2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
acikcay haftya bu saatte cocugmz kucagmzda olucak allahn izniyle cok heycnlı deil mi :)
Zaman su gibi akıp geçiyor bugün 12 gün oldu oğluma kavuşalı.. siz spinal olacaksanız eğer lütfen heyecan yapmayın yoksa benim gibi uyutulup o muhteşem anı görmezsiniz ve ameliyattan ağlayarak çıkarsınız

Ya evet çok heyecan yapınca genel anesteziyi dayıyolarmış Zynpunb inşallah ben heyecandan sapıtmam

Valla sorma yapışık ikiz gibi yasiyoruz surekli meme istiyo ve kucak. Memede uyuyo yataga koyduğum anda ağlamaya başlıyor. Yalanci emzik vermeyi denedim kustu midesini bulandirdi. Dun evimize hemsire geldi acil emzik ver yoksa yandin ne olmus bu boyle dedi. Kendi verdi meneyi yavaş yavaş aldi bizimki uyumaya basladi ama bu agzina buyuk ondan kusturuyor kucugunu alın dedi sen ne marka kullaniyosun? Veremiyorum almiyo deliye dönüyor cocuk ya yenisini alcam

Ya benımkide tutmuyo phılıps avent smoothi vardı buyyuk geldi nuk en kucuk aldık onuda agzından dusurdukce aglıyo hep mememde benımde

Ya benimki emse memede dalacak uykuya. Vallahi yildim meme vermeye calismaktan. Bugun hic denemedim bile napiyim olmuyorsa olmuyo. Ben avent almistim karanlikta parlayan modelini. Onu aliyor bizimki ama her zaman degil

ozsuu ewt zaman cok hızlı geçio hamileliğimn bu hallerni cok sewiorm özlicem kesnlkle :) spinalden genele mi döndün cok mu heycan yaptın

acikcay sakin kalmalıyız yolun sonuna geldik
Aşırı sakindim ameliyat masasına kadar sPinal falan çok kolay oldu hatta ama dokunuşları hissedince bağırmaya başlamışım sakinlestiriciyle uyutmuslar dikişlerim atılırken uyandim çılgınlar gibi ağlamaya başladım ben bebeğimi görecektim diye.. lütfen heyecan yapmayın ben çok pismanim göremedim oğlumu

Hadi yaa heycan yapmssn olsun sağljla geldi ya önemli olan o allah bizede sağlkla kucaklamayı nasip etsn ben dısarda olacakları merak ediorum eşim bebegi görünce ne tepki wericek annem ablam herkes nası olcak cok merak ediorm kameraya cek diorm kardeşime bakalım yapablr inş

Ben 35. Haftada gittim yaklaşık 2900 dedi boy 49 dedi,37 de gittim kilo 3160 boy yine 49 dedi,dedimki hiç buyumemis bu,ultrasonda yanılma oluyor kan akışı gayet iyi dedi,38 de gittim dün 3100-3200 arası dedi sinirim bozuldu tombik bi bebek diyen kadın çok kilolu bi bebek olmayacak ama sağlığı yerinde dedi,hatta boyuna bakmamis bile kiloyuda ben sorunca söyledi,o normal olmamı istiyor ben sezeryan olucam dedim bence o yüzden az söylüyor gibi ama içime kurt düştü,cuma spinal anestezi ile doğumum var inşallah.senin nasıl normal başlatacak anlamadım daha 20 günün var,ayrıca ultrasona pek guvenmemek lazım kilo bakimindan galiba

Dört haftadır boyuna hep 49 cm diyor kilosuna da 35 TE 2900 demişti 38 de hala 3160 diyor ultrason yanilmistir bebek ve kan akışı gayet iyi dedi ama içime kurt düşürdü ,her hafta aynı rakamları söylüyor ,güvenim kırıldı normali beklemicem cuma inşallah spinal anestezi ile doğumum var

Bnm gunumdekiler hep doguma gittiler ben daha carsi pazarlarda bebek sekeri besik almakla ugrasiyorum kizimda annesinin uyuntu oldugunu biliyor neyseki
Bende adana da doğum yalacağım sennde galiba adanadanain.Hazirlik yapamadim hic saglik durumum nedeniyle
süsleme şeker vs.nerden aldin fikir verirsen sevinirim.g ecmi kaldım bilmiyorumda 22 martta dogum.bursa arkadaslar haci serif diye bir site bahsetmislerdi ama tadını önceden bilmiyorum.alipta memnun kalan oldu mu?

Kızlar hepinize merhaba:) ben 9:40 itibarıyla anne oldum oğlum da ben de çok iyiyiz Allaha şükür. Spinal anesteziyle olduk, şu an biraz ağrım var ama çok şükür dayanılmayacak ağrılar değil, yanınızda o güzel meleği gördünüz mü gerçekten her şey unutuluyor :) kokusunu hep derlerdi de, ne olabilir ki derdim ama çok eşsiz inanın. Allahım hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…