2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Arkadaşlar benimde 3 gündür göğsümün altındaki sol kaburgam ağrıyor üşüttüm falan zannettim magnezyum içiyorum ama fayda etmiyor. Bir de üstüne migren Ağrı'sı çekiyorum bir aydır her gün bazen dayanacak gücüm kalmıyor benim gibi olan var mı aranızda

Cnm Bnm de arada karnım kasıklarım felan Ağrıyo hala adet ağrısı gibi sen şimdi bi de streslisin ya kanama alanı feln ondan da böyle ağrıları fazla hissediyorsun ister istemez kendini çok dinliyorsun. Gerçi biz de farklı değiliz çok şükür hiç sıkıntım olmadı ama bnde 2 gündür bi tuhaf hareket ediyor diyip duruyorum :) doğurmadan rahat yok tabii doğurunca rahat eder miyiz meçhul Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :) C ciarasisi

eğer bebişin oynuyorsa hiç takma kafana dinlen canım. Ama çöl sıkılırsan kendini bi acil e atarsın bebeği görürsün için rahat eder hem doktorada tekrar gitmemiş olursun be yapalım çok seviyoruz yavrularımızı şimdiden aklımız çıkıyor bişi olucak diye Allah hepsini korusun hayırlı evlatlar etsin.

çok doğru söylüyorsun kilosu değilde boyuna takıldım halbuki ölçüme görede 5 gün önde gidiyor :))

2 gün bende de aynısı oldu. Sanki içerde su püskürtülüyor gibi :)

Allah yardım etsin canım migren zor ağrıkesicide çok etki etmez bende kaburga değilde sırt ağrısı var çok galiba ağırlaşıyoruz yavaş yavaş

Canim senin su emziklere baktim cok guzeller ama buyuk sanki? Yenidogan icin daha minikleri var bunlar tum yuxu kapliyor:)))

Allah yardım etsin canım migren zor ağrıkesicide çok etki etmez bende kaburga değilde sırt ağrısı var çok galiba ağırlaşıyoruz yavaş yavaş
Sağol canım. Bir kaç defa minoset içtim dr fazla içme dayanmaya çalış dedi. Kaç ay sürecek bu ağrı bilmiyorum. Dediğin gibi ağırlaşıyoruz galiba. Sana da geçmiş olsun canım. Rabbim tüm hamile arkadaşlara yardım etsin.

Benimkide geçen haftaya göre 100 gr az cıktı ben de bu ay 2 buçuk kilo almışım onunkinide ben aldım galiba

ben de fazla kilo alanlardanım
ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. Son ayda tartılmadım bile 1 sene sonra hepsi gitmişti, o Zaman'lar daha geçtim çabuk gitti şimdiki hedef im 15 kilo ile bitirmek. Bide sağlıklıysa bebiş ve sen biraz kaçamak olsun dimi. Her sene hamile kalmıyoruz ya

Kizlar feci mide yanmasi yasiyorum.. Gaviscon ictim ama gecmedi hala.. Ne yapsam ne yesem icsem?

maşallah tebrik ediyorum süpersin bende bebişim sağlıklı sıhhatli dünyaya geldikten sonra veriyim kilolarımı senin gibi aynen tatlım sağlıklı olsun bebişlerimizde, bizde sıkıntı yok kilo verilir

Kizlar feci mide yanmasi yasiyorum.. Gaviscon ictim ama gecmedi hala.. Ne yapsam ne yesem icsem?
Sana tavsiyem düzenli süt eğer sana gaz yapmıyorsa, sık beslenme ve az yemek yemek. Bol su. Dikkat edersen tamamen geçirmez ama azalır. Mide yanması hamilerin vazgeçilmez rahatsızlığı.

Oda bişey mi ben 3.5 kilo aldım. Bana sorsam hiç bişeyde yemedim. Sağolsun Dr çok kasmıyor, sadece şekerli tatlıları fazla yeme diyo
Aksi gibi benimde canım hep tatlı şeyler istiyor dr kasıyor ama ben kasmiyorum galiba :) ilk hamileligimde 13 kilonun çoğunu bu haftalarda almıştım son 2 ayda almadım ona güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…