2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugün bende başladım çok ağrıyo yürürken hurmayı da 5 e çıkarttım hergün yapıcam artık belim kasıklarım mafoluyo ama dayanmaya çalışıyorum yarın doktor randevüm var iir yaramış mı bakalım bende de bi belirti yok çünkü

2 gün önce göbrğimin alt kısmında belirtdi çatlak cnm kasık kısmına doğru bol krem sür unutuluyor orası

Benimde sabah var kontrolum, bakalım ne diyecek doktor? Hurmaya yarın başlıcam , aynen bel ağrısı mahvediyo beni de. Direncez ağrıya hareketlere devam

2 gün önce göbrğimin alt kısmında belirtdi çatlak cnm kasık kısmına doğru bol krem sür unutuluyor orası

Aaa son dakika çatlayanlardansın yani? Benim doktorun dediği doğru o zmn, nemlendirmeye devam başka çare yok

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün

Daha önce belim çatlamıştı karnım ve bacaklar son anda çatladı ama ben çok kilo aldım 25 kilo ondandır. Şimdi de uyuyamadım açlıktan 2 dilim kek yiyip süt içtimbu saatte ben çatlamayım da kimler çatlasın

acikcay bu arada böyle uğraşıyoruz hergün heyecan ama çevremdeki insanların normal doğumu hep 40. Hafta civarı oldu sona kalmak istemiyoruz ama işin doğası böyle sanırım suniye fln kalmamak için istiyoruz tabi ama bunun için ekstra çaba gerekiyo her gün yoruluna kadar yürüme şart bakalım ne zaman başarıcaz

Bende kasılma var ama başka hiç alamet yok
maşallah ne güzel bi hızlı bi doğum olmuş analı babalı büyüsün kuzun :)).

Kizlar gunaydin dicem ama onu demek icin uyumak gerekir:)
Oglusum sarilik oldu 3. Gun kontrolunde 26 cok cikti ve hmn yenidogan yogun bakima yatirdilar cok zor gecti.. hastanede sbhladik.. 1 gece kaldi 13e dustu bgn kontrolumuz var ins yukselmemistir. Artik saat basi emisioruz ekmama takviyesi fln hersey planli saatli..

Çok güzel bi Doğum olmuş evladınla mis kokulu bol sütlü günler

onlarda bizim gibi heyecanlı . Ben galiba selçukluya gidicem Nil okura cnm p.tesi eşim bırakıcak annemle beni. Çok sıkıldım bu hastane işinden gerçekten. Ama medicada olmicak galiba o kesinleşti gibi.

Nerede için rahat edecekse canım. Hani istersen hospitalde bak istersen . Aysel hanım hakkında hiç kimse kötü yorum yapmıyor. Sadece hastane küçük olduğu için ve eski olduğu için biraz şikayetçi benim tanıdıklarım . Ama genede Aysel hanımın o rahatlatıcı ve iyimser yanından dolayı tekrar ona gitmeyi planlıyorlar . Bugün bende gidicem bakalım nasıl biri .
Hem doğum ücreti de uyguni . Şirket anlaşmamız varmış bide bizim . Muayene ücretsiz %40 da doğumda indirim oluyormuş.

Doğum hemşiresi kesinlikle kanamaniz bitsede 40 gün dolmadan rahim kendini toplayamaz enfeksiyonlara açık olur dedi.Dini boyutu var tabi birde

Kızlar siz siz olun gogsununuzun tıkanmasina izin vermeyin çünkü süt azalıyor tıklanınca . ben hala açamadım üstüne kızardi ve hep kızarıkllik var birazda ağrı ... sağ gögsümden 120 150 cc kadar alıyordum şimdi 60 cc zor alıyorum . biliyorsunuz önceden de tıkanıklık olmuştu sol göğsümde onu açmayı başarmıştım .ama oda azalmıştı oda 30 cc falan artık bebeğime yetişmicem. gogusleerinize hergün sıcak kompres yapın benden söylemesi tıkanıklık olmasa bile masaj yapın hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…