Soran cok oluyo da cevap vermesi zor biraz :) Alistigimizdan cok farkli, nerdeyse hicbir seyi bizimle ayni sekilde yapmiyolar. En kucuk ornek: yazin ortasinda bile nereye gidersen git kaynar su ikram ediyolar. Soguk suyu sadece bizim gibi disardan gelenler iciyor. Hersey farkli oldugu icin alismak zaman aliyor, yemek yapmak bile buyuk sorun cunku mercimek dedikleri sey bile bizim mercimegimiz degil, yesil bugday gibi birsey. Ama biraz Turkiye'den malzeme getirerek biraz da elindekilerle yetinerek yasaniyor bir sekil. Hayat zor degil ama aliskanliklari degistirmek zor
Ilk geldigimde doktorlarin tavirlarini cok garipsemistim, fazla mekanik, karsisindakinin duygularindan ziyade test sonuclariyla ilgilenen insanlardi, dogru duzgun soru sorup cevap aldigimi bile hatirlamiyorum. En hormonlu zamanlarimda hic de isime gelmedi tabi. Simdi neyse ki aklima uyan birini buldum ona gorunuyorum.
Tatil amacli yurtdisina cikmisligim vardi ama yasamak icin ilk cikisim. Tahminimden daha zor , tabi Cin olmasinin da etkisi buyuk :) Ama sanirim illa ki her yere her kosula alisiliyor