2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaa ben de kızım çıktı kucağıöa verdiler orada öyle bi ağlamaya başladım ki. Öptüm kokladım, eşim yanımdaydı o da fotoğrafımızı çekti çok güzel bi anı oldu :) orada dikerlerken ben de gözümü kızıma sabitlemiştim başka hiçbir şeyi göremedim. Bebeğim orada diye diye ağladım :') çok güz2ldi ya
Bu naaıl bi muayene kii? Ben topuk kanı alınırken kendimden geçtim de :/
Aynen canim kahve icmek istiyorum deli gibi 9 aydir icmedim nescafe yapcam gel beraber icelim
Ohh mis :) çok özlemiştim ben de. Ama yine fazla içmeyin bebekte uykusuzluk yapar diyorlar.
Yeter rahat ettiği. Özledim gelsin artık :)
Sen hala doğurmadın mı

Oh gözün aydıın taze anne :) allah güzel ömürler versin. O dokunma kısmı ne değişikmiş çok merak ederim öyle şeyleri de :) plasentayı da görmek istemiştim ben

Sezeryan olan arkadaşlar. Bugün 10. Gün benim ve kanamam durdu sanırım hani 40 gün sürüyordu siz de nasıl durum @Elifrid ruzigarr @ciarasisi @country
Bana dr bi gun hic gelmez ertesi gun devam eder dedi. Benim de bazi gunler hic gelmiyo sonra devam ediyo. Degisken cnm. Bide emmeyle de alakali bi durum. Bebek emdikce kanaman olur. Benimki emmediginden oyle cok kanamam yok. Sagmaktan aglamaya basladim artik oyle aciyor ki Zynpunb destegi hazir ettim Atlasin acikmasini bekliyorum deniycem. Son umudum oldugu icin korkuyorum da ya ise yaramazsa...

Kolay gelsin.nası salladın ya :) yemek yiyince de mi kıpraşmıyo.son haftalarda mı oluyo azalma.benmki tepişio sürekli
elimi karnıma koyup kuvvetli salladım bi kaç kere o zamn hareket etti şimdide ayağını filan ittiriyor yemek olayı bizim kızı öyle çok etkilemiyor kafasına göre takılıyor

Artik yerleri daraldi cnm bnm kizimda kipir kipirdi artik hareketlerini nadiren hissediyrm zavallilar icerde ne durumdalar kim bilir
bizim kız biraz tembel ağır hanımefendi dr da söylemişti çok hareketli bi bebek değil şimdide yer darlığında sürtünme ittirme yapıyo anca

Ay eve bi varsam bi trafik var ki belimde ince ince ağrıyor

Yok iyiyiz böyle ana kız iç içe :) şaka bir yana yarın hastaneye yatıyorum, fitil ve suni sancı ile doğumu başlatacağız inşallah. Ben de geç doğmuşum, bana benzedi bu kız da :)
Allah yardımcın olsun canım benim oğlumda ilk doğumda geç geldi suni ile başladı doğum açılmada oldu. Epidural de yaptırdım çol güzel geçmişti.. İnşallah sende bi avazda doğurursun

Böyle kaynanayi napmali?

Ya kızlar valla deli olucam az kaldı vallahi az kaldı
Bebegim 13 günlük oldu 13 gündür kaynanamla ayni odada uyuyoruz güya ben uyanamam diye beni kaldirirmis neyse kadın sabaha kadar horuldayarak uyuyor ben gece oğlumu emziriyorum altını degistiriyorum gazını çıkarıyorum bi yandan kizimda yanımda yatıyor oda kalkıyor bisiler istiyor kaynanam çocuk aglasa gözünü acar bana çocuğa bak uyuma der geri yatar keşke çektiğim videosunu atabilsem neyse sabah oluyor kahvaltıyı yapıp koltuğa yatıyor yok gece uyumadim gece lambasi gozume giriyor yok korkuyorum sen uyuyorsun çocuk kusar boğulur gbi laflar etmeye basliyor ya havle evi temizleyen ben elbisesi utusu yemeği gelen misafire yemegi tatlısı ben uyumayip zombi gibi olan ben rahatı bozulan kaynana kocama diyorum napim diyor kendinde bi cevap versem kaynana başlıyor bi ssuru beddua etmeye çok Yoruldum ya cok

Emzirme destek sistemini denedim Zynpunb oglum sonunda memeyi silikonsuz tutabildi:) ama o serum 8 numara yani genis. Normalde 5 numara lazim bulamadm.bogulacakti cok gelince. Onu cikardim memede uyudu ama emmedi yani sadece tuttu memeyi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…