2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

bende de oluyor canım, geniş yeri buldun gez bakalım diyorum. 1-2 ay sonra bakalım bu kadar yer bulacakmısın diye konuşuyorum onunla

aynı şeymi bilmiyorum ama tekme atmıoda içimi titreten bişe yapıo sanki biri organlarımı tutup çekio sertçe geri bırakıo gibi yapma diorum dinlemio tekmeleri filan güzelde bu his içimi bi tuhaf yapıo

aynı şeymi bilmiyorum ama tekme atmıoda içimi titreten bişe yapıo sanki biri organlarımı tutup çekio sertçe geri bırakıo gibi yapma diorum dinlemio tekmeleri filan güzelde bu his içimi bi tuhaf yapıo
Yoku cnm bnmki öyle değil boşlukta dolanan su doku balon gibi bi değişik tarif de edemiyorum ya

Benimki 1 haftadir eskisi gibi degil hissettigim halde gobegimde oynama olmuyor mesela. Pozisyonundan dolayi sanirim canim. Keske görebilsem icerde nasi olduklarını

Kızlar dün aksamdan beri karnımın sol tarafı kas agrısı gıbı agrıyo zaten o bolgede kanamam varmıs bebekte bugun cok hareket etmıyo moralım bozuk baya

Kızlar dün aksamdan beri karnımın sol tarafı kas agrısı gıbı agrıyo zaten o bolgede kanamam varmıs bebekte bugun cok hareket etmıyo moralım bozuk baya

O tarafta kanama alanın oldugunu bildiğin icin psikolojik olabilirmi acaba canim? cok dinlemesen mi acaba kendini. benimde gobek deligimi sag tarafi cok ağrıyor bazen hatta dik duramıyorum bir süre. Bebek büyüyor ondandir diyip cok düşünmüyorum.

Evet Normalde orda kanama olmadıgını bılsem daha rahat olurum bırde kasılma problemi oldugu için rahım uzunlugumda sınırda bunları dusununce iyice tedırgın oluyorum bi rahat hamılelık gecıremedim ya

Valla canim 2 gundur az hareket ediyordu korkuttu bni ama dun geceden beri sukur iyi

Gözün aydın Can'ım bebişin sağlıkla gelsin inşallah bende pazts ya da salı gidicem darısı başımıza olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim

Hadi gözün aydın maşallah ufaklığa:) aaa bak cd verdiklerini bilmiyordum ben hepsinde aynı şekilde mi acaba biz de ayın 19una aldık randevuyu inşallah güzel haberler alırız :)
sende güzel haberler alırsın İnşAllah

LifeandFeel canım gözün aydın :) Darısı başıma inşallah.. Benim yarın kontrolum var ondan sonra alacağım randevu, yaptıracağım inşallah.
sende yarın yazarsın bize gelince güzel haber alırsın canım inşAllah

çok sağol. Ayyy okadar büyük yaşta emince haliyle hatırlıyosun ondan canın çekiyodur sende güzel güzel haberlerle gelirsin umarım

Evet Normalde orda kanama olmadıgını bılsem daha rahat olurum bırde kasılma problemi oldugu için rahım uzunlugumda sınırda bunları dusununce iyice tedırgın oluyorum bi rahat hamılelık gecıremedim ya
birşey yoktur inşAllah tedirgin olma canım doktora git için rahat etsin sen karnımı çarptım demiştin hem stresten kurtulursun

Kızlar bebeğim ultrason da 21+4 çıktı boyu 25 buçuk santim sizce kısamı tüm siteler 28 29 yazıyor aklım karıştı biraz sizin bu haftalarda nekadardı

Valla salı gunu doktordaydım doktor ıkı hafta sonra gel dedi cok streslısın boyle olmaz dedi suan yuzum olmaz bıdaha carptıgım yer dıger taraftı canım bebekuzanınca oynadı baya belkıde kaburga agrısıdır yada rahım genıslıyodur nedir bılmıorm ama insan korkuyo tehlıkelı oluncada

Kızlar bebeğim ultrason da 21+4 çıktı boyu 25 buçuk santim sizce kısamı tüm siteler 28 29 yazıyor aklım karıştı biraz sizin bu haftalarda nekadardı
Bu aralıkta sakın kafanı bulandırma, benim bebiş 2 farklı ultrasonda 1 gün arayla 100 gr farklı çıkmıştı. Bebiş az ayağını karnına çekse al sana 1/2 cm kısa Dr gelişimi iyi diyorsa iyidir merak etme. Bende geçen hafta kilosu azmı dedim. 26 haftadan sonra hızlı alıcaklar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…