- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.641
@mashmall
Canim oluyor hic takilma ona belki de o hareketten degil ayaklari cok koruyamiyorum ben usutuyor da olabilirim. Bildigin ciz ciz agrilarim oluyor. Benim de anlatimlarim hep cizz cizzz bizzz bizzz güp güpp :) :) Benim ilginc sol taraftaki cok hareketli sagdaki sakin. Sanirim soldaki cilgin digerini sikistiriyor :) :) simdiden hiyerarsi basladi iceride yandik :) su anda beni rahatsiz eden sol taraftan gobek deligimin iki parmak yan tarafina sanki kemik batiyor iceriden
Fiyatı çok iyi bayağı indirimli almışsınız görseli varmı nereden aldınızPark yatak seklinde benim aldigim. Normalde 750 tlye geliyor ama indirimden 350ye aldim.
Bende hareketlerini duymak hissetmek için sırt üstü yatıyorum elim hep göbüşte akşam uyurken farkmenden sırt üstü dönüyorum arada20+2'den herkese selamlar :))
Biz hala pıt pıt seviyesinde hareket ediyoruz, dün doktora da sordum 22.haftadan sonra güçlenir dedi. Bir de artık sırt üstü yatmıyoruz dedi, hem sırt üstü yatarken hem de yan dönük bir şekilde kalbini dinledik, atımları değişti. Hem sana, hem de bebeğe giden kan akışı zayıflıyor onun için sola dönük yatmaya özen göster dedi. Farkında olmadan sırt üstü dönüveriyorum, bir çare bulmam lazım onaOnun dışında çok şükür iyiyiz. Dün ilk alışverişimizi yaptık, bugün ben yine internetten aldım 2 tane tulum. Başlayınca durulmuyormuş bu alışverişe
Bende hareketlerini duymak hissetmek için sırt üstü yatıyorum elim hep göbüşte akşam uyurken farkmenden sırt üstü dönüyorum arada
Ayyy valla hayir olsun halimiz :) zaten biz bu gidisle yarim saat arayla dogururuz :) randevular hep denk geldi biz denk gelemedik artik yatisiriz yan odalarda :)Ben kendimi üşütmemeye çalışıyorum ama bi gece açık yatsam ertesi sabah öğlene kadar gaz ve karın ağrısı oluyo artık çözdüm onu Bebek çok hareket ettiğinde de 5 dk bi karın ağrısı sonra o da geçiyo öğreniyorum yavaş yavaş :) Bu arada seninkilere hastayım Bn zaten doğunca çok merak ediyorum benden önce doğurursan görmeye gelicem inşallah :) hangisi daha çılgın bakalım görücezseninkiler seni çok sıkıştırcak gibi canım Allah kolaylık versin sana büyüdükçe inşallah daha fazla zorlamaLar seni :)
Buyudukce de gecer umarim canim dusunmemeye calis, bizimkinin de bobreginde kist var. Dogumdan sonra dusunelim onlari. Allah buyuk, buyuk bir sorun olsa dogumdan sonra bakadiz demezler herhaldeSlm kızlar.. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.. çok şükür herşey yolunda.. oğlumuz hareketli sağlıklı.. tek bisey var.. kalbinde olması gereken doğunca ve nefes alınca kapanan bi delik varmış.. o normalden biraz daha geniş gibi dedi.. tam emin değil ama bi kontrol ettirmekte fayda var diyo .dua edin inşallah bisey çıkmaz.. böyle biseyle karşılaşan varmı aranızda?
D
Fiyatı çok iyi bayağı indirimli almışsınız görseli varmı nereden aldınız
Kizlar biz bugun 24 haftayi doldurduk, 25e basladik :) simdi 6 aylik diyebilir miyim ki ?
Kilosu ne kadarmışKızlar bebeğim ultrason da 21+4 çıktı boyu 25 buçuk santim sizce kısamı tüm siteler 28 29 yazıyor aklım karıştı biraz sizin bu haftalarda nekadardı
Cok gecms olsun tatlm ya insallah buyumez dualarim sennleKızlar gece saat bir gibi şiddetli bir böbrek ağrısıyla uyandım ve acilde aldım soluğu. Malesef sağ böbreğimde büyüme varmışsağ tarafıma hiç yatmayacağım artık ve günde en az 3 litre su içeceğim. Çok büyürse stent takacaklarmış inşallah büyümez. Dua edin bana
Herşeyi öğrenirsn canm hiç endişelenme kimse anasının karnından anne olarak doğmuo :) icgüdüsel olarak zaten güdümlüsün dogunca herşeyi yaparsn eminim
Canım hiç korkma bu endişelere kapılMa güzel rabbim biZi öyle bi yaratmış ki iç güdülsel olarak her şey bzde kodlanmış sen bile şaşıracaksın yaparken hayrete düşeceksin
Tabiki de var canim, ama yapabilecegime hep inaniyorum. Hatta cevremdekilere diyorum sizin kucaginiza fazla vermezsem kizmayin cunku ilginc bir sekilde onu en iyi ben tutarmisim gibi hissediyorum. Demek ki hazirliyor hormonlar bir sekilde
Konuştuğum herkes doğupda kucağına verdiklerinde kırk yıllık anne gibi oluyorsun başkasına bırakmak bile istemiyorsun diyorlar. Ne bileyim içimde böyle korkular var. İnternetden bebek bakım videoları seyrediyorum .Annemde yanımda olacak, bide eşim çok hevesli ben her konuda sana yardım ederim diyor. İnşallah becebilirim.bazen kendini bir yerlere sokuşturuyo ozaman ağrı oluyor ama öyle ciddi bi ağrı hissetmedim canım ben muayyen günlerin yaklaşmış olabilirmi
çok güzel olmuş herşeyi maşAllah güle güle kullansın canım. En büyük şeyleri halletmişsin kıyafet kolay
hiç ama hiç canını sıkma annelik iç güdüsü seni okadar güzel yönlendiricek görüceksin bak. Bende bazen endişeleniyorum sonra çevreme bakınca herkes ilk defa anneliği tadıyor ve yapabiliyor bende yaparım diyorum. Yine burda herşeyi danışıp fikir vericez birbirimize
Benim canım çok kıymetliydi. Hamile kalmadan önce normal doğum yapamam sadece sezeryan olur diyordum ama şimdi normal doğumu daha çok ister oldum. İnşallah herşey yolunda gider. Çünkü anne için en sağlıklı olanı ve çabuk ayağa kalktığın normalmiş. Hani derler yaa işin içine girince farklı olur diye. Benimde öyle oldu.hamile kalınca fikirlerim değişmeye başladı.ben daha cok sezeryan olursam cabuk kalkamam iyilesemezsem onunla yeterince ilgilenemem diye korkuyorum
430 gr canım. Ultrasonda 4 gün önde bile ama ben sonradan farkettim boşuna evhamm işteKilosu ne kadarmış
Ölçen kişiye göre değişiyor bide canım hazır verilen ölçümlerin hepsi yabancılara göre hazırlanmış
Canın ben 53 kg idim 58 oldum
Bebisim 20+0 da 23 cm 347 gr
Oda yapmicam simdiden gerekli görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?