2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
çin mi? hayat nasıl orda çok teşekkür ederim tatlım bilgiler için aynen ben bir bakıyım buradaki sitelere indirim yakalayınca kaçırmamak lazım
Soran cok oluyo da cevap vermesi zor biraz :) Alistigimizdan cok farkli, nerdeyse hicbir seyi bizimle ayni sekilde yapmiyolar. En kucuk ornek: yazin ortasinda bile nereye gidersen git kaynar su ikram ediyolar. Soguk suyu sadece bizim gibi disardan gelenler iciyor. Hersey farkli oldugu icin alismak zaman aliyor, yemek yapmak bile buyuk sorun cunku mercimek dedikleri sey bile bizim mercimegimiz degil, yesil bugday gibi birsey. Ama biraz Turkiye'den malzeme getirerek biraz da elindekilerle yetinerek yasaniyor bir sekil. Hayat zor degil ama aliskanliklari degistirmek zor
Ilk geldigimde doktorlarin tavirlarini cok garipsemistim, fazla mekanik, karsisindakinin duygularindan ziyade test sonuclariyla ilgilenen insanlardi, dogru duzgun soru sorup cevap aldigimi bile hatirlamiyorum. En hormonlu zamanlarimda hic de isime gelmedi tabi. Simdi neyse ki aklima uyan birini buldum ona gorunuyorum.
Tatil amacli yurtdisina cikmisligim vardi ama yasamak icin ilk cikisim. Tahminimden daha zor , tabi Cin olmasinin da etkisi buyuk :) Ama sanirim illa ki her yere her kosula alisiliyor

ülke değiştirmek çok büyük bi zihin aktivitesi biçok anlamda:) ama bi şekilde alışılıyor, orta bi yol bulunuyor her konuda..doktor konusunda için rahatlamış en azından ne güzel

Kizlar gunaydin..
Butun gece 2-3 saatte bir wc uyanmalariyla be arada uyandigimda kendimi hep sirtustu sekilde bulup kendimi sola cevirmemle gecti.. Sola fonuk derin uykuya dalamiyorum.. Sag daha rahat ama bi sure sonra hemen sirtustu yatar buluyorum kendimi.. Belim daha rahat ediyor.. Napicaz bu sola yatma isini? Aranizda hamile yastigi kullanan varmi? Faydasi olurmu ki?

Günaydın, kesinlikle yastık kullanmalısın. Hamile yastığını bilmem,ben aldım ama normal yastıktayım hala..o da gayet idare ediyor. Bacak arana alırsan çok rahatlatıyor. Bir de sağ tarafına da yastık falan,sert bişey koysan,boşluk olunca istemdışı dönebilirsin yine

Ben kullanıyorum canım, 1 ay falan oldu alalı. İlk hamilelikte paraya kıyıp alamamıştım
Mucize beklememek lazım ama daha rahat yatıldığı kesin. Benim kız sürekli uyandığı için gece sürekli zaten kalkıyorum, o açıdan yastık bir anlamda zor. Yani içinden çıkmak habire efor sarfettiyor
Onun dışında bir iki kez gündüz hamile yastığıyla uyudum, süperdi. Sırta destek verdiği için ve bacak arasına sokabildiğimiz için çok rahatlatıyor.
Şu an rahat yatamıyorsan ileride daha da zorlaşacak, son ay imkansız gibi bişey. Aklında varsa bence şimdiden al, en azından daha uzun süre kullanmış olursun.
Ben fairydust diye bir markanınkini aldım.

Ya bende sırt ustu ve saga rahat edıyorum hep sola yatmaktan basım ve boynum agrıyo yastıkta cozum olmaz bence cunku basım agrıyo hep sabıt yatmaktan napcaz bende anlamadım

Herkes ayni sanirim. Sirt ve bel agrisindan kendimi sirt ustu yatarken buluyorum, bazen esim uyandiriyor canim don diye. Ne gerinebiliyoruz, ne sirtustu yatabiliyoruz, gittikce sirt agrisi da artiyor, zor isimiz valla.
Bizim oglan da rahatina cok duskun butun gece kipir kipirdi uyutmadi bir ara beni. Saga yatsam sag kosemi tirmaliyor gibi, sola yatsam sol kosemi tirmaliyor gibi kucucuk el ve ayaklariyla ne yapiyorsa artik. Bir ara dedim; oglum kalkayim tamamen istersen bir rahat edemedin diye

İyi pazarlar kızlarr ohh kıyafetler alınmış ben daha o konuya dalmadım aklımızda isim de yok napıcaz bilmiyorum aslında çok az vakit var. Kıyafetler bakım malzemeleri neyse halledilir de odası ne ara olacak?? Perdesi dolabı yatağı...

neyse biz yarın kontrole gidiyoruzzzz 21. Haftada bebeğim inşallah.renkli görüntüsünü çok merak ediyorum. Doktorum 3 hafta once göstermedi erken diye.sizin!doktorunuz renkli olarak ne zaman gösterdi?

ben 2 haftadır öyleyim sırtüstü rahat ediyorum sola rahat ettiğimdede bebek uyutmuyo sabaha kadar kıpır kıpır oluyo geceleri uyanık uyurum.

inan aynı durumdayız bütün gün napıyosaa gece bi başlıyo sabah aç karnına bile durmuyo zombi gibi oldum resmen

Nettenmi aldin cnm? Bende bakiyim bi.. Gece bende cok uyaniyorum yatip kalkmasi zorlasti bile simdiden.. İlerki aylarda ne olcak kimbilir

Ah cnm 4yastikla yatiyorum:)) biri bacaklarimda biri sirtimda ikisi kafamda:) kocama yer kalmadi yatakta kiyamam:)

Hahahahah ayni ben:))) sola yatinca kipir kipir delikanli:)

Ben bu yastigi kullaniyorum 1 aydir. Daha gece uykulardan kaldiracak kadar tekmelerim yok ama sirtim cok agriyor surekli. Bu yastigin 2 tarafi da ayri ayri cikarilabiliyor, aradaki serit yastiklarin ayrilmasini onledigi icin rahat ediyorum. Bir de sirt agrim cok artarsa kollardan birini cikarip belime dogru destek yapiyorum sola yatarken.
Bunlarin hepsi gecici tabi, sirt kaslarinin guclenmesi lazim kesin cozum icin. Yogaya basladim evde videodan seyredip yapiyorum, cok fena useniyorum ama bu agrilari gecirecekse devam etcem yapacak bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…