2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İimdi küçük kızı diyetisyene götürcem bakırköye gitçez ayak üstü bişey yiiyip çıkıcaz ama bayağı salladım hanım biraz kıpırdadı çok şükür

İimdi küçük kızı diyetisyene götürcem bakırköye gitçez ayak üstü bişey yiiyip çıkıcaz ama bayağı salladım hanım biraz kıpırdadı çok şükür
Kolay gelsin.nası salladın ya :) yemek yiyince de mi kıpraşmıyo.son haftalarda mı oluyo azalma.benmki tepişio sürekli

Günaydın anneler bir şey sorucam.ayaklarım ellerim hep sıcaktır.gün içinde bazen ayaklarım soğuyor.dopum yaklaştıkça olan bir şey mi acaba ??

Yarın doğumum var benim hala kaybetme korkusu yüreğimde pır pır bu kız uyanmak bilmiyor o kadrda salladım oysaki
Artik yerleri daraldi cnm bnm kizimda kipir kipirdi artik hareketlerini nadiren hissediyrm zavallilar icerde ne durumdalar kim bilir

hospitalı hiç bilmiyorum ya sona geldim deneyecek vaktim kalmadı arkadaşım selçukluda başka yere gidemicem artık. Duydum Aysel hanımı da. Benimde muayenelerim yarı yarıya geliyor doğumda indirimli oluyor selçuklu da normal 900 sezeryan 1400. Hospital nekadar cnm merak ettim

Benimde akşam 7 de kontrolüm son kontroller heyecanlı her an herşeyi diyebilir hakkımızda hayırlısı
hayırlı haberler alırsın inşallah.

Günaydın kızlarrr bugün ewde temizlk war dr kontrolüm war uykum waaar :)) yogun bigün olcak herkesin günü güzel geçsin
kolay gelsin benimde tüm işlerim yeni bitti :)). Gece rahat uyursun artık yorulunca

Yarın doğumum var benim hala kaybetme korkusu yüreğimde pır pır bu kız uyanmak bilmiyor o kadrda salladım oysaki
sırtına avucunla bastır azıcık belki tepki verir cnm. Ayyy hayırlısıyla kurtul cnm ne kadar stresli son zamanlar

Bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin, hastane çıkışı 5-6 gibi sarılık değeri bugün 12 olmuş. 2 gün sonra yine gidicez. Bilen var mı kızlar Nasıl bu değer
12 normal de daha fazlası kötü sık sık emzir doymuyorsa kaşıkla mama ver ben öyle yaptım mama verdim biraz değeri dustuydu şimdi vermiyom emziriyom sık sik

Günaydın anneler bir şey sorucam.ayaklarım ellerim hep sıcaktır.gün içinde bazen ayaklarım soğuyor.dopum yaklaştıkça olan bir şey mi acaba ??
Benim de öyle terliyom usursun diyorlar ya yelek giydiriyor giymiycem dedim fena oluyom yorgani bile açıkta uyuyom

plesantada veya damarlar da sıkıntı yok sadece 20 gr almış bir hafta onu beslemek için her gece besleniyorum çok karıştı aklım normal başlatacak doğumu inş için rahat etsin belki kilo alır diye bekletiyorum dedi emin değilim kararım dan

Günde 1,2 bardak ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırır mis fazlası doğumu tetiklermis birde bir bardak meyve suyunun içine 1tatlı kaşığı hint yagi içmek bağırsakları temizleyip doğumu başlatıyormus

Normal 650 herşey dahil anestezi ile 750 imiş
Sezaryen 850 .
Bnm akrabalar öyle dedi . Bugün bende ne diyecekler bakalım. Haber ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…