2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım yapmıstı.bekledim 15 dk tekrar gelmedi.aradım doktoru tekrar gelirse beni arayın dedi.seffaftı rengi.nişan vs yoktu.yinede epey heyecanlandım.
bekle bakalım ne olacak hafif bile gelse sancin hemen süre tut hic geçmeyen düzenli bir sancıysa doğum gelmiş demektir

Maaşallah canım bebisine :)

Maşallah yavruna , 4 kiloyu geçicek gibi duruyor Benim de 24 Martta , daha erken gelmezse tabii

İnşallah yapabilirim canım :) ne zaman düşcek bu dikişler ya bi düşse çok rahatlıcam hareketlerimi kısıtlamak zorunda kalıyorum.. bana iz kremi vermedi normal olduğu için sanırım popomun üstüne rahatça oturmak istiyorum artık ya öf :))

Kızlar kontrolden cıktım 3400 olmuş kızım haftya cuma doğum ksmetse dr doğmda görüşürüz dedi :)
Bana da cuma olabilir dendi ama ben pzt olsun dedim dayanıcam bakalım sürünerek gittim doktora resmen.doktorum dayanabilecek misin dedi.şüpheli gibi geldi tarihten erken gelebilir diye düşünüyor sanırım

Son düzenleme:
Bende kendim bakiyom aslında kendi bakmak daha iyi en azından karışan olmuyor böle rahatim yıkama işi kv yapiyor. Gece eşimle nöbet tutuyor uyandırıyor alt alma emzirme işi bana dusuyor. Off bebeğimi bi seveyim derken meme arıyor allahım ya meme istiyor çok duskhn memeye

Dolapta hazır koyacaklarım aslında. Valize atması kaldı sadece. Haftasonu tekrar utulesin annemler koysunlar valize :)
Ama hazırlayın artık ben kendime çorap orkid koymayı unutmuşum mesela.ıslak mendil de koysam mı acaba diyorum.her an da bişe olabilir :))) doğumu belliyoruz ama 15 dk da biticek ne oldupunu anlamıcaz bile :)

Ama hazırlayın artık ben kendime çorap orkid koymayı unutmuşum mesela.ıslak mendil de koysam mı acaba diyorum.her an da bişe olabilir :))) doğumu belliyoruz ama 15 dk da biticek ne oldupunu anlamıcaz bile :)

Haklısın cnm. Bu hafta hazırlayacağım. Hem bebeğin dolabı da bir düzene girmiş olur.

baharinbahcesi canım bebişin nasıl oldu napıyosunuz?
Merhaba canım tetkikler yapılıyor Egede. Tiroid,idrar,enzimler,kafa usgsi ve bipmedigim bircok test. Neden gecmedigini bulmaya calisiyorlar. En son konustugumuzda 16.8 idi hastaneye yatacaktik cok sukur o gun 14.8i gorduk. Bugun yine 14lerdeydi ama bugun aletle olculdu sarilik. Gunasiri kan vermeye devam simdilik cumartesi son bir ayrintili test daha yapilacak ozel bir labda. Bizim surec boyle ilerleyecek gibi birkac ayi bulabiliyormus uzayan sarilik. Tek dilegim 17yi bulmamasi Bu arada forumu takip edemiyorum. Umarim herkes iyidir

merhaba arkadaşlar bnm transferin 12.günü 200 hcg degeri 14 .gün 570 oldu sizce ikiz olabilirmi cogul gebelik olanlar degerlerinizi yazabilirmisiniz

Kızlar ben de bugün son kontrolüme gittim:) bebeğim artık çok fazla gelişemiyor içeride ve ben de ne açılma, ne yumuşama var. Göbeğim bile düşmedi:) suni sancı verilcek durumda değilim maalesef. Bu sebeple yarın 9:00 da Allah izin verirse doğumum gerçekleşicek. Dualarınızı bekliyorum:)

Herkese selam arkadaşlar maalesef benim takvim bitti ve bebiş gelmedi doktorum yarın suni sanciyla dogumu başlatalım diyor bu benim üçüncü çocuğum ve diğer ikisini normal doğurdum. Daha önce bi gebeligimde bebeğimi kaybettiğim için bu defa çok korkuyorum . ben bi kaç gün daha bekleme taraftariyim doktorum yarın gel diyo suni sanciyla dogum olmazsa sezaryana alacak içinde inanılmaz bi korku var hepinizden dua istiyorum kolay bi dogum olsun diye en önemlisi bebeğim sağlıklı olsun okuya bilenlerin bana 1 ayet-el kürsü okumasını istiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum dualarınızı bekliyorum

Canım inşallah çok kolay bi doğum olur, sağlıkla kucağına al bebişini. Epidural sezeryan mı, sezeryan mı? Günlerimiz aynıymış

Canım inşallah çok kolay bi doğum olur, sağlıkla kucağına al bebişini. Epidural sezeryan mı, sezeryan mı? Günlerimiz aynıymış
Cnm kilosu kaçtı snn bebein benm bu sefer az kilo almş bi haftada 200 gram almş bi öncekinde on günde yarım kilo almisti dr normal sorn yok desede tedirgin oldm

Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…