- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.821
Hiç sorma sırf nöbetçi doktor kendi para almak için zorla doğurtçaktı yaa sinirlerim harap oldu bi ton para ödedik doğum olmadan bideAnlamıyorlarmıymış o rengin olmadığını, inanmıyorum yaa. Nasıl ebelere emanetiz hayret ya!
aynen canım hayırlısı.hayirlisi canim daha vaktin var beklesin daha iyi canin istediginde gelir gecmis olsun. bu arada bnde alicam bugun o pedden medikalci de varmis ne olunca sivi demekmis bugun hep islaklik oldu
hiç sorma eşim okadar mutluydu ki doğurucam diye herşeyimizi getirdi hastaneye ama bugün baktı doktor daha servix bile eski boyunda hiç kısalmamışAyy desene boşuna heyecan yaptırdı ebe
Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de onu merak ediyorum. Belki de boşu boşuna normal doğumu beklicemÇatı muayenesi yapmadan nasıl anlayacak ki.benim doktor 38 de yapacam çatı muayenesi duruma göre sezeryan ya da normal doğuma karar veririz dedi.
Ah be canım çok muhtaç olmadigin sürece kimseyi cagirmasaydin keşke,,ben annemi bile caggirmiyrm daha hangi gün sezeryan derse doktor o gün gelsin,normal olursa da sancidan hastaneye yattigimda gelsin,zaten bebek olunca sık sık gelip kalacaklar ,ayaklandiktan sonra bile kimseyi istemiyorum evimdeYa cidden kafayı yicem. Evde yalnız kalmayım diye kv geldi. Zaten gribim hala, düzelemedim, iyice ağırlaştım kendime hayrım yok kadın benden hizmet bekliyor. Evde yalnız olmam bundan iyiydi off yaa offfHastalıktan kırılıyorum hamileliktenmiş mühim bişi değilmiş, he kulak burun boğazcıda öyle diyordu. Çok sinirlerim bozuldu. Daha da hasta olcam bu gidişle
Rabbim merhamet versin ne diyeyim. Yani bırak gelini olmasını yabancı olsa bile yardım etmesi gerekir.Hizmet bekliyor canım şimdi eşim geldi kıyamet kopacak , durduk yere hem stres ol hem moralim bozulsun hem birde eşimle papaz olayım. Maşallah senin kv , Allah bozmasın
Dur tek basina olmaz beraber yolalim saçını başını,çok sinir oldum bakBizde hastaneye geldik herşey normal çatı muayenesi oldum hiç zorlanmadım çatım müsait suyum gelmiyor servix uzun resmen hastanedeki nöbetçi ebeyi dövesim saçlarını yolasım var turnusol kağıdını doktoruma gösterdim bu renkten yatış verip lavma ma kadar yapılar dedim gözleri yuvasından fırlıcaktı şok oldu o renk amnion rengi değilmiş doğum filanda yok artık bekleme vakti
Kızlar bebegim canım kızım vefat etti
En iyisi ağrım var diyip yatacaksın.ileriki haftalarda ağırlaşıyoruz.çok anlayışlı biri değil belli ki o yuzden hem kendini yormaman hem daha fazla stres yapmamak için sürekli yat o stres yapsin.yani sakyla da olsa gobeginizi mermere carptirmasini anlamadim
Gerçekten bugün KV mesajlarına acayip sinirim bozuldu. Bana yapilmis kadar üzülüp strese girdim. Allah kimseyi şaşırtmasin. İlgilenmeye çalış canım. Görmezden gel. Strese girmeye değmez böyleleri için. Bunları gördükçe hem anneme hem KV ne sukrediyorum valla. Benimde KV yanımda sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya degdirmiyor. Hamile olmadan öncede öyleydi gerçi Allah var. Ama esin duruşu çok önemli burada. Esin ile konuş canım. Kizmadan kırmadan belki bir faydası olur.
Ah be canım çok muhtaç olmadigin sürece kimseyi cagirmasaydin keşke,,ben annemi bile caggirmiyrm daha hangi gün sezeryan derse doktor o gün gelsin,normal olursa da sancidan hastaneye yattigimda gelsin,zaten bebek olunca sık sık gelip kalacaklar ,ayaklandiktan sonra bile kimseyi istemiyorum evimde
Rabbim merhamet versin ne diyeyim. Yani bırak gelini olmasını yabancı olsa bile yardım etmesi gerekir.
Bana işte 3-4 gun dedi batıkon ve ustune fıto kremde ben bıkac gun daha uzatmıstım dun aksam dus aldım batıkonlamadım ondanmı kızardı bılemedim şimdi yıne batıkon fıto yaptım insallah bısey olmamaıstır Hıcte oturmuyorum napayım 19. Gunum zaten bugun gercı kımse yatmıyodursaCanim benim 2.gun bandaji acti bir sprey sikti 3.gun dus aldim batikona basladik 10.gun kontrole kadar gunde 1 kez batikonladim. Kontrolde bana da iz kreMine gec batikonu birak dedi.
aynen inan okadar sevinç arkasından stres mahvoldum resmen bi sıkıntı çıkmazsa bebekle ilgili devlete gidicem sancım geldiğinde devlette daha tecrübeliler en azıdnanDur tek basina olmaz beraber yolalim saçını başını,çok sinir oldum bak
bi problemin yoksa 39 çok iyi canım tam sezeryan zamanıSlm kızlar.benim dogumum 27 mart fakat dr um 20 mart a gun verdi. Cok korkuyorum bebek önce doğmaya kalkarsa diye. Normal de sezeryan doğumda kaç gun öncesine gun aldınız
Yani cok yumusak diil. Kanama da sut sagdikca emdikce geliyo. Onundisinda yok gibi ama sifir da diil
Cnm bnmkide 39+1 e gun verdi bende ne kadar icerde durursa o kadar iyi olur diye dusunuyorum kendisi gelmek istersede yapcaz artik bi sekilde :)Slm kızlar.benim dogumum 27 mart fakat dr um 20 mart a gun verdi. Cok korkuyorum bebek önce doğmaya kalkarsa diye. Normal de sezeryan doğumda kaç gun öncesine gun aldınız
Bana işte 3-4 gun dedi batıkon ve ustune fıto kremde ben bıkac gun daha uzatmıstım dun aksam dus aldım batıkonlamadım ondanmı kızardı bılemedim şimdi yıne batıkon fıto yaptım insallah bısey olmamaıstır Hıcte oturmuyorum napayım 19. Gunum zaten bugun gercı kımse yatmıyodursa
Taze annelere sorum war bebek cantası ne kullanıyosunuz :) anne bebek cantaları bana kaba gelio onlardan alırsam extra canta taşımam gerekicek böyle bisi alsam işimi görür mü :)
Bende henüz almadım, ve bilemiyorum ne alsam hangisi işimi görürTaze annelere sorum war bebek cantası ne kullanıyosunuz :) anne bebek cantaları bana kaba gelio onlardan alırsam extra canta taşımam gerekicek böyle bisi alsam işimi görür mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?