2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Iyi akşamlar kızlar sizde rus takvimi ile çin takvimi tuttumu cinsiyete baktınız mı hiç
Ben de tutmadı canım.
Ama almanların da bi yöntemi varmış..
ben haziranda hamile kaldım
Eşim temmuzda yeni yaşına girdi
Ben de ağustos.. kim önce yaş doldurursa cinsiyet o

Selam kızlar.
Bugün sebamedin bebek sampuani ni aldık.. ama bakarken kapağı açıldı bi şekilde..
Üzerinde zaten üretim tarihi son kullanma tarihi yazmıyor..
Ama 12 M yazıyor.. yani açıldıktan sonra 12 ay kullanılabilir.. doğuma da daha 4 ay var şimdi başladı mi tarihi.. bir seneden fazla giderse sıkıntı oluyor mu?
Kullananlar dan cevap bekliyorum..

Kizlar benim iki bacagimin arasindaki kemik cati kemigi mi oluyo bilmiyorum tam vajinanin altindaki kemik agriyo. Ozellikle oturur pozisyondan ayaga kalkarken ilk bikac saniye bayagi aciyo sizde de var mi bu problem?

Bisey olmaz bence. Sonucta bir daha bebegi yikayana kadar acmayacaksin kapali kalacak. En kotu tam 1 yil sonra icinde kalsa bile kullanmaz atarsin. He bide emin ol 3 ay fln gidiyo onlar bitecek yani her turlu:)

Kizlar benim iki bacagimin arasindaki kemik cati kemigi mi oluyo bilmiyorum tam vajinanin altindaki kemik agriyo. Ozellikle oturur pozisyondan ayaga kalkarken ilk bikac saniye bayagi aciyo sizde de var mi bu problem?
Yaklaşık 1.5aydır var. Ben yatakta dönemiyorum ve kalkıncada felaket acıyor. Yürüyemiyoruz bile oğlumda 8 ayda olmuştu. Çok erken başladı. Dr normal diyo . Magnezyum ve bol kalsiyum hiç aksatmadan al dedi sadece

Magnezyumu neyden alabiliriz peki. Bende de 1aydir var. Kizimda hic olmamisti. Bide kuyruk sokumum da feci agriyo. Gece donmek efsane:)

Magnezyumu neyden alabiliriz peki. Bende de 1aydir var. Kizimda hic olmamisti. Bide kuyruk sokumum da feci agriyo. Gece donmek efsane:)
Gıdalardan da alırsın ama ilaçtaki kadar etkili değil. Tozlar var eczanede suya yada meyve suyuna döküp içiyorsun. Biraz daha hafifliyor. Muz ceviz süt bunları muğlaksa düzenli kullan. 3/4 gün önemsemedim. Dün gece kalça Ağrı'sından uyuyamadım.

Kızlar bnmde sağ alt karnım Ağrıyo batma gibi de normal ağrı gibi de ama ara ara değil sürekli ağrı var bütün gün ağrıdı bi de arada belimde ağrıdı sağ tarafı yine

Kasık bölgesindeki kemik mi canim öyleyse bende de var sağ taraf özellikle

Benımde belımın sag tarafı agrıyo yatamıyorum ayaktada hemen vajına bolgem agrıyo hamıle kaldıgımdan beri .. Magnezyum kullandgm halde pek degsmıyo..tehlıkem var zaten bunlarlamı ılgılı bılınmes

arkadaşlar varis sıkıntısı olan varmı benim bacaklarımda varisler oluşmaya başladı ve bacak ağrılarım doktoruma sorup varis corabı kullanmayı düşünüyorum.

arkadaşlar varis sıkıntısı olan varmı benim bacaklarımda varisler oluşmaya başladı ve bacak ağrılarım doktoruma sorup varis corabı kullanmayı düşünüyorum.
Herkeste bir şeyler çıkıyor demek ki..varis bende hamile kalmadan önce vardı, bol su içmek ve ayakta fazla durmamak gerekiyor. Bu arada bebeğim 20.haftada 20 cm 376 gramdı ama şimdiki ağırlığını bilmiyorum. Başlangıç kilom 53, şimdiki kilom 59. Ama bu böbrek yüzünden çok şiştim. İki hafta tartılmayı düşünmüyorum

Kızlar bnmde sağ alt karnım Ağrıyo batma gibi de normal ağrı gibi de ama ara ara değil sürekli ağrı var bütün gün ağrıdı bi de arada belimde ağrıdı sağ tarafı yine
Aynı ağrı bende de war sağ taraf ağrıo kasık ağrısı gibi bisey allahm hepimzn yardmcısı olsun sağlkla doğuralm heryn yeni bisi cıkıyo

Merhaba canım .senle aynı yerde tedavi olmuştuk.ben de 20.haftadayim. ne isim var ortada ne de kıyafet. İki kayıptan sonra korkuyorum bir şeyler almaya. 1 sene kadar oda dusunmuyorum. öyle hasretim ki ona biraz buyusun yanimizda yatiracagim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin,hayallerimizi yaşatsın.renkli yasatsin.renkli ultrasound dediğim 4 boyutluysa 13.haftadan beri 4 boyutlu da gösteriyor doktor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…