2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar kontrolden sonra eve geldim uzanıyordum az önce lavaboya gitmek için kalktım.bir miktar suyum geldi.arkam ön tüm camasırım ıslandı.simdi cıktım.esime gösterdim devamı yok sızıntı gbi geldi bitti.afedersiniz kokladım camasırı altımamı yaptım diye ama eminim degil kokusuz .doktoru aradı esim temiz camasır giyip uzansın sırtüstü on onbeşdk tekrar gelirse beni arayın demiş.sancım yok.adet agrısı gbi hafif bir agrım var.basladımı dogumum sizce

devlet ekipmanı hiçbir yerde yok bende ondan devlet istiyordum ama hayırlısı neyse o olsun artık.

Kızlar 20 gündür annem yanımda bebeğe birlikte bakıyoruz ama gidecek birkaç güne. Tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum tek başına bakanlar nasıl geçiyor günler azıcık moral motivasyona ihtiyacım var :/

Ehehe sen benden de rahatsn hazırla her an geleblir sonucta bende emzirme sütyeni almaya gidicem kendim gidemiom eşimde cok yogun calısıo bu aralar gidemedm hala :)

çatı muayenesimi yapmıştı

Ay bende izledim Diziyede bayıldım :) ben kendı dogumumdan cıkınca cok aglamıstım bence yapma canım kasını falan doldur yeterli ben oyle yapmıstım vıdeolarda yerle birin aglamaktan :)

Tek bakıyorum amelıyat oldum o gece bıle kendim baktım annemleri gonderdim esımle kaldım gece kendım altını aldım haladaha aynı sadece annem yıkıyo kızımı emzirme alt alma sana aıt degılmı canım annen napıyoki bebek herturlu sana bakıyo yani

Evet onları ben yapıyorum canım ama dikişlerim acıyo hala iplerin hepsi düşmedi bi ara geçmişti son iki gündür yine acımaya başladı niye anlamadım.. wc uzun sürüyo biraz dikiş yerini temizle batikon sür kurut pedi değiştir derken zaman geçiyor o sürede bebek ağlarsa kusarsa diye düşünüyorum çok mu ayrıntıya giriyorum acaba bilemedim..

Kızlar kontrolden cıktım 3400 olmuş kızım haftya cuma doğum ksmetse dr doğmda görüşürüz dedi :)
Yaa çok heyecanlı :)) tadını çıkar o anların özleniyor sonra :)
Canım su geldi mi kesilmiyor ara ara gelmeye devam ediyor bak bakalım gelecek mi. Bir de o ağrıların ne kadar sürdüğünü aralığını tut, doğumsa kurulu saat gibi hiç şaşmıyor hep aynı aralık aynı süre geliyor ritmik bir şekilde.

Kıısslarrrr kontrolden geldik.benm tontişim yerinden çok memnun.sancım normal.bi aksilik olmazsa 20 marta gün verdi.3700kg boyu söylemedi.fl boyu 80mm 7 ile mi çarpıyoduk. :) bi tuhaf oldum hiç yavrum olmayacak sanıyordum Allah ım o kadar büyükki çok şükür bı günümüze

Ahh canım yaa bu ne böle.sanki faydası var.toplan eski düzenine dön bence.git kocanın yanına.açıklama yapmak zorunda mısın? En azından diğer çocuğunla ilgilensin.sen öle söyle

Evet Canım cok ayrıntı korkuyosun bence aynı seyleri bende yasıyorum onları kostur kostur yapıyorum aglıyo esim az tutuyo hemen yanına kosuyorum bana doktor 3-4 gun batıkon yap sonra iz kremıne gec dedi ama bnde hala batıkon devam ediyorum dusumu zor alıyorum korkma annesin sen bısekılde oluyo yani sadece bnevde yalnız kalınca içime yalnızlık cokuyo okadar :)

Ehehe sen benden de rahatsn hazırla her an geleblir sonucta bende emzirme sütyeni almaya gidicem kendim gidemiom eşimde cok yogun calısıo bu aralar gidemedm hala :)

Dolapta hazır koyacaklarım aslında. Valize atması kaldı sadece. Haftasonu tekrar utulesin annemler koysunlar valize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…