2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kolaylıklar diliyorum doktoru bulmuşsun ya o süper tatlım doktorla uyuşmak çok önemli bu dönemde iş için ordasınız sanırım insanoğlu her türlü koşulla ayak uyduruyor sağlık sıhhat olsun yeterki

hamile yastığı çok iyi oluyor tavsiye ederim

Ya bende sırt ustu ve saga rahat edıyorum hep sola yatmaktan basım ve boynum agrıyo yastıkta cozum olmaz bence cunku basım agrıyo hep sabıt yatmaktan napcaz bende anlamadım
İlla sürekli sola yatıcaz diye bir şey yok canım günde toplam 2 saat yatmak yeterliymis bebege giden kan açısından , sırt üstü de uzun süre yatmamaya dikkat etmek lazım zaten ilerleyen haftalarda istesekte sırt üstü yatamayiz insan nefes alamıyor

Kızlar 2 gündür birsey hissetmiyorum bir sıkıntı var diye de korkuyorum . Böyle durumlar yaşayan varmı . Bugunde böyle olursa yarın doktora giderim . İnşallah olmaz

As
Aslında bı ay once doktoruma sordugumda ıstedıgın gıbı yatabılırsın zaten ılerki aylarda yatamıcaksın zaten dedi ne bılıyım

Cok tesekkurler. Gercekten doktoru bulana kadar ilk 1 ay cok stresliydi ama doktora guvenince diger tum zorluklar gozumde yumusadi resmen :)

Ben 2 haftadır hastalıktan spor yapamadım ama spor yaparken sırt ağrısından eser yoktu. Kesinlikle çözüm spor

As

Aslında bı ay once doktoruma sordugumda ıstedıgın gıbı yatabılırsın zaten ılerki aylarda yatamıcaksın zaten dedi ne bılıyım
Evet zaten vücut kendini ayarliyor canım uyurken sırt üstü dönünce rahatsız olup uyaniyoruz arkana bir yastık koyup öyle yari sirt ustu gibi yatabilirsin Kaan kocatepe nin videosunu izlemiştim günde 2 saat sol tarafa yatmak yeterliymis

Kızlar 2 gündür birsey hissetmiyorum bir sıkıntı var diye de korkuyorum . Böyle durumlar yaşayan varmı . Bugunde böyle olursa yarın doktora giderim . İnşallah olmaz
İnşallah bir şey yoktur. Bana da oluyor arada. Stres yapmayın, sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyin.

Canım ekstra bi durum olmadı ise sıkıntı yapma..
Benim de hissetmediğim gunler oluyor.
Devlette acilden hemen kadin doguma alıp bakiolar.. öyle yap istersen için rahat eder.

Tam senden bekledigim cevap Daha once bir video gondermistin, ona devam mi?
Ehehehe:) iki haftadır hastalıktan kolumu kaldıramadım. Bi de sen erken doğum riski deyince korkmuştum ama..kadının çalışmaları çok iyi,tekrar başlıyorum bugün inşallah

Çok geçmiş olsun

Dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Fetal eko istedi bi terslik var mı dedim yok dedi her şey normal. Sonuçta da her şey normal yazıyor ama neden istedi anlamadım. Sizden de istediler mi?
Fetal Eko bana da yapıldı çünkü benim kalpte delik var. Bebeğe de bir bakalım dediler. Sen de yaptırabilirsin Canım belki öylesine bir de ayrıntılı kalbe bakalım demişlerdir. Bir sıkıntı çıkmaz inş içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…