2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim cocuklarim hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla kavuşursun inşallah yavruna. Yanlız neden 40+2 yi beklemiyor doktorlar ben anlamıyorum. Bi risk de yok sende bildiğim kadarıyla.
Ayrıca yarın softy boza tota00 northernlights da doğuma gidecek. Hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah kızlar. Allah kolaylaştırsın. Dualarımdasınız.
Doğum yapan foruma giremiyor pek, daha mart ın başından bir avuç(bile değil) kişi kaldık. Kaç kişi kaldık hakkaten:)

Allah kavuştursun. Benim bi sonraki randevuyu 29 mart a verdi doktor ne kadar içler acısı bir durum. Gerçekten Allah a emanetim. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Pazartesiye ne kalmış şurda. Haftaya iyice azalıcaz:)

Benim ultrasona göre 400 gr eksik dogdu

Oo senin isin daha zor canm insallah bebegine saglikla kavusursun ama 29 mart nedir ya artik son zamanlar en azindan 10 gunde 1 gitmek gerek bence

Allah bağışlasın canım :)

Kızlar beni sitma tutup duruyor . ateşim 37.5 yükselmeye başladı titreme üşüme vücudum dökülüyor . korkuyorum hastaneye gitmeye napcam ben ya .s.

Benim doktorum ne dediyse aynisi cikti. Ama yanilma olabiliyor.

Benimki de geçen pazar gitti, eşimde işe gidince bi an ev bana öyle boş geldi ki anlatamam. Kala kaldım bebekle tek başıma. Sudan çıkmış balık gibiydim resmen :) 5 dk ayıramadım gözümün önünden. Akşam olup eşim gelince rahatladım. Sonra baktım ki aslında o kadar da endişe edilecek bir durum yokmuş. Zaten ben bakıyordum annem yanımdaykende tek değişen ağladığında yada gaz çıkartmak için falan satacak kimse bulamamaktı :) Ertesi gün alışıyor insan olduğu duruma merak etme. Hatta çokta güzel oluyor bebişle baş başa olmak onunla doya doya istediğin gibi ilgilenmek. Merak etme sende çok güzel başedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…