2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm kilosu kaçtı snn bebein benm bu sefer az kilo almş bi haftada 200 gram almş bi öncekinde on günde yarım kilo almisti dr normal sorn yok desede tedirgin oldm

Benim bu hafta 120 Gr almıştı sadece ama hiç iştahım yoktu ondandır. Zaten cok kilolu istemedigim ve 2 hafta önde olduğu için umursamadim ben. Zaten birsey olsa doktor söylerdi.

Bende spinale karar werdim genelle cok gttm geldim ama netlştirdm spinal olcam

Zaten sezeryan pek istememiştim, madem sezeryan olcam uyanık olmak istedim ben de canım. Doktorum da çok genel yanlısı değil açıkçası, ondan bence de spinal daha iyi:)

Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Amiin canım, inşaallah kendime geldiğmde güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle:)

Cnm kilosu kaçtı snn bebein benm bu sefer az kilo almş bi haftada 200 gram almş bi öncekinde on günde yarım kilo almisti dr normal sorn yok desede tedirgin oldm
3300 dedi canım ama son haftalar ölçüm pek doğru değilmiş, +500 -500 yanılma payı çıkıo ztn usg de. Bir de kilolu bebek illaki sağlıklı bebek demek değil dedi. Hiç kafamızı takmayalım canım

Ne bilim ablam kim yerinde olsa cildirirdi ama bu BN sustukca böyle olmaya dewam ediyor ;( gorumcem esi oğlu geliyor 1 haftalığına o zmn mecbur odama gecicem ztn ama bu seferde gorumcem geliyor onun derdi hizmeti bitmez yapsam ayrı dert yapmasam ayrı zaten evlilik de koca çok önemli koca aileci oldumu boyle oluyoluyo

Ahh canım yaa bu ne böle.sanki faydası var.toplan eski düzenine dön bence.git kocanın yanına.açıklama yapmak zorunda mısın? En azından diğer çocuğunla ilgilensin.sen öle söyle

Sağlkla gelsnlerde bide bana bi daha kontrole gerek yok direk doğumda görüsürüz dedi sen haftya kontrole gidicek misn doğumdan önce

Okudum canım Allah kabul eder inşallah. Ben de yarın sabah hastaneye yatıyorum fitil ile açılma başlatmaya çalışacağız. 41. Hafta doluyor daha fazla beklemek istemiyor doktorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sağlkla gelsnlerde bide bana bi daha kontrole gerek yok direk doğumda görüsürüz dedi sen haftya kontrole gidicek misn doğumdan önce
Yok canım ama nst istedi tekrardan perşembe nst cuma hayırlısıyla doğum inşallah, ayak üstü bi görüşücez perşembe doktorla o kdr. Bu cumartesi anestezi uzmanıyla görüşcez tahliller filan bide hastaneye bakacağız.

Sevgili mart anneleri ben ocak annesiyim :) bir arkadaşınız gögüs pompası soruyordu. Aventi önermiştik. Ama indirimi kaçırdım die üzülmüştü. E bebekte emzirme ürünleri indirimde bi bakın isterseniz :) iyi doğumlar bebeklerinizle sağlıklı günler dilerim :)

Zynpunb tota00
Spinal daha etkiliymiş.epiduralin etkisi çabuk geçebiliyormuş.epidural ve spinal beraber yapılırsa sonrasında yoğun baş ağrısı oluyormuş.kan tahliline göre anestezi uzmanı belirler ama biz isteğimizi de söleriz uygun görürse yapılır dedi doktorum.

Sen bebeğin iyi ol canım biz de iyiyiz. İnşAllah hayırlı haberler alırsın çok geçmiş olsun

Kızlar dogum sonrası sac dokulmesi olurmus bende olmadı sizde varmı annem daha dur diyo insallah olmaz ya

Canım en ufak riske atma kendini bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ay canım kavuşuyorsun bebeğine sıkıntısız alırsın kucağına inşAllah

Aaa çok enteresan bana da tam tersini dediler Zynpunb tota00

Benim doktorda oyle dedi en son cumartesi gittik pazartesi dogumda gorusurz dedi bir daha gelmene gerek yok dedi bn daha 3-5 kere giderim diye dusunuyordum ama direk pazartesi doguma gitcem sknti cikmaz insallah
Bir de benim bebegimde haftada 200 gr filan aliyordu doktor hep bormal iyi dedi

Sorum , doguran arkadaşlarıma;
bebeğinizin kg su doğmadan önce doktorun söylediği kg ile uyumlu mu bazıları doktorların yanıldıklarını söylüyor en iyi cevabı siz tecrübeli arkadaşlar bilirsiniz cevaplarsaniz sevinirim hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…