2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Olmaması daha iyi profesyonel demekki
Of ablam ya bende ki kaynana olduğu surece daha çok azalır ben oğlumu 8 günlükken topuk kani için goturdum 750 gram almıştı bile hatta çok şaşırdım maşallah ogluma ama boyle devam etmivek gibi
sinirden kahkaha attım resmen okuyunca,çok iyi dayanıyorsun canım ben olsam öyle bi rahatsız ederimm ki onu geceleri o uyurken, bidaha yatak odasında kapısının önünden geçemez,bulmuş senin gibi gelini tabi...

Hadi inşallah atlas alır Da bizim oğlana da deneriz. Benim de bitmesinin nedeni emmemesi o zaman ya

merhaba kızlar. geçen sene bugün minik farem 35+6da ani bir kararla normal doğumla dünyaya geldi. emdi emmedi sarılı vs . derken bugün ilk doğum günümüze vardık çok şükür. hem mutluyum hem hüzünlü. ilk günler aklıma geliyor. keşke dahaçok sevseydim öpseydim diyorum. tadını çıkarın. mutlaka bol bol ten tene temas yapın. beraber yatın uyuyun.

Allah bebişlerinize hayırlı uzun ömürler versin

Kızlarr sütü az olanlaara bi tavsiye forever diye bi çay var çok arttırıyor hergün 1 tane içiyorm çok iyi geliyor.bu arada doğum yapmamış olanlara bi tavsiyee depend 2 paket bitirdimmm normal doğum yaptım kanamam çoktuu bide büyük rahatlık olduu

Eşime ne yaptıysam devlette de takipte olmak istiyordum ikna edemedim. Önemli olan sağlıkla doğması gerisi önemli değil.

Devlet tercih etmemin sebebi şu . Kuzenim hemşire. Ozelde yapicam dogumu dedim . Hiç yoktan daha sağlıklı olur dedim. Oda yanılıyorsun. Devlet daha sağlıklı çünkü ozelde tüm malzemeleri kendileri alıyorlar ve kısıtlı bir şekilde kullanıyorlar. Ama devlette öyle değil. Tüm ihtiyaç olacak malzemeleri devlet fazlasıyla verdiği için. Kısıtlama oranı yok dedi . Ondan dolayı ben hep devlet taraftarıydim

Oh gözün aydıın taze anne :) allah güzel ömürler versin. O dokunma kısmı ne değişikmiş çok merak ederim öyle şeyleri de :) plasentayı da görmek istemiştim ben
Sağol canım allah sanada bebişinede uzun sağlıklı ömür versin dokunma kısmı muazzaö bi duygyydu yaşamak nasip oldu iyikide oldu :) ay ben hiç bakamazdım galiba

Yok iyiyiz böyle ana kız iç içe :) şaka bir yana yarın hastaneye yatıyorum, fitil ve suni sancı ile doğumu başlatacağız inşallah. Ben de geç doğmuşum, bana benzedi bu kız da :)
Çok heyecanlı amaa :)) Merakla bekliyorum hikayeni :)
Ya ben sancı tutunca çantaya attım makyaj malzemelerini. Ama doğumhaneye girince her şeyi unuttum, çıktığımda da gözüm kızımdan başka bir şey görmedi, ne ara giydirildim onu bile hatrlamıyorum. Sancı esnası tipim baya yamulmuştu, doğumun hemen arından ağlarken kucak kucağa fotoğraflarımız var, eşim sancı çekerken çekti, doğum çıkışı ablam çekti o hallerimi falan hiç birinde makyaj yoktu darmadağındım ama hepsinin o doğallığı hoşuma gitti aslında :)

Ben almadım bile almalıyım demekki eve çıkıncada okdr oluyomu kanama

S
Hadi inşallah atlas alır Da bizim oğlana da deneriz. Benim de bitmesinin nedeni emmemesi o zaman ya
En kac saatte bir sagiyorsun? Bide bu yontemi vakit kaybetmeden denemelisin bence. Atlas almaz belki senin minnos alir. Herkeste farkli. Ben gittigidiyordan 5 numarali serum siparis ettim yarin gelecek. Bununla cok cekiyor pek beceremedik cekip doyunca memeyi birakiyor:)

Dünde doktor bana adaçayı hurma yürüyüş ve plates squat önerdi doğuma yardımcı olsun diye

Amin canım inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlere Sen normal doğum sanırım? Tarihlerimiz aynı, hayırlısyla gelsinler
Evet canım normal hayırlısıyla kavusalimda hakkımızda hangisi hayırlısı o olsun benimde kasılmaları falan var ama bekliyoruz

En geç 3 saatte bir sagıyorum o da bi göğsümden en fazla 60 cc çıkıyor korkuyorum azalacak diye şu içiyorum humana iciyorum ama aynı hep emmediginden işte bütün bunlar

Kızlar geldim bende kontrrole nstye bağlandk kızım hiç sewmio bu nst işini deli gibi tekmelio nst de :) acikcay walla aynı gidio herşeyimz :) sağlkla alalm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…