2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ya benimde kafam karıştı tatlım ya ilk zamanlar hep bizimle olucak ya inşallah bebişlerimiz beşik alıp sonra odamı yapsam diyorum. Bende bakıyım bir neler varmış diye bakalım

Aksi gibi benimde canım hep tatlı şeyler istiyor dr kasıyor ama ben kasmiyorum galiba :) ilk hamileligimde 13 kilonun çoğunu bu haftalarda almıştım son 2 ayda almadım ona güveniyorum
Normal almışsın, benim dr son aylarda kilo alımı durur diyo görücez bende tatlı yiyorum yarısından fazlası bitti zaten

ya benimde kafam karıştı tatlım ya ilk zamanlar hep bizimle olucak ya inşallah bebişlerimiz beşik alıp sonra odamı yapsam diyorum. Bende bakıyım bir neler varmış diye bakalım
Walla ben illa odası olsn die deilde ew derli toplu olsn eşyaları orda olsun düzenli olsun istedgim ixin oda yapıyorm illa yapılcak basta yapılsn :)) aynı zamanda anne Yanı beşikte alıcam ilk zamanlar icin :))

Benim oğlan 2 yaşı geçkin emdi, benim odada yattı. Yani başka oda zor oldu. Her dakika kontrol ediyorsun falan. Odasını yapıp yatğını büyüyünce değiştirirsin yada hiç aceleye getirmeden yatak (beşik) alırsın bide şifonyer sonra düzenlersin

Walla ben illa odası olsn die deilde ew derli toplu olsn eşyaları orda olsun düzenli olsun istedgim ixin oda yapıyorm illa yapılcak basta yapılsn :)) aynı zamanda anne Yanı beşikte alıcam ilk zamanlar icin :))
Cnm geçenlerde sen sormuştun oda dimi? Ben oda yapmıcam henüz 1 yaşına gelince oyun odası yapmak istiyorum kısmetse ama geçen gün İzmit'te mobesko var oraya gittim başka bi nedenle Kraft vardı çocuk odası feln kampanya vardı baya 3.000 e felan komple oda çok da güzeldi ama o mağaza için mi yoksa başka Kraft mağazalarında da var mı bilmiyorum depoyu bitiriyoruz dedi kız bana tabii ben sadece baktım çıktım
Bu arada bende bu park yatağa baktım kızlar nasıl sizce? Sizde bir fikir verin bana fiyat ürün alınır mı sizce ??
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prego-8026-cosmos-oyun-parki-2016-urunu-248011424#

:) bebiş eşyalarını koyucak yer düşünülünce mantıklı ,ama ben zaten bir odayı boşalttım bebişin eşyaları için

tecrübeli anne olunca aynen aslında ilk aylar hep yanımızda kalıcaklar sonra kendi kafama göre daha farklı şeyler yapabilirim şimdilik güzel kullanışlı bir beşik olabilir zaten alınacak çok şey varliste yapıcam diyorum hep erteliyorum

bende şimdi bunu gördüm tatlım yorumlarda bayağı güzel denilmiş fiyatıda çok iyi yerinde gidip bakmak lazım çok küçük görünüyor burda https://www.e-bebek.com/deluxe-bebek-yatagi-p-byp-ys401/

Auralee cnm bugun okadar cekistirdik bizimkileri, benim koca utandirdi beni. Ebebek e girdik oylesine ilk cicilerini aldik kuzumuzun. hatta esimi zor tuttum baaka yerden daha baska şeyler de alırız diye yoksa bosaltacakti dukkani

Bunları da çok beğeniyorum aslında ama bu mesela 8 kiloya kadar diyo normal park yataklar daha uzun ömürlü diye onlardan istiyorum :) ama güzelmiş
aynen bu başka odalara götürürken kullanmakta çok ideal eklediğiniz çok güzel çokda kullanışlı bu ürünle ilgili diğer sitelerede baktım fiyatları hep aynı

Aynen fiyat hep aynı! Ben de hep onu düşünüyorum fiyatına değer mi diye.. yatak minderi de hediye mesela.. o yüzden hep burda soruyorum tecrübeli anneler bi şey der diye

aynen bu başka odalara götürürken kullanmakta çok ideal eklediğiniz çok güzel çokda kullanışlı bu ürünle ilgili diğer sitelerede baktım fiyatları hep aynı

Canim ama bebe yagi hepsinden bahsetmiyordurlar. Ozellikle eczaneden almak lazim. Genel cogunun icerigi petrol ve bircok zararli maddeden olusuyor bebe yaglarinin. Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum memnunum
. Kakao yagi aldim ama kullanmaya useniyorum :)

Aynen fiyat hep aynı! Ben de hep onu düşünüyorum fiyatına değer mi diye.. yatak minderi de hediye mesela.. o yüzden hep burda soruyorum tecrübeli anneler bi şey der diye
bende oda yapıp yapmama konusunda kararsızım böyle bir yatak güzel olur odayıda aceleye getirmemiş olurum tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz

Bizimkinde kalmamıştı ya, bakındım da bulamadım :/

A101 lere urunler az gelmis. Ben nevresim aldim ama iki tane ayni desen almam lazim dedim yok dediler hepsinden birer tane gelmis. sonra baska subeyi arattim sordurdum sagolsun kasiyer cocuk foto atti diger subeye 'bu nevresimden var mi?'diye. Ayirdilar oyle gidip aldim. Alt pijama da birer paket bulabildim ama cok guzel yerleri. Silk&blue marka iyidir bimde de urunleri var. ama kipa tekrar indirime girerse kesinlikle ordan alin derim. Ben o indirimde gittim 12.aya kadar body tulumlarini aldim cok kaliteli ve uyguna geldiler. Carters, mothercare onlarin bodylerinden var ama resmen bunlar fiyati uygun oldugu icin daha iyi geldi :) :)

başka krem falan kullanıyormusunuz çatlaklar için ben lıerac aldım 1 aydır onu kullanıyorum hindistan cevizi yağına bayılırım kullanayım bende

Benim de su iki gundur degisik durumlar var. iki gundur biraz yoruldum sanki az hareket ediyorlar ve ice dogru hissediyorum yani pit pitlarini :) sanki icte hissediyorum boyle daha tok gibi. Onceden sanki daha boyle disa dogru tekmeliyorlardi simdi sanki ic bolgeleri tekmeliyorlar :) gup gup bi his anlatamiyorum su anda :)

başka krem falan kullanıyormusunuz çatlaklar için ben lıerac aldım 1 aydır onu kullanıyorum hindistan cevizi yağına bayılırım kullanayım bende
Yok cnmm kullanmiyorum yani L&R diye bir alman markasinin mom diye kremi var onu suruyorum arada sirada ama genel anlamda hep hindistan cevizi yagi cok guzel kullan cok iyi nemlwndiriyor aksam sursemm sabaha kadar etkisi devam ediyor. Benim karnim birden buyudu ve buyuyor ama su an durum iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…