2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Keşke böylesi durumlara karşı hazırlıklı olabilsek hepimiz. Yazık günah gerçekten. Kadının kadına yaptığını da gerçekten kimse yapmıyor

Aslında en rahatı sensin boşver valla en güzeli kendin bakman sabaha kdr uyumayan ben ama sanki kayinvalide uyumamis herşeyi yapıyormuş havaları gelen giden de öyle diyor zaten
Öyle mi dersin duygusallık had safhada bende biraz hastane sureci uzayinca yalnizlik dokunmaya basladi sadece. Ilk gunler yemek yaparken,yarama merhem surerken duygulanirdim. Simdi iyiyim sukur. Annelik her gecen gun ne kadar guclu oldugunu da gosteriyor insana.

Ay masallah ikinize de opuyoruz sizleri

10 dk ya düştü sancılar ama evdeyim hala çok trafik var

Arabayı kullanıyorum deme

Boşuna sıkılma kaç haftalıksın boyu kilosu kaç ölçüldü? Haftasına göre normal ise dert etme.ben günde 500 ml süt-1 avuç ceviz-1 yumurta- doğal pekmez-baklagil ve eti tüketiyorum.

Bu arada 9 ayda hazirlamadim çantalarını 9 dakkada hazırladım. Artık eksik fazla varsa da yapacak birşey yok.

O kadar hazırla dedik Aman eksik çıkarsa da çıksın pijama kıyafet olsun da :) eve gidip alınır.ama yazmamışsın bişe merak edioz.

Demee bana da süpheli emin misin dedi ama bakalım tarihten erken gelirse daha çok sevinirim aslında çok fenayım.ama kendi sıkıntım için bebeğimi mutlu yerinden etmek istemiyorum.

Bugün fetal mr gireceğim kızlar bebeğin beyin yapısına bakılacak anesteziyle çekileceğim korkuyorum mrdan o yüzden anesteziyle dua edin inşallah iyi geçer sonuçlar normal çıkar
Allah yardımcın olsun.sonuç hemen çıkacak mı?inşallah her şey gönlünüzce olur.

Seninkiler kendilerine işçi aldılar herhalde.olur mu öle şey ya.yaşın çok küçük canım daha 22 ymişsin.nası baş edeceksin.ailem de destek diil diosun.eşinde küçükse bişe bekleme.erkekler zaten geç olgunlaşıyor hele ailenn yanında imkansız gibi bişe.ama sen tatlı dille eşini yola getirebilirsin.yemek yapma işini de ağrım var de çocupun yanındayım sen bakıver anne de.güler yüzle söle.gece de kalkmak için alarm kur.bişe derse ben düzenli aralıklarla kalkıyorum dersin.hiç eksiğini belli etme kuzum.sana inanıyorum başedebilirsin.

Çok üzüldüm size ya..Bi süre kendi ailenizin yanında kalsanız..Ben lohusa halimle görümcemin eşine hizmet etmek zorunda mıyım, valla parçalarım onları. Allah'tan hem eşimin ailesine hem de kendi aileme uzağım da böyle dertlerim olmayacak. Eltim iki çocuğuyla gelmeye hevesleniyor, amacı sadece gezmek, bizi görmek falan değil yani. Onun o hali bile beni sinir etmeye yetiyor. Kayınvalidem memlekette doğurmam için çok ısrar etti ama umursamadım bile. Resmen köle niyetine kullanıyorlar sizi. Çok can sıkıcı. Ayrı eve geçme ihtimaliniz yok mu?

Ayyy ne güzell.son kontrolünde kaç kg çıkmıştı :) maşallah yavruyaaa

Bi doğuramayanlarda uzaktan izliyoruz başımıza ne gelicek doğumdan sonra ailelerden yana kestirmeye çalışıyoruz

Kizlar benim sutunu icip uyuyan minnosum 2 gundur uyumuyor pek. Buyidu artik gozlerini acti dunyaya:) bi camasiri kac seferde astim vallahi habire yanina gidiyorum. Meme de emmesdigi icin bisi yapamiyorum careyi emzikte buldum biraz rahatlatiyor. Uyutmak icin sallamiyorum da. Siz nasil oyaliyorsunuz bebeklerinizi?

Yahu arkafaşım sen niye hizmet ediceksin mutfak orda gidip yapsınlar sen odana geç çocugunla ilgilen alınanda alınsın. Kendini germe hiç

Walla arkdslar size cok üzülüorm allah yardımcnz olsun şoklar icinde okuorum kv neler yapıo size öle ya ben şaşırıorm yani

Evet kv lere hiç yüz vermiceksin en iyisine bile.şimdi ben de sezeryandan sonra bekliyorum densizlikler.çünkü hep normal d.görmüşler.benmki sabah süt gelio mu sıktın mı memeni dio.iyi ama böyle soruları oluyo işte :) tabi ben altta kalmam.kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…