- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.581
Moral sutu etkiliyo tabi. Ben de gunduz uyandiramiyorum ya deli olcam offfYa zaten emmiyor ağlıyor bende agliyom moral bozukluğu da etkiliyor ya acaba ondan mı azalıyor anlamadim
devlet ekipmanı hiçbir yerde yok bende ondan devlet istiyordum ama hayırlısı neyse o olsun artık.Devlet tercih etmemin sebebi şu . Kuzenim hemşire. Ozelde yapicam dogumu dedim . Hiç yoktan daha sağlıklı olur dedim. Oda yanılıyorsun. Devlet daha sağlıklı çünkü ozelde tüm malzemeleri kendileri alıyorlar ve kısıtlı bir şekilde kullanıyorlar. Ama devlette öyle değil. Tüm ihtiyaç olacak malzemeleri devlet fazlasıyla verdiği için. Kısıtlama oranı yok dedi . Ondan dolayı ben hep devlet taraftarıydim
Ehehe sen benden de rahatsn hazırla her an geleblir sonucta bende emzirme sütyeni almaya gidicem kendim gidemiom eşimde cok yogun calısıo bu aralar gidemedm hala :)Hadi hayırlısı artik canım. Benim kontrol cumartesi. Normal istiyorum ben. Karnım bayağı indi ve penguen gibi yürümeye başladım. Kanala girmiş olabilir benimki. Haftasonu valizi hazırladım iyi olacak. Hala hazirlamadim.
çatı muayenesimi yapmıştıKızlar kontrolden sonra eve geldim uzanıyordum az önce lavaboya gitmek için kalktım.bir miktar suyum geldi.arkam ön tüm camasırım ıslandı.simdi cıktım.esime gösterdim devamı yok sızıntı gbi geldi bitti.afedersiniz kokladım camasırı altımamı yaptım diye ama eminim degil kokusuz .doktoru aradı esim temiz camasır giyip uzansın sırtüstü on onbeşdk tekrar gelirse beni arayın demiş.sancım yok.adet agrısı gbi hafif bir agrım var.basladımı dogumum sizce
Ay bende izledim Diziyede bayıldım :) ben kendı dogumumdan cıkınca cok aglamıstım bence yapma canım kasını falan doldur yeterli ben oyle yapmıstım vıdeolarda yerle birin aglamaktan :)Kizlar benim dogumum Allah izin verirse pazartesi gunu olacak cok heyecanliyim o gun hafif makyaj yapip gitmek istiyordum bizim aile resim cekmeye merakli ama dun evlat kokusu diye bir dizi baslamis.kadin dogum yapti cocugunu kucagina verdiler bn 2 saat agladim kendi dogumumda da boyle olursa makyaj filan hak getire :)
Daha sonra yapma imkani oluyo mu acaba
Misler gibi bakarsınKızlar 20 gündür annem yanımda bebeğe birlikte bakıyoruz ama gidecek birkaç güne. Tek başıma yapabilir miyim bilmiyorumtek başına bakanlar nasıl geçiyor günler azıcık moral motivasyona ihtiyacım var :/
Tek bakıyorum amelıyat oldum o gece bıle kendim baktım annemleri gonderdim esımle kaldım gece kendım altını aldım haladaha aynı sadece annem yıkıyo kızımı emzirme alt alma sana aıt degılmı canım annen napıyoki bebek herturlu sana bakıyo yaniKızlar 20 gündür annem yanımda bebeğe birlikte bakıyoruz ama gidecek birkaç güne. Tek başıma yapabilir miyim bilmiyorumtek başına bakanlar nasıl geçiyor günler azıcık moral motivasyona ihtiyacım var :/
Evet onları ben yapıyorum canım ama dikişlerim acıyo hala iplerin hepsi düşmedi bi ara geçmişti son iki gündür yine acımaya başladı niye anlamadım.. wc uzun sürüyo biraz dikiş yerini temizle batikon sür kurut pedi değiştir derken zaman geçiyor o sürede bebek ağlarsa kusarsa diye düşünüyorum çok mu ayrıntıya giriyorum acaba bilemedim..Tek bakıyorum amelıyat oldum o gece bıle kendim baktım annemleri gonderdim esımle kaldım gece kendım altını aldım haladaha aynı sadece annem yıkıyo kızımı emzirme alt alma sana aıt degılmı canım annen napıyoki bebek herturlu sana bakıyo yani
Evet canım yapmıstı.bekledim 15 dk tekrar gelmedi.aradım doktoru tekrar gelirse beni arayın dedi.seffaftı rengi.nişan vs yoktu.yinede epey heyecanlandım.çatı muayenesimi yapmıştı
Bende joie serina 2 war canm aradgn tum özellkler war incele istersen 4moms cok güzel onada bakablrsn
Sağolun kızlar casual activity rocker aldıkTiny love da güzel bende de o var. 4moms çok pahalı yaa1MaviMavi
Yaa çok heyecanlı :)) tadını çıkar o anların özleniyor sonra :)Kızlar kontrolden cıktım 3400 olmuş kızım haftya cuma doğum ksmetse dr doğmda görüşürüz dedi :)
Canım su geldi mi kesilmiyor ara ara gelmeye devam ediyor bak bakalım gelecek mi. Bir de o ağrıların ne kadar sürdüğünü aralığını tut, doğumsa kurulu saat gibi hiç şaşmıyor hep aynı aralık aynı süre geliyor ritmik bir şekilde.Kızlar kontrolden sonra eve geldim uzanıyordum az önce lavaboya gitmek için kalktım.bir miktar suyum geldi.arkam ön tüm camasırım ıslandı.simdi cıktım.esime gösterdim devamı yok sızıntı gbi geldi bitti.afedersiniz kokladım camasırı altımamı yaptım diye ama eminim degil kokusuz .doktoru aradı esim temiz camasır giyip uzansın sırtüstü on onbeşdk tekrar gelirse beni arayın demiş.sancım yok.adet agrısı gbi hafif bir agrım var.basladımı dogumum sizce
Ahh canım yaa bu ne böle.sanki faydası var.toplan eski düzenine dön bence.git kocanın yanına.açıklama yapmak zorunda mısın? En azından diğer çocuğunla ilgilensin.sen öle söyleBöyle kaynanayi napmali?
Ya kızlar valla deli olucam az kaldı vallahi az kaldı
Bebegim 13 günlük oldu 13 gündür kaynanamla ayni odada uyuyoruz güya ben uyanamam diye beni kaldirirmis neyse kadın sabaha kadar horuldayarak uyuyor ben gece oğlumu emziriyorum altını degistiriyorum gazını çıkarıyorum bi yandan kizimda yanımda yatıyor oda kalkıyor bisiler istiyor kaynanam çocuk aglasa gözünü acar bana çocuğa bak uyuma der geri yatar keşke çektiğim videosunu atabilsem neyse sabah oluyor kahvaltıyı yapıp koltuğa yatıyor yok gece uyumadim gece lambasi gozume giriyor yok korkuyorum sen uyuyorsun çocuk kusar boğulur gbi laflar etmeye basliyor ya havle evi temizleyen ben elbisesi utusu yemeği gelen misafire yemegi tatlısı ben uyumayip zombi gibi olan ben rahatı bozulan kaynana kocama diyorum napim diyor kendinde bi cevap versem kaynana başlıyor bi ssuru beddua etmeyeçok Yoruldum ya cok
Evet Canım cok ayrıntı korkuyosun bence aynı seyleri bende yasıyorum onları kostur kostur yapıyorum aglıyo esim az tutuyo hemen yanına kosuyorum bana doktor 3-4 gun batıkon yap sonra iz kremıne gec dedi ama bnde hala batıkon devam ediyorum dusumu zor alıyorum korkma annesin sen bısekılde oluyo yani sadece bnevde yalnız kalınca içime yalnızlık cokuyo okadar :)Evet onları ben yapıyorum canım ama dikişlerim acıyo hala iplerin hepsi düşmedi bi ara geçmişti son iki gündür yine acımaya başladı niye anlamadım.. wc uzun sürüyo biraz dikiş yerini temizle batikon sür kurut pedi değiştir derken zaman geçiyor o sürede bebek ağlarsa kusarsa diye düşünüyorum çok mu ayrıntıya giriyorum acaba bilemedim..
Amim canım hepimize inşallahhO
O zaman artık tam tersi hep yat önce gelmesin hayırlı güzel doğumlar
Ehehe sen benden de rahatsn hazırla her an geleblir sonucta bende emzirme sütyeni almaya gidicem kendim gidemiom eşimde cok yogun calısıo bu aralar gidemedm hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?