2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ben kendimi üşütmemeye çalışıyorum ama bi gece açık yatsam ertesi sabah öğlene kadar gaz ve karın ağrısı oluyo artık çözdüm onu Bebek çok hareket ettiğinde de 5 dk bi karın ağrısı sonra o da geçiyo öğreniyorum yavaş yavaş :) Bu arada seninkilere hastayım Bn zaten doğunca çok merak ediyorum benden önce doğurursan görmeye gelicem inşallah :) hangisi daha çılgın bakalım görücez seninkiler seni çok sıkıştırcak gibi canım Allah kolaylık versin sana büyüdükçe inşallah daha fazla zorlamaLar seni :)

Slm kızlar.. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.. çok şükür herşey yolunda.. oğlumuz hareketli sağlıklı.. tek bisey var.. kalbinde olması gereken doğunca ve nefes alınca kapanan bi delik varmış.. o normalden biraz daha geniş gibi dedi.. tam emin değil ama bi kontrol ettirmekte fayda var diyo .dua edin inşallah bisey çıkmaz.. böyle biseyle karşılaşan varmı aranızda?

20+2'den herkese selamlar :))

Biz hala pıt pıt seviyesinde hareket ediyoruz, dün doktora da sordum 22.haftadan sonra güçlenir dedi. Bir de artık sırt üstü yatmıyoruz dedi, hem sırt üstü yatarken hem de yan dönük bir şekilde kalbini dinledik, atımları değişti. Hem sana, hem de bebeğe giden kan akışı zayıflıyor onun için sola dönük yatmaya özen göster dedi. Farkında olmadan sırt üstü dönüveriyorum, bir çare bulmam lazım ona Onun dışında çok şükür iyiyiz. Dün ilk alışverişimizi yaptık, bugün ben yine internetten aldım 2 tane tulum. Başlayınca durulmuyormuş bu alışverişe

Bende hareketlerini duymak hissetmek için sırt üstü yatıyorum elim hep göbüşte akşam uyurken farkmenden sırt üstü dönüyorum arada

Bende hareketlerini duymak hissetmek için sırt üstü yatıyorum elim hep göbüşte akşam uyurken farkmenden sırt üstü dönüyorum arada

Günlük rutinde ben de uzanırken sırt üstü uzanıyorum zaten hep açıkçası ama geceleri uyurken dikkat etmek lazımmış, gerçekten fark ediyor, dün gözlerimle gördüm Sırtına yastık koy dedi, dün öyle denedim ama uyuması pek sor oldu. alışcaz artık napalım :)

Ayyy valla hayir olsun halimiz :) zaten biz bu gidisle yarim saat arayla dogururuz :) randevular hep denk geldi biz denk gelemedik artik yatisiriz yan odalarda :)

Buyudukce de gecer umarim canim dusunmemeye calis, bizimkinin de bobreginde kist var. Dogumdan sonra dusunelim onlari. Allah buyuk, buyuk bir sorun olsa dogumdan sonra bakadiz demezler herhalde

D
Fiyatı çok iyi bayağı indirimli almışsınız görseli varmı nereden aldınız

Ben Cin'de yasiyorum, buranin gittigidiyor'u gibi bir siteden aldim ama gorsel ornegi olmasi icin ayni modelin Amerika satisini yapan bir site buldum:
http://www.uuorder.com/product/38036526522/

Benim aldigim bu sayfadaki Deluxe Apricot modeli. Turkiye'deki sitelere baktim size daha yarari olacak bisey bulur muyum diye ama bulamadim, bulduklarim hep tahta yatak. Kesin bi yerlerde vardir ama, Cin'de varsa yaymislardir tum dunyaya Bu site Turkiye'ye de gonderim yapiyormus gerci ama hem pahali hem gumrukte kim bilir ne isterler

Kızlar bebeğim ultrason da 21+4 çıktı boyu 25 buçuk santim sizce kısamı tüm siteler 28 29 yazıyor aklım karıştı biraz sizin bu haftalarda nekadardı
Kilosu ne kadarmış
Ölçen kişiye göre değişiyor bide canım hazır verilen ölçümlerin hepsi yabancılara göre hazırlanmış

Cok gecms olsun tatlm ya insallah buyumez dualarim sennle

Herşeyi öğrenirsn canm hiç endişelenme kimse anasının karnından anne olarak doğmuo :) icgüdüsel olarak zaten güdümlüsün dogunca herşeyi yaparsn eminim

Canım hiç korkma bu endişelere kapılMa güzel rabbim biZi öyle bi yaratmış ki iç güdülsel olarak her şey bzde kodlanmış sen bile şaşıracaksın yaparken hayrete düşeceksin

Tabiki de var canim, ama yapabilecegime hep inaniyorum. Hatta cevremdekilere diyorum sizin kucaginiza fazla vermezsem kizmayin cunku ilginc bir sekilde onu en iyi ben tutarmisim gibi hissediyorum. Demek ki hazirliyor hormonlar bir sekilde

Konuştuğum herkes doğupda kucağına verdiklerinde kırk yıllık anne gibi oluyorsun başkasına bırakmak bile istemiyorsun diyorlar. Ne bileyim içimde böyle korkular var. İnternetden bebek bakım videoları seyrediyorum .Annemde yanımda olacak, bide eşim çok hevesli ben her konuda sana yardım ederim diyor. İnşallah becebilirim.
ben daha cok sezeryan olursam cabuk kalkamam iyilesemezsem onunla yeterince ilgilenemem diye korkuyorum
Benim canım çok kıymetliydi. Hamile kalmadan önce normal doğum yapamam sadece sezeryan olur diyordum ama şimdi normal doğumu daha çok ister oldum. İnşallah herşey yolunda gider. Çünkü anne için en sağlıklı olanı ve çabuk ayağa kalktığın normalmiş. Hani derler yaa işin içine girince farklı olur diye. Benimde öyle oldu.hamile kalınca fikirlerim değişmeye başladı.

Selam kızlar,bizde doktordan yeni geldik. hersey iyi cok sukur. 450 gr olmuş oğlum :) bende 1.5 kg almisim. toplam 4 kg almis oldum. vitamini biraktik icme artik dedi zaten 1 aydir içmiyordum. kan ilacı ve d vitamini damlasi kullanacagim sadece.
haftaya ayrintiliya girecegim. onuda atlatiriz inşallah hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…