2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Anlamıyorlarmıymış o rengin olmadığını, inanmıyorum yaa. Nasıl ebelere emanetiz hayret ya!
Hiç sorma sırf nöbetçi doktor kendi para almak için zorla doğurtçaktı yaa sinirlerim harap oldu bi ton para ödedik doğum olmadan bide
hayirlisi canim daha vaktin var beklesin daha iyi canin istediginde gelir gecmis olsun. bu arada bnde alicam bugun o pedden medikalci de varmis ne olunca sivi demekmis bugun hep islaklik oldu
aynen canım hayırlısı.
O turnusollu kağıt tam mor olunca herhalde canım. Eğer ultrasonda iyi çıkıyorsa suyun haftalık gidiyorsan doktora bence gerek yok akıntı normal. Benim birden geldi sıcak sıcak daha da ne akıntı ne sızıntı olmadı
Ayy desene boşuna heyecan yaptırdı ebe

Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
hiç sorma eşim okadar mutluydu ki doğurucam diye herşeyimizi getirdi hastaneye ama bugün baktı doktor daha servix bile eski boyunda hiç kısalmamış

Ezmu0810 Allah sabir versin. Ne denir ki ne desek bos sana. Senin acini yasayan anlar. Insallah allah sana baska guzel evlatlar verir. Ne zaman dertlesmek istersen biz buradayiz canim.

Ah be canım çok muhtaç olmadigin sürece kimseyi cagirmasaydin keşke,,ben annemi bile caggirmiyrm daha hangi gün sezeryan derse doktor o gün gelsin,normal olursa da sancidan hastaneye yattigimda gelsin,zaten bebek olunca sık sık gelip kalacaklar ,ayaklandiktan sonra bile kimseyi istemiyorum evimde

Hizmet bekliyor canım şimdi eşim geldi kıyamet kopacak , durduk yere hem stres ol hem moralim bozulsun hem birde eşimle papaz olayım. Maşallah senin kv , Allah bozmasın
Rabbim merhamet versin ne diyeyim. Yani bırak gelini olmasını yabancı olsa bile yardım etmesi gerekir.

Dur tek basina olmaz beraber yolalim saçını başını,çok sinir oldum bak

Slm kızlar.benim dogumum 27 mart fakat dr um 20 mart a gun verdi. Cok korkuyorum bebek önce doğmaya kalkarsa diye. Normal de sezeryan doğumda kaç gun öncesine gun aldınız

acikcay allah sabır versin canim

Rabbim merhamet versin ne diyeyim. Yani bırak gelini olmasını yabancı olsa bile yardım etmesi gerekir.

Allah kimseyi merhametsiz bırakmasın. Yani ben istemedim zorla tek kalmayım diye eşim çağırdı sağolsun. Annemler şehir dışında gelin diye çağırcam o zmn belki gider. Ama eşim gelince tavırları görün ben kendimden şüphe ettim o derece. Eşim konuştu çok sinirlendi özellikle mermere çarpmama sebep olmasına çıldırdı. Yanlışlıkla olmuş dikkat edecekmiş. 7 kat el bile daha insaflı yaa, çalışırken bile aman çarpmayalım aman bişi olmasın diye uğraşıyodu insanlar ki okuldayım, teneffüsler felaket oluyor. İşte nediyim Allah iyilerle karşılaştırsın

Canim benim 2.gun bandaji acti bir sprey sikti 3.gun dus aldim batikona basladik 10.gun kontrole kadar gunde 1 kez batikonladim. Kontrolde bana da iz kreMine gec batikonu birak dedi.
Bana işte 3-4 gun dedi batıkon ve ustune fıto kremde ben bıkac gun daha uzatmıstım dun aksam dus aldım batıkonlamadım ondanmı kızardı bılemedim şimdi yıne batıkon fıto yaptım insallah bısey olmamaıstır Hıcte oturmuyorum napayım 19. Gunum zaten bugun gercı kımse yatmıyodursa

Dur tek basina olmaz beraber yolalim saçını başını,çok sinir oldum bak
aynen inan okadar sevinç arkasından stres mahvoldum resmen bi sıkıntı çıkmazsa bebekle ilgili devlete gidicem sancım geldiğinde devlette daha tecrübeliler en azıdnan

Slm kızlar.benim dogumum 27 mart fakat dr um 20 mart a gun verdi. Cok korkuyorum bebek önce doğmaya kalkarsa diye. Normal de sezeryan doğumda kaç gun öncesine gun aldınız
bi problemin yoksa 39 çok iyi canım tam sezeryan zamanı

Cnm bnmkide 39+1 e gun verdi bende ne kadar icerde durursa o kadar iyi olur diye dusunuyorum kendisi gelmek istersede yapcaz artik bi sekilde :)
Bir de cocugun anne karnindaki 1 gunluk gelisimi disaridaki 1 haftaliga denkmis

canım, p.tesi günü sezaryen oldum, çarşamba su geçirmez bantla örtüp duş aldıım ama su geçirdi.perşembe dr.a kontrole gittim, sarılı görünce açtı ve bişey sürme açık kalmalı dedi.ysani sadece 3 gün batikonladık.15.gün, hiç kapatmadi.ama şişlik, sertlik var dikiş yerine.kanamam da cabası. senin var mı böyle bir durumun

Taze annelere sorum war bebek cantası ne kullanıyosunuz :) anne bebek cantaları bana kaba gelio onlardan alırsam extra canta taşımam gerekicek böyle bisi alsam işimi görür mü :)

Eklentiler

• IMG_9201.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 83
Taze annelere sorum war bebek cantası ne kullanıyosunuz :) anne bebek cantaları bana kaba gelio onlardan alırsam extra canta taşımam gerekicek böyle bisi alsam işimi görür mü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…