2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allah yardımcın olsun canım benim oğlumda ilk doğumda geç geldi suni ile başladı doğum açılmada oldu. Epidural de yaptırdım çol güzel geçmişti.. İnşallah sende bi avazda doğurursun

Amin amin canım inşallah. Bunu okuduğuma çok sevindim. Suni lafını duyan herkes kötü bir hikaye anlatır oldu. İnşallah senin gibi geçer benim doğumum da.

UF uyuz oluyorum boyle insanlara sen korkma canım ben kizimda bi gün karnimda hafif sancı hissettim Dr gittim 1 cm açılma var dedi sen sancim çoğalırsa gel dedi snra sancı felan kalmadı 3 gün bekledim en son Dr gittim suni sancı bağladılar lavman yaptılar 13 saat suni sancı çektim ki doğuma yakin sancı çoğalıyor sadece her sancim geldiğinde yürüdüm eğilip kalktim boyle yapınca sancıları fazla hissetmedim 13 saat sonra 4 ikinmayla 3 dikişle kızım dünyaya geldi :) inşallah seninde boyle olur
Ha bu arada unutmadan dicem kızımı özel hastanede yaptım nst fazla baglamadiklari için sancı zamanı cok zor olmadı rahattı ama oğlumu devlette yaptım evde sancimi çektim Dr gittim 3 saat kendi sancimi çektim ama nst ye bağlı kaldığım için kaldırıp yürütmedikleri için çok zor oldu
Amin amin canım inşallah. Bunu okuduğuma çok sevindim. Suni lafını duyan herkes kötü bir hikaye anlatır oldu. İnşallah senin gibi geçer benim doğumum da.

Of ablam ya bende ki kaynana olduğu surece daha çok azalır ben oğlumu 8 günlükken topuk kani için goturdum 750 gram almıştı bile hatta çok şaşırdım maşallah ogluma ama boyle devam etmivek gibi
Ayyy oyle deme dur. Bol bol su ic rezene ic. Benim de sagmaktan azaldi. Ilk gunler gibi bol diil ama emse yetecek.

İnşallah canım teşekkür ederim.

Kizlar benim dogumum Allah izin verirse pazartesi gunu olacak cok heyecanliyim o gun hafif makyaj yapip gitmek istiyordum bizim aile resim cekmeye merakli ama dun evlat kokusu diye bir dizi baslamis.kadin dogum yapti cocugunu kucagina verdiler bn 2 saat agladim kendi dogumumda da boyle olursa makyaj filan hak getire :)
Daha sonra yapma imkani oluyo mu acaba

Of ablam ya bende ki kaynana olduğu surece daha çok azalır ben oğlumu 8 günlükken topuk kani için goturdum 750 gram almıştı bile hatta çok şaşırdım maşallah ogluma ama boyle devam etmivek gibi
Neden etmesin ki anlamadim. Bu sekilde dusunme. Bak ilk zamanlar oyle kilo alamaz bebekler masallah sutun yariyo. Anlattiklarin lohusayken cekilmiyor farkindayim ama sen bebegin icin duyma gorme bosver.

Ewt cnm cok büyük almıssın :))) onada söle bi öneride buluniim bi yerinden kıwır werirken yawaş gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…