2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok teşekkür ederim inşallah senin doğumunda kolay olur. sağlıkla gelsin bebisin

Benim bildiğim epidural daha etkiliymiş ama benim doktor da epidurali sezeryanda kullanmıyor pek anladığım kadarıyla, normal doğumda tercih ediyor.
Hoş çok da bir farkları yok ya bence.

Ay canım kavuşuyorsun bebeğine sıkıntısız alırsın kucağına inşAllah

Amiin canım inşaallah. Sen de Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşaallah bebeğine:)

Amin canım Allah razı olsun:)

Kırmızı renkli bi kansa çatı muayenesinden sonra geldiğinde beni ara demişti doktor. Doğuöa gittiğimde yapılan muayeneden sonra da kan ve su gelmişti şüphelendim ben şu an. Sancıların nasıl?
Sancım az bugün muayenede rahim duvarın yumusamıs dedi.su sızıntı seklinde bikackez geldi kanda suyla beraberde geldi az az bekliyorum.sanırım geliyor bebek.kanala girmişti bugünkü muayenede .

Benim yarın 40+1 oluyorum. kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ve 1 haftadır kestik doktorum riske atmak istemiyor bende de zaten beklemek icin cesaret yok .iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun

Ben varim Hala karnim agzimda, az biraz yalanci kasilmalarim baslar gibi oldu daha yeni. Gelmezse 20sinden sonra aliriz dedi drum.21'inde al dicem artik

Ben varim Hala karnim agzimda, az biraz yalanci kasilmalarim baslar gibi oldu daha yeni. Gelmezse 20sinden sonra aliriz dedi drum.21'inde al dicem artik
Bi de ben varım galiba Benim de Bebek daha bi yukarı çıkıyor sanki, resmen kaburgalarımda hissediyorum. Doktor 30 Mart'a kadar bekleyeceğiz normal olması için diyor ya bakalım artık

Ay hadi hayırlı olsunn :) maşallah kocamam da olmuş. Ya sen böyle anlattıkça canlandırıyprum valla özledim be türkan hanımı, haftalık randevuları falan :))

Çok iyi çokkk halime üzüldü valla.sedyeye uzanırken 2 adım basamak varya oraya bacağımı kaldıramıyorum.elimden tuttu inerken.ben haftaya da giderim dedim ama gün belirleyince direk hastanede buluşcaz.öncesinde bişe olmazsa.ben de özlicem.

Evet sezeryanda spinal tercih ediliyormuş daha çok.ben ayrıntısını bilmiyorum.o yüzden doktoruma sordum.önemli olan acı hissetmemek.ama genel kesinlikle istemiyorum.inşallah da olmaz.hiç sevmiyorum.daha önce çok başıma geldiğinden.uyuma anı güzel.ama doğuma yakışan bişe değil yaa.bebeğimi görmek istiyorum.

Sancım az bugün muayenede rahim duvarın yumusamıs dedi.su sızıntı seklinde bikackez geldi kanda suyla beraberde geldi az az bekliyorum.sanırım geliyor bebek.kanala girmişti bugünkü muayenede .
Geliyo geliyo :) kanala girdiği alttan muayene ile mi anlaşılıyor?? Sen bişe hissediyo musun

Su boy kilo konusu benim iyiden sinirlerimi bozdu ,bi aydır kilosunun ve boyunu hemen hemen aynı söylüyor ve durdumu ki çocuğun gelişimi deyincede yok ultrason yanılıyordur gayet iyi bebek diyor.Bi kilo alması gerekirken ancak 300 Gr dan bahsediyor güvenim sarsiliyor hamilelik tam bi kapalı kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…