2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Bizde alıştıracağız emzik biberon.. Çalışacağım için annem rahat eder, geceleri de eşimde bana yardımcı olsun diye biberon da emzikte şart bence. Arkadaşım işe başlamaya yakın alıştırırım dedi , almadı çocuk biberonu çok zorlandılar. E bide bende migren var, tutunca mecbur ilaç içeceğim. Emzirem mecbur stoktan biberonla kullanacağım filan. Bana şart ne yazık ki

Çalışılmasa bile rahatlık oluyor ya, sonuçta eninde sonunda bırakacak memeyi. Süt erken kesilse, yetmese takviyeye de ihtiyacı olacak. Tabi şimdi böyle konuşuyoruz da bakalım bizimkiler neyi sevip neyi sevmeyecek, hep onlar şekillendirecek bir şekilde isteklerine göre.

Bende dun baktim a101 e ama cok kucuk geldiler gozume zaten almistik biberon temizleyici bende goremedim alt acma cok kalin garip geldi kisacasi eli bos ciktim :)

Ben ne emzik ne biberon hiçbir şeyi tutmazmışım, emmeyi hiç sevmemişim ek gıdaya geçince rahatlamıştır annem de Bana çekerse (ki annem bol bol demiştir herhalde senin gibi kızın olsun da gör diye ) yandık.. Keçinin dibi olur canımıza okur vallahi

Deneyimli anneler simdi aldiklarimizi yikayacagiz ya hepsini bir mi yikicaz sonucta her renk var kiyafetlerdr bebek programinda 30 derecede yikayip 2 kere durulama yapicam bide benim makine buyuk geri kalan kismi nasi doldurcam bilmiyorum hadi ilk sefer battaniyeler doldurur ama sonrasi nasi olcak bilmiyorum :)

Hadi bakalım kıdemli anneler biz acemilere bi yardım edin lütfen :)

Ya kızlar çok takılmayın emzik konusuna ben üç günlükken verdim iki kıZımada boru ıkıbucuk yasında biri üç yaşında bıraktı şimdi binada alıştırıcam inş

Kızlar merhaba^^
Kızımı gördüm bugün cok güzeldi yarabbim :)))). Simdide tekmeleriyle beni mutlu ediyor artık dışarıdan belli oluyor tekmeler:)) renkli ultrasona girdik bugün hem onu gördüm hemde sağlıgı yerinde çok şükür :))) sizinkiler nasıl herkesin hareketlenmeye başladı sanırım :))

Kızlar A101 prima bez geliyor ama 4. 5. Bedenleri reklamda acaba küçük boyları varmıdır

Valla benim oğlum da bana benzerse yandık, şimdi pantalon giyince lastiğinden filan rahatsız olup içimi tırmalıyor ya eşim senşn gibi tikli olacak gör bak diyor. Kazak-atlet etiketi filan öldürür beni hiç dayanamam. Bende Azıcık yüksek bel pantolon etek, çamaşır , çorap filan giyemem. Kesin bana benzeyecek

bende hepsini beraber alalım istiyodum sonra bebeğe acıdım stres olucak oda bizimle o yüzden eğlenceli şeylerinş babasıyla alıcaz inşAllah :))

Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

İnşallah iyi geçer canım sonuçlarını bekliyoruz

Hadi inşallah güzel haberler alırsın umarım
Döndük çok şükür herşeyine 2,3 kere baktı CD veriyolarmış aldık cdmizi. bi sıkıntımız çıkmadı hamdolsun herkese dendiği gibi göremeyeceğimiz şeyler olabilir şuan bi problem görünmüyor dedi kısa sürdü ama mutmain olduk çok şükür. 3 kere filan bakın buda pipisi dedi görmekten sıkıldık doktor göstermekten sıkılmadı. İlk önce eliyle kulağını tutmuş oynuyordu parmaklarını sayacaktık sayamadık sonra hepsini araladı açtı benim akıllı kuzum :)). 21 hafta 438 gr 25 cm dedi :)
Ben de emzik vermeyi düşünmüyorum ama bakalım, bana benzerse 6 yaşına kadar emer
ayyy ablam gibi oda arkasına saklar emer emer dönermiş garibim

Ya kızlar çok takılmayın emzik konusuna ben üç günlükken verdim iki kıZımada boru ıkıbucuk yasında biri üç yaşında bıraktı şimdi binada alıştırıcam inş
bencede bazısı zorla veriyor almıyor bazısı mecbur kalıyor bu bebek doğduktan sonra durumuna bağlı çokta önemli değil

Gözün aydın canım rabbim korktuklarından emin eylesin darısı benim başıma daha hiç bi yerden randevu almadım bakalım ya nasip

Hadi gözün aydın maşallah ufaklığa:) aaa bak cd verdiklerini bilmiyordum ben hepsinde aynı şekilde mi acaba biz de ayın 19una aldık randevuyu inşallah güzel haberler alırız :)

LifeandFeel canım gözün aydın :) Darısı başıma inşallah.. Benim yarın kontrolum var ondan sonra alacağım randevu, yaptıracağım inşallah.

Kızlar bi şey sorcam Bn kız 2 gündür böyle bi tuhaf hareket ediyo ya tekme değilde içeri de geziniyor sanki böyle karnımda su balonu dolaşıyor gibi bi tuhaf hissettiriyor.. sürekli gezinen bi şey var gibi yani arada tekme de atıyor tabii.. sizde de öyle oluyo mu ya? Daha önce normal tekmeler vardı bu iki gündür başladı bi değişik geldi o yüzden!

LifeandFeel hadi gözün aydın, sağlıkla gelsin hepsi. Ben de salı gidicem.
Emzikten ben de utanırdım perde arkası, koltuk arkası neresi varsa saklanır emerdim, hala da görünce canım istemiyor değil

Başımıza iş aldık Yerim onun tikli hallerini
Maşallah :)
Çok garip şeyler yapmaya başladılar. Geçen aşağıya indi baya hissettim oraya oturduğunu ama çok korkunç oldu, huylandım bi de, sonradan dokununca anladım orada. Büyüdüler artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…