2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Spinali seçmekle doğru karar vermiştim o anı çok güzel oluyor doğumda bebeği görmek

Dun gece kizimi be yaptiysak susturamadik 5 dk susuyor sonra yine basıyor cigligi son ihtimal ac heralde dedm 60 cc mama yaptim icip uyudu cok koydu bna bu durum sut olayi eve giden gelenlerden psikom alt ust

Dun gece kizimi be yaptiysak susturamadik 5 dk susuyor sonra yine basıyor cigligi son ihtimal ac heralde dedm 60 cc mama yaptim icip uyudu cok koydu bna bu durum sut olayi eve giden gelenlerden psikom alt ust
Canım yaaa ben de aynı sahneleri rüyamda görüyorum şimdiden napıyorlar ki eve gelenler? Gelmeseler,söyleseniz. En azından kırkı falan çıksa

Yaa kıyamam ne tatlı bi kadın yaa :)) iyi ki onunla geçirmişim bu süreci. Gittiğimde son zamanlarım çok fenaydı beni de baya sarılıp kaldırıyordu sedyeden ama en zoru doğum sonrası oraya çıkmak oldu, oturamaz halimle oraya yatmak baya zordu çok yardımcı oldu orada da. Ay hadi 40 çıksın da bi göreyim özledim valla o doğumda görüşürüz aşaması da çpk heyecanlı olmuştur ya :)) doğmazsa haftaya görüşürüz diyordu valla yüreğim ağzımda geziyordum. Doğdu haftaya görüşemedik zaten

Canım yaaa ben de aynı sahneleri rüyamda görüyorum şimdiden napıyorlar ki eve gelenler? Gelmeseler,söyleseniz. En azından kırkı falan çıksa

Ailemden uzak sehirde yasiyorum dogal olarak gelenler benim tarafim degil. Annem gecen hafta gitti simdi ablam var o da bugun gidecek artik kv.ler gelip yerlesir simdiye kadar sabah gelp aksam gidiyolardi onlarda bana yardimci olmaya calisiyolar ama duzenim alt ust olunca sinirleri bozuluyor insanin. İnşallah gece kalmazlar zaten gecede gunduzde ben bakiyorum cocuguma zannediyolarki altini bile degistiremicem kendi kizlariyla karistiriyolar bozuldugum daha bi cok sey var lohusaliktan mi bilmiyorum ama bence degil şimdi dogum yapacaklara Allahtan en basta sabir diliyorum.

O
Bugün fetal mr gireceğim kızlar bebeğin beyin yapısına bakılacak anesteziyle çekileceğim korkuyorum mrdan o yüzden anesteziyle dua edin inşallah iyi geçer sonuçlar normal çıkar
ya canım kac haftalıksın neden bu kadar ugrasyolarki bısey cıkmayacak bebegınde hıc korkma

Cnm benimde 10 ve 15 gün azalma bitme oldu . ama arada yine geliyor yani 3 gün kesiliyor sonra bidaha geliyor sen yine tedbirli ol. ara ara gelir . ama az az gelir
Hala pedle dolaşıyor pişik oldum resmen. Halim de hiç kalmadı erildim gitti:/

Çok fena yaaa ev senin değil mi,kabul etmesen bi süreliğine. Yoruldum,dinlenmem lazım falan desen kibarca. Benim annem bu kadar heveslenmese,eşim yanımda olsa annemi bile istemeyecektim ben yanıma. Bebeğinin ilk günlerini bu kadar curcunayla geçirmek çok anlamsız geliyor bana. Bi arkadaşım psikolojin bozulmasın istiyorsan lohusayken kimseyle görüşme demişti. Emiyor mu,uyuyor mu vb anlamsız sorulara bile kıl olurum ben hiç gelemem ilk 1 ay çok yakın arkadaşlarım hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum zaten. Onlar da keşke yatılı kalsa canlarım benim. Sana da Allah sabır versin ama bak bütün anneler yazıyor,çok çabuk büyüyorlarmış,gelen gidene dikkat kesilmekten yavrunun kokusundan alıkoyma kendini

Gelen gidenler çok anlayışsız ben hastaneden eve geldim eşimin tarafı yok halası yengesi nenesi bilmem nesi hep geldi ve özelikle biri agir grip ti kaynanam her ne kadar kadına nie geldin bebeğe bakma desede kadın zorla girdi odama bide beşiği açıp bebegi elledi o an gozumdengözümden yas aktı resmen yapma dedim saygısız gelin dediler su an 14 gün oldu gelen gidene kayınvalidem sürekli yemek yaptırıyor cay tatlı yeter diyorum olmaz diyor keşke yemeği kendi yapsa yada keşke bebeğe bakabilse hem yaptırıyor hemde sürekli bebek için çağırıyor kendi de oturuyor gelen lerde anlayışsız olunca çok zor oluyor: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…