2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendinee

canım

canım sen hamilelik takvimi yapmamışsın sşuanki haftanı göremedim. kaçıncı haftadasın

Bizimse doktorumuz ultrason görüntü ve videolarını en son en başından en sonuna özel bi cd yapacakmış.. Düşünsenize büyüdüklerinde izlicekler:)

Benimde en buyuk sorunum o ya gece kendimi hep sirt ustu buluyorum ve o sekilde hep rahat ediyorum. Sola yatinca uykum gelmiyo saga donuyorum daliyorum :)

430 gr canım. Ultrasonda 4 gün önde bile ama ben sonradan farkettim boşuna evhamm işte Senin bebişin boyunu biliyormusun 21 haftandaki.

Benim 21+3 de 436 gr di 1 gun buyuk cikmisti

Kızlar bebeğim ultrason da 21+4 çıktı boyu 25 buçuk santim sizce kısamı tüm siteler 28 29 yazıyor aklım karıştı biraz sizin bu haftalarda nekadardı
çok kafana takma derim boy olayını, önemli olan ağırlığıymış. Dr. Banu Çiftçi öyle diyor videolarında, zaten çok kesin bir ölçüm değilmiş boy olayı.

gözünaydın

Kızlar civil mağazasında sevibebe banyo seti 59 90 tan 39.90 inmiş küveti, bebek süngeri ,banyo filesi , kovası , mastapasi içinde . çok iyi fiyatı kutunun içinde zaten indirimi bitmeden alın derim. Ben aldim mavi pembe beyaz var

Slm kızlar.. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.. çok şükür herşey yolunda.. oğlumuz hareketli sağlıklı.. tek bisey var.. kalbinde olması gereken
çin mi? hayat nasıl orda çok teşekkür ederim tatlım bilgiler için aynen ben bir bakıyım buradaki sitelere indirim yakalayınca kaçırmamak lazım

Kızlaaar cok feci grip oldum ıhlamur iciyorum su an önerilerinizi bekliyorum hapsrdkca cocugm yer deiştirodr kesn cok fena burnumda akıyo tıkandı (

Kızlaaar cok feci grip oldum ıhlamur iciyorum su an önerilerinizi bekliyorum hapsrdkca cocugm yer deiştirodr kesn cok fena burnumda akıyo tıkandı (
Canım yeni atlattım bende öksürük de vardi. Balli limonlu ilik su içtim ıhlamur limonlu ve zencefilli balli çay ictim

Benimde en buyuk sorunum o ya gece kendimi hep sirt ustu buluyorum ve o sekilde hep rahat ediyorum. Sola yatinca uykum gelmiyo saga donuyorum daliyorum :)

Aynen ben de öyle, sırt üstü yatınca böyle rahatlıyorum, ayaklarımı bir geriyorum falan :)) yüz üstü yatmamaya alıştım, buna da alışırım inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…