2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hala pedle dolaşıyor pişik oldum resmen. Halim de hiç kalmadı erildim gitti:/
Biraz öyle oluyor idare edcez . evde durduğun zamanlar akıntı azalınca yada gelmeyince peçete katlayıp kalınca koy. rahatlar . ben öyle engelliyorum pişik olmasını kan geldiği zamanlar ped takıyorum 40 gun dile kolay

Son düzenleme:
Benim kv De umreye gitmişti doğumda hatırlarsınız belki çocuk 8 gunluk ken geldi ilk gün yapılacak şeyleri yaptınız mı diye soruyor. Yok hep yan yatırın bilmem ne konuşuyor ki annem yanımda. Kalmaya yeltendi annem yanımda senin kalmana gerek yok dedim alınmış hanımefendi ertesi gün eşimi arayıp bi sürü doldurmuş ben sürekli laf sokuyormusum gelmeyecekmis de bilmem ne de. İstemiyorum ya kadının konuşmasına tahammülüm yok

Seni o kdr iyi anlıyorum ki çok zor lohusa lık bide etrafta anlayışsız insanlar oldumu önümüzdeki hafta gorumcem oğlu esi geliyor 1 haftalığına artik kendimi düşünemiyorum gorumcemin esi bana kalk sunu bunu yap diye emir veriyor sarma yap yok yok börek vs vs diye bide onlar geliyor diye onları görmeye gelenleri düşün bi de sabah 9 dan aksam 12 ye kdr eltim kaynim 2 çocuğunu düşün oda yetmezmis gbi burada yaşayan gorumcem ve 3 çocuğunu düşün o kdr insana hizmet edecek olan beni düşün şimdiden ağlıyorum gelecekler diye

Canım ben kayınvalide ile birlik yaşıyorum bide benimki akraba evliliği kayınpeder im babamın amcası sayılır babama derdimi anlattigimda bana sus kızım yasli onlar diyor ama ben dayanamıyorum daha 22 yaşındayım ama coktum resmen benim kayınvalide çok berbat allahım gece 30 dk uyumusim oda saat4 su sanırım gelmiş tepemde omzuma parmağını basa basa uyan uyan diyor sabah odama gecicem diyorum sen uyanmiyrsun ki diyor bende çocuğu sen ki emziriyon altını sen mi degistiryon gazını senmi cikarion dedim uyuyan sensin baktım sabah eşime trip yapıyor kendi kendine laf sayiyor

Yok artik seninki tamamen ayri bi boyut kv ile yatmalar falan hangi devirde yasiyoruz yahu? Benimkiler yardimci olmaya calisiyor zateb yataktayim bebeğimle sürekli is yaptığım yok benim sorun manevi biraz. Bunlarda asiri düşkün. Onlara normal gelen seyler bna anormal. Emiyor mu sen yinede 40i cikana kdar mama ver vs vs klasik lohusa sorulari! Herkes kendi cocugunu buyutsun ya kadin kadina bunu ypar mi herseye maydonozlar huni takacam yakinda..

Kizlar yazilanlari okuyunca birden gulesim geldi:)))
Lohusalar ve kaynanalari:)))
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz demekki. Kaynananin ustune lohusalik eklenince hic cekilmiyor yahuuu...
Az kaldi bugunler de geciyor. Minnak kuzular buyuyor herkes evine gidiyor misafirler bitiyor

Benim durum çok berbat evet ben iki gün yatakta kaldım sonra kalkıp yaptim dikişlerim agriyro dediğimde kayinvalidem 43 sene önceki doğumunu anlatıyor ben köyde nasıl dogurdum dikismi vardi Dr mu ilaç mi vardı bilmem ne gbi laflar ediyor doğum yapan kadın yatmaz dinlenme diyor of ne. Bilim artik ağlamaktan içim dışima çıktı psikolojim yüzünden eşim ve kizima çok sert davranıyorum
: (

Maalesef benimki 4 senedir boyle ;(

Seni zaten Allah kurtarsın canım

Evet emiyomu gazı varmı sorularından kusucam yok benım kızım fotosentezle beslenıyo yahu soylemkte ıstemıyorum nazar degecek kızıma bende bıktımmaynı sorulardan sanane sızene yahu of of

Canim benim en son doguma girmeden 3450 civari olculdu 3210 dogum yaptim. Hemen hemen yaklasik olarak tutuyor gibi
medusa76 1MaviMavi Başa gelince öyle bir güzel yapılıypr ki. Ben de ne anne ne kv var yanımda. Hastaneye de hep eşimle gittik. Ama annesiyle olanlara özenmiyor değilim :) lohusalık psikolojisi çok başkaymış

Aslında en rahatı sensin boşver valla en güzeli kendin bakman sabaha kdr uyumayan ben ama sanki kayinvalide uyumamis herşeyi yapıyormuş havaları gelen giden de öyle diyor zaten

Oğlumu salı günü saat 12:20 de kucağıma aldım ... Sabah hastaneye gidince hiç heyecanım yoktu serum yedim zaman öyle çabuk geçiyordu ki sedyeye alınca korku sardı O an annemle gözgöze geldik annem ağlıyordu ben ise güldüm kendimi teselli ediyodum ... Anestezi uzmanım 85 yaşında bi dedeydi Ama eli çok hafifti taktik verdi belime iğne falan yaptı... Dr um geldi rahatladım .. Sohbet ettik başlıyoruz dedi şarkılı türkülü bi ameliyattı ... Göğüs kafriesimde bası hissettim Ömeri mi çıkarıyorlardı Öyle rahattıki karnım hafifledi ses yoktu sesi bekliyodum ben birden odayı bi ses aldı alkış tuttular Dr um tosun bebek geldi dedi 3910 gr doğdu hemen yanıma getirdiler öptürüp koklattılar ... Bebeğim gitti yalnız kaldım 40 dk kadar orda .. Çok şükür her şey yolunda gitti hastanede 1 gün kaldım mama vermedik hep emzirdim bizimki gündüz uyuyor gece ağlıyor Şimdilik her şey yolunda kayınvalidem yanımda dikişlerim için 2 hafta sonrasına randevu verdi .. Bizim tosuncuk hastanede olay oldu gelen giden bakıyordu Bizden bu kadar

kaç kilo bebisin ben çarşamba günü kontrole gittim sadece 20 gr almıştı boy baş iyi ama karin çevresi büyümüyor çok hayal kırıklığı yaşamadım haftaya çarşamba gel için rahatlasın biraz daha beklesin belki alır dedi drum almazsa normal yolla başlatalım inş doğumu dedi bilemiyorum doğrusu erken gibi geliyor bir yandan bir yandan gelişmezse neden dursun daha iyi bakarım dışarıda diyorum bir yandan bebeğine haksızlık etmis olurmuyum dogum isteyerek baslatirsam ortada kaldım üzerine birde ağrılarım çoğalınca hareket etmekte çok zorlaniyorum malum evde 3 yaşında oğlum var pesinden bu halimle koşturmak temizlik yemek çok zor eşimin annesi de 2 ay önce kolunu kırmıştı ayağı çatlamıştı birşey yapamiyor kadıncağız çok acı çekiyor kolu tutmadı vs çok çekti halen çekiyor benim yerimde olsanız doğum icn ne düşünürdün bu durumda

Kızlar ben hastaneye gidiyom 38 e yükseldi
ateşim üşüme titreme dayanamiyom
Canım çok gecmis olsun umarim simdi iyisindir
Sezeryan olan arkadaşlar kanamanz ne kadar sürdü
Canim 13 14 gün yogundu. Sonra yavas yavas günlük pede gectim. Bugun 26. gün ama hala geliyor azar azar. Bir de adet dongumuz nasil olacak dogumdan sonra. Dogumdan sonraki 30.gunde mi olacak acaba. Ahh cahillik zor
Öff cidden gelen gidenden fenalik geldi. Bir de kahvelerini bile yaptiriyorlar sagolsunlar. Dogumumun 10.gunuydu hic unutmam esimin teyzeleri geldi. Mutfakta lohusa serbeti koyuyorum. Cay koyma hic ictik biz diyorlar. Yok koyacaktim zaten caya geldiler ilk hafta. Ya sabır demekten baska elden birsey gelmiyor. Allah herkesin gonlune gore versin. Su dunyada kadinin kadina yaptigi zulmu baska kimse yapmamistir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…