- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.621
ılık içmelisin ben de öyle içiyorum.Takler cnm.. İns ilaclik olmam, sut iciyorum simdi.. Dedigin gibi gaviscon bikac saatligine kesti ama tekrar basladi.. Uzanamiyorumda alev topu yutmus gibi oluyorum.. Sut koydum onu icicem simdi..
Ben her yemeğe soğan sarımsak bol bol atarım:)) ona dikkat ediyim bundan sonra:)Canim olabildigince cig sogan, sarimsak ve soslu-salcali yemeklerden uzak dur. Normalde gaviscon geciriyor benim. Ama gecirmiyorsa biraz evin icinde yuru soda ya da beyaz leblebi ye. Cokk fena cidden ceken bilir
Dunakşam içtim iyi geldi baya cnm tşklerılık içmelisin ben de öyle içiyorum.
Günaydın kızlar.. Buhaftaki kontrolümüzde oğlum yüzünü elleriyle kapatınca doktor teyzesi biara yine gel yüxünün renklisini çekelim dedi bizde dün gittik:) ama mümkünkü elleri ayakları kafasının üstünde kendi çapında oyun oynuyorne diller döktük ama parmaklarını ağzına götürmeye çalışıyordu tam yüzünü göremedik ama burun dudaklar nasıl tatlı.. Babasının kopyası olcak gibi:) zaten hep babası olsun istemişimdir..
Sizinkiler renkli ultrasonda yüzlerini gösterdimi?
Herşeyi öğrenirsn canm hiç endişelenme kimse anasının karnından anne olarak doğmuo :) icgüdüsel olarak zaten güdümlüsün dogunca herşeyi yaparsn eminimKızlar birkaç gündür içimde endişeler var. Ben bebeğime nasıl bakacağım , altını nasıl değiştircem , banyo nasıl yaptırcam ,tırnaklarını kesmek düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Çünkü ben şimdiye kadar hiç yapmadım. bebişleri sadece severdim . Şimdi kendi bebişim ve ben bunları nasıl yapıcam bilmiyorum .Sizdede böyle korkular var mı
Canım hiç korkma bu endişelere kapılMa güzel rabbim biZi öyle bi yaratmış ki iç güdülsel olarak her şey bzde kodlanmış sen bile şaşıracaksın yaparken hayrete düşeceksinKızlar birkaç gündür içimde endişeler var. Ben bebeğime nasıl bakacağım , altını nasıl değiştircem , banyo nasıl yaptırcam ,tırnaklarını kesmek düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Çünkü ben şimdiye kadar hiç yapmadım. bebişleri sadece severdim . Şimdi kendi bebişim ve ben bunları nasıl yapıcam bilmiyorum .Sizdede böyle korkular var mı
Bizimkinin 2 ay oncesine ait vesikalik fotografi var resmen elimizde :) bir eli cenenin altinda biri alnina dayanmis sekilde, dusunen adam pozu gibiGünaydın kızlar.. Buhaftaki kontrolümüzde oğlum yüzünü elleriyle kapatınca doktor teyzesi biara yine gel yüxünün renklisini çekelim dedi bizde dün gittik:) ama mümkünkü elleri ayakları kafasının üstünde kendi çapında oyun oynuyorne diller döktük ama parmaklarını ağzına götürmeye çalışıyordu tam yüzünü göremedik ama burun dudaklar nasıl tatlı.. Babasının kopyası olcak gibi:) zaten hep babası olsun istemişimdir..
Sizinkiler renkli ultrasonda yüzlerini gösterdimi?
Canim beklerken cikolata ye uzerine bir bardak su ic, inanilmaz hareketleniyorlar. Umarim yuzunu de donmus olur :)Bizimki de ilk renklide dönmedi bir türlü uyandıramadık hatunu, yandan aldık görüntüsünü. Bakalım bu hafta kontrolümüz var gitmeden önce sevdiği yiyeceklerden yiyeceğim oynasın dönsün de yüzünü görelim :)
Tabiki de var canim, ama yapabilecegime hep inaniyorum. Hatta cevremdekilere diyorum sizin kucaginiza fazla vermezsem kizmayin cunku ilginc bir sekilde onu en iyi ben tutarmisim gibi hissediyorum. Demek ki hazirliyor hormonlar bir sekildeKızlar birkaç gündür içimde endişeler var. Ben bebeğime nasıl bakacağım , altını nasıl değiştircem , banyo nasıl yaptırcam ,tırnaklarını kesmek düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Çünkü ben şimdiye kadar hiç yapmadım. bebişleri sadece severdim . Şimdi kendi bebişim ve ben bunları nasıl yapıcam bilmiyorum .Sizdede böyle korkular var mı
bazen kendini bir yerlere sokuşturuyo ozaman ağrı oluyor ama öyle ciddi bi ağrı hissetmedim canım ben muayyen günlerin yaklaşmış olabilirmiaygisi LifeandFeel peki çok hareket ettiğinde karın ağrısı yapıyo mu sizde 5-10 dkdır kıpır kıpır hiç durmadı şimdi de adet ağrısı gibi hafif karın Ağrısı başladı... yaramaz galiba Bnm kızım
çok güzel olmuş herşeyi maşAllah güle güle kullansın canım. En büyük şeyleri halletmişsin kıyafet kolaySelam hanimlar, 2 gunluk cilgin alisveris maratonumun sonunda ancak sayfaya bi goz atabildim. Dun burda senelik cilgin indirim gunuydu. Kendime ve esime aldigim bir suru seyin yaninda bebise de bunlar dustu.
Bir suredir dusundugum bebek arabasi 1400den 800e dusmustu mesela. Tabiki hemen atladimBoyutlari kucuk, cift yonlu ve rahat gorunuslu oldugu icin aldim. Markasi Turkiye'de pek bilinmiyor, burda da pek bilindigini sanmiyorum ama japon markasi en azindan saglamdir dedim aldim gitti.
Burda kalici olmadigimiz icin oda yapmayi dusunmuyorum. Park yatak aldim. Cibinligi, mobili, yaninda oyuncak vs koymaya gozleri, bir de ustune bebegin konabilecegi alt degistirme amacinda oldugunu tahmin ettigim aparatiyla komple bir set. Asil sevdigim ozelligi yatagin bir kenarini istedigin zaman indirip bebisi kendi yatagina yapistiriyo olabilmen. Geceleri zirt pirt kalkcam madem en azindan bebik yanimda uyumus olur.
Yazin Turkiye tatilimizde bebisin rahat uyuyabilmesi icin port bebe. Katlanip makul olcuye gelebiliyor, cibinligi, mobili, mati ve yastigi geliyor yaninda. Malum herkesin evi farkli her seferinde yastiklarla kim bilir nerelere kale kuracagimiza her yerde rahat uyur dedik.
Onun disinda organik pamuklu bir uyku tulumu aldim. Martta burasi baya soguk olacak, arabanin icinde kullanirim. Bir de 1-2 kiyafet ama cinsiyet bilmeyince cok bisey alinmiyo, unisex secenekleri de dusundugumden baya azdi, olanlarin bedeni tukenmis falan.
En masrafli kisimlari atlattigim icin cok rahatladim, fiyatlari da acayip uyguna geldi dunku indirimde. Gerisini parca parca halletcem artik, hem zaman cok hem annem de toparlar bazi seyleri, daha rahat gecer tahmin ediyorum.
Biberon olarak da Dr Brown Options biberon setini arkadasima siparis ettim burada olmadigi icin. Icindeki aparatla meme ile ayni akista emzirebiliyorsun hem de kolik vs onluyor gazi engelledigi icin. Buyuyunce icindekini cikarip normal akisli biberon olarak da kullanabiliyosun.
Simdilik bu kadar, baya da uzatmisim lafi
Eki Görüntüle 1910430 Eki Görüntüle 1910431 Eki Görüntüle 1910432 Eki Görüntüle 1910433 Eki Görüntüle 1910434 Eki Görüntüle 1910435 Eki Görüntüle 1910436 Eki Görüntüle 1910437 Eki Görüntüle 1910439
hiç ama hiç canını sıkma annelik iç güdüsü seni okadar güzel yönlendiricek görüceksin bak. Bende bazen endişeleniyorum sonra çevreme bakınca herkes ilk defa anneliği tadıyor ve yapabiliyor bende yaparım diyorum. Yine burda herşeyi danışıp fikir vericez birbirimizeKızlar birkaç gündür içimde endişeler var. Ben bebeğime nasıl bakacağım , altını nasıl değiştircem , banyo nasıl yaptırcam ,tırnaklarını kesmek düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Çünkü ben şimdiye kadar hiç yapmadım. bebişleri sadece severdim . Şimdi kendi bebişim ve ben bunları nasıl yapıcam bilmiyorum .Sizdede böyle korkular var mı
aygisi LifeandFeel peki çok hareket ettiğinde karın ağrısı yapıyo mu sizde 5-10 dkdır kıpır kıpır hiç durmadı şimdi de adet ağrısı gibi hafif karın Ağrısı başladı... yaramaz galiba Bnm kızım
Atlamisimdir kuzum kusura bakma hemen guncelliyorum
ben daha cok sezeryan olursam cabuk kalkamam iyilesemezsem onunla yeterince ilgilenemem diye korkuyorumKızlar birkaç gündür içimde endişeler var. Ben bebeğime nasıl bakacağım , altını nasıl değiştircem , banyo nasıl yaptırcam ,tırnaklarını kesmek düşündükçe bi tuhaf oluyorum. Çünkü ben şimdiye kadar hiç yapmadım. bebişleri sadece severdim . Şimdi kendi bebişim ve ben bunları nasıl yapıcam bilmiyorum .Sizdede böyle korkular var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?