2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Selam arkadaşlar ben sık giremiyorum ama okuyorum sizleri bir çogunuz bebişlerinize kavuşmuşsunuz öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Ben 37 haftayi bitirmek üzereyim öyle kötü bir 3 gün geçiriyorumki.hamileligim boyunca olmayan mide bulantisi ve regl olucakmisim gibi bir agri hissediyorum.sirtimin agrisindan oturamaz oldum sizler acaba diyorum dogum belirtisimi bunlar.sizler dogumdan birkaç gün önce neler yaşadınız paylaşırmısınız

Oo senin isin daha zor canm insallah bebegine saglikla kavusursun ama 29 mart nedir ya artik son zamanlar en azindan 10 gunde 1 gitmek gerek bence
Çok fena burda sağlık sistemi,tahmini doğum tarihi 24 mart benim düşün artık. Ben haftaya cmtsi yine giderim diye düşünüyorum bakalım. Doktora kalsa yandım zaten

Evet ya , biz insan değil miyiz. Uçurum var arada. Hele doğum fiyatları

Aynen öyle. İstanbul'da yaşayan herkes zengin sanki.. ortlama bir özel hastanede doğum için kredi çeken arkadaslarim var. Küçük illerde devlet hastaneleri de İstanbul a gore daha iyi. Burada devlet hastaneleri hem kalabalık hem insanın yüzüne bakan yok..

Geldim ben kızlar . kadın doğum yoktu bugün bende başka hastaneye gitmedim . yarın doktoruma gidicem . bebek hemşiresi bana kocaman enjoktor verdi bununla yap dedi en iyi basıncı bu verir dedi ihmal etme dedi sadece minoset iç dedi (

soffty sağlıkla al canm kucagına cok heycanlı bu gexe zor uyursun :) son hazırlklar 9 aylk yolclk bitio aynı bedende son gece cok duygusal ben simdiden hüzünlendim wermem kızımı banane kalsn göbüsümde diorm eşim gülüo :)

Soyguncular resmen bnmde ist Avrupa yakası 2000 normal doğum +250 epidural +750mesai dışı doktor parası 2900zorunlu sezeryan 3500isteğe bağlı sezeryan.. Dua ediyorum da mesai saatleri içinde sancım gelsin doğuriyim

Bana da cuma olabilir dendi ama ben pzt olsun dedim dayanıcam bakalım sürünerek gittim doktora resmen.doktorum dayanabilecek misin dedi.şüpheli gibi geldi tarihten erken gelebilir diye düşünüyor sanırım
Ay hadi hayırlı olsunn :) maşallah kocamam da olmuş. Ya sen böyle anlattıkça canlandırıyprum valla özledim be türkan hanımı, haftalık randevuları falan :))

Suyumdan sonra kanda geldi bir miktar beklemedeyim doktor tekrarlarsa arayın dedi
Kırmızı renkli bi kansa çatı muayenesinden sonra geldiğinde beni ara demişti doktor. Doğuöa gittiğimde yapılan muayeneden sonra da kan ve su gelmişti şüphelendim ben şu an. Sancıların nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…