

Biberon bi tane en kucugunu al
Oburunu de az buyuk al bence. Bi tane yetmisti bana cam almistim aventin yikiyordum zaten gunde 1 2 kez kullaniyorduk. Dr browns cok kullanissiz geldi bize bi suru apaeati fln var bide plastik diye kullanmadim onu.
Dr browns cam bu, ay alıverdim dayanamayıp iki tane artık kısmet hangisini severse büyüğünü ondan alırız
Gercekten mi ya:)
Ayy kiz evlat iste baska. Bizim beyfenfi istedigi yerde takiliyo ben elimi koymusum onu beklemisim hiiic umru diil
Bakma bizimki de keçi ama o gün dokunacağı tuttu. Ya artık dürtme beni yeter ya dedi ya da benim düşünmek istediğim şekilde elimi tuttu

Kizlar bugun ilk kez A101e girdim sizinkonusmalariniz meraklandirdi beni:))
1 tane 2li bady aldim 8tl bide ikili pijama 5 tl. 0-3 ay aldim minicikler:) zaten 1 ay giyecek baya uygun geldi fiyat kumasi da iyi.

1 tane 2li bady aldim 8tl bide ikili pijama 5 tl. 0-3 ay aldim minicikler:) zaten 1 ay giyecek baya uygun geldi fiyat kumasi da iyi.
Bizimkinde kalmamıştı ya, bakındım da bulamadım :/

Ahahahaah:)
Emzigi ne yapacaksiniz? Ben kararsizim ya kizima vermedim emzik damak yapisi bozulmasin diye bide sevmiyorumben cocuklarin agzinda emzik. Ama kullanan anneler rahat ediyormus baya.

Ama biberon temizleyicisi yoktu. Kataloga da baktim bu hafta yokmus sanki burda kizlar bahsetmisti.gecen hafta miydi acep

Ahahahaah:)
Emzigi ne yapacaksiniz? Ben kararsizim ya kizima vermedim emzik damak yapisi bozulmasin diye bide sevmiyorumben cocuklarin agzinda emzik. Ama kullanan anneler rahat ediyormus baya.
Ya emzik kullanırım sanırım, en karşı çıkanı bile direnemiyor o konuda Ben aldım 2 çeşit, bakalım beğenecek mi, ortodontistlerle beraber geliştirilmiş damak yapısını bozmayacağını söylüyor. Bunlar benimkiler, farklı mağazalardandır da ürün bu.
http://urun.n11.com/emzik-ve-aksesuarlari/chicco-physio-comfort-silikon-emzik-0-ay-pembe-P122294791
http://urun.n11.com/bebek-biberon/p...cid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller
Ama biberon temizleyicisi yoktu. Kataloga da baktim bu hafta yokmus sanki burda kizlar bahsetmisti.gecen hafta miydi acep
Onu da göremedim, bi alt açma gördüm bi de nevresim. Nevresim var bir tane şu an, alt açmayı da sevmedim.

Banada şimdi annem almış sağolsun A101 den, nevresim takımı, çorap filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…