2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
En geç 3 saatte bir sagıyorum o da bi göğsümden en fazla 60 cc çıkıyor korkuyorum azalacak diye şu içiyorum humana iciyorum ama aynı hep emmediginden işte bütün bunlar
Benim sabah bi gogsumden 20 cikti biliyor musun. Sok oldum. Bak simdi deneyeyim dedim uyandiramadim sagiyorum mecbur offff

Aslinda onceden olsa dogal olmasini isterdim ama yuzum gozum sisti cokta dogal olma taraftari degilim su aralar

Kızlar benim de süt azalıyor sanki anlamadım. Geçen ikisşnden toplam 60 anca çıktı :/

Aminnn canım inşallah. Nst de en çok 30 gördük biz. Valla bıraksan 42 ye kdr durur :)))
Benmde sancı az dedi değeri sormadm bnmkide öle kanala bile girmemiş daha içerde rahat kızım foto wermedi ensesini dönmştü banada haftya cuma gelnce tahlillerin sabahtan yapılır dedi

Benmde sancı az dedi değeri sormadm bnmkide öle kanala bile girmemiş daha içerde rahat kızım foto wermedi ensesini dönmştü banada haftya cuma gelnce tahlillerin sabahtan yapılır dedi
Aynen canım. Ben makinadan kendim baktım 30 gördüm o kdr :) foto vermedi ztn genelde vermiyo bizim oğlan, artık ztn daha zormuş foto. Bir de ölçümlerin doğruluk payı azalmış. Biz cmt hem anestezi uzmanıyla görüşcez hem tahliller özellikle tanışmamızı istedi. Hayırlısı

Çok merak ediyorum acaba bi dahaki hamlede hangi pozisyonda yapacağımıza mı karışmak olacak bugün muayenem vardı ,önce nst de kustum sonrada doktorum tam bana sıra gelmişken iki kez doğum için çıktı ve o halimle 4saat sıra bekledim,nihayetinde girdim dedimki ben sezeryana karar verdim,olmaz dedi bana akdağ izin vermiyor dedi,arayıp izin alalım dedi banane çatısı dar yapamaz deriz dedim,gel çatina bakalım dedi gerek yok falan dediysemde aldı çatala ama hicmi hiç acimadi,ama ne açılma ne demek bebeğin kafası kanala girmiş niyetide yok doğmaya,tamam dedi gel haftaya 39 dolunca tekrar bakalım kanala hala girmesiyle direk spinale alicam yada karar degistirirsen normali bekleriz. Kanala girerse normalmi istesem acaba karar veremedim bak

Ayy çok az ama yaaa Bana yetmez yani 13.5 kilo aldım 20 gün var Doğuma. Peki sonra gitmeye devam etti mi?kaç kilo almıştın,şimdiye kadar kaçı gitti?

Bana da iyi geldi hiç veremedim ödem oldu diyen vardı. Tam 12 kilo almıştım. Daha tartılmadım 10. Günde yine tartılırım:) inş gider yavaş yavsş kıyafetler hala olmuyor tabi.

Kızlar kontrolden cıktım 3400 olmuş kızım haftya cuma doğum ksmetse dr doğmda görüşürüz dedi :)

Hadi hayırlısı artik canım. Benim kontrol cumartesi. Normal istiyorum ben. Karnım bayağı indi ve penguen gibi yürümeye başladım. Kanala girmiş olabilir benimki. Haftasonu valizi hazırladım iyi olacak. Hala hazirlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…