2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sana tavsiyem düzenli süt eğer sana gaz yapmıyorsa, sık beslenme ve az yemek yemek. Bol su. Dikkat edersen tamamen geçirmez ama azalır. Mide yanması hamilerin vazgeçilmez rahatsızlığı.
Ah cnm hergun sut yogurt tuketirim ve hep duzenli beslenirim abur cubur yemem ama cikolata haric:) yeni basladi bu yanmalar.. Saclar cikarken boyle yanarmis..

LifeandFeel cnm boyu gayet iyi ben de gittigimde 21+0 dilar . 23 cm ciktilar ve dr gayet iyi dedi hatta bizimkilerin birisi 370 gr birisi 330 gram . Ortalama 350 olmali gibi bisey soyledi dr. Ben de gramlarina takildim ama simdi takmiyorum saglikli ver hersey guzel gidiyor ya yeter mini mini bebiler :)

Haydi arkadaşlar biraz daha aktif olalım takip edelim birbirimizi. bundan sonra her hafta güncel kilo takibi paylaşıcam doktora gidip bebeğimizle ilgili bilgilendiğinizde bana yazın listeye ekleyelim. son aylarda bu bilgiler bizim için daha çok önem taşıyacak :)

Ah cnm hergun sut yogurt tuketirim ve hep duzenli beslenirim abur cubur yemem ama cikolata haric:) yeni basladi bu yanmalar.. Saclar cikarken boyle yanarmis..
Bende mide yanmasından çok cektim gaviscon kısa süreliğine iyi geliyor sonra yine basliyor elma da biraz geçiriyor son kontrolde doktor mide koruyucu gibi bir ilac verdi o iyi geldi kahvaltıdan önce içince o gün yanma olmuyor canım burdan ilaç ismi vermek doğru olmaz doktoruna danisirsan bir ilac önerir belki

Takler cnm.. İns ilaclik olmam, sut iciyorum simdi.. Dedigin gibi gaviscon bikac saatligine kesti ama tekrar basladi.. Uzanamiyorumda alev topu yutmus gibi oluyorum.. Sut koydum onu icicem simdi..

Çok sağol inan içimi rahatlattın :). Ultrasona göre önde bile ama internette hep 28-29 cm yazıyordu ondan. En doğrusu ultrason kağıdında çıkan hafta hesaplaması boyu haftasıyla uyumluysa sıkıntı yok. tabi ben bunu buraya yazdıktan sonra fark ettim

Kizlar feci mide yanmasi yasiyorum.. Gaviscon ictim ama gecmedi hala.. Ne yapsam ne yesem icsem?
Canim olabildigince cig sogan, sarimsak ve soslu-salcali yemeklerden uzak dur. Normalde gaviscon geciriyor benim. Ama gecirmiyorsa biraz evin icinde yuru soda ya da beyaz leblebi ye. Cokk fena cidden ceken bilir

Yok Bn anladım sanırım benimkiyle aynı şey bi değişik aynı gup gup resmen

Yok Bn anladım sanırım benimkiyle aynı şey bi değişik aynı gup gup resmen
Şu içe doğru tekmelemeleri hakikaten çok garip bi his oluyo bazen idrar torbasını tekmeliyo benimki de bugünde söylemesi ayıptır genital bölgenin üzerinde geziniyordu gözlerime inanamadım doktorda baya aşşağılara bakındı hep

Bizim oğlumuz olucak hayırlısıyla inşallah. Başlangıç kilom 71 di şuan 81 kiloyum biraz fazla aldım biliorum. Bebişim 20. Haftasında 300 gr ve 22 cm di. Odayı aralık ayında hazırlamaya başlıcaz

Canm bu modeli gecen hafta bende gördüm inceledim begendim de hatta.gayet güzel bence benmde aklimdaki park yataklardan

Sorma canim ultrasona giremedik ki gostersin yavrucak. Benim normalde hastanemle paket anlasmam var. Bastan doguma kadarki tum rutin kontrolleri indirimli odedim, gidip yaptiriyorum zamani gelince. Ama efendim 24. haftadan once ultrason yokmus pakette. Daha once cinsiyet ogrenmek istiyosam 500 tl vercekmisim. Hayir baska hastaneye sordurdum, ucuzdur birazcik para veriim de artik goriim diye. Orasi da 24. haftadan once bakmam demis. Cinliler ayri bir dunya yemin ediorum. Ay parasini vercem bakcan neyin nazindasin?
Neyse bebisin gelmesini de 3 sene beklemistim zaten bi ay daha beklerim dedim artik napiim. Isimler falan hazir. Yatak araba vs buyuk alisverisleri de tamam, hatta bir ara aldiklarimin fotosunu da gondercem. Oyalaniyorum bakalim simdilik ivir zivirla
Ben de 60'la basladim 5 kilo aldim. Listeye gircek biseyim olsun bari

Kızlar gece saat bir gibi şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım ve acilde aldım soluğu. Malesef sağ böbreğimde büyüme varmış sağ tarafıma hiç yatmayacağım artık ve günde en az 3 litre su içeceğim. Çok büyürse stent takacaklarmış inşallah büyümez. Dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…