- 11 Mart 2016
- 1.060
- 1.127
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.761
Zaman su gibi akıp geçiyor bugün 12 gün oldu oğluma kavuşalı.. siz spinal olacaksanız eğer lütfen heyecan yapmayın yoksa benim gibi uyutulup o muhteşem anı görmezsiniz ve ameliyattan ağlayarak çıkarsınızacikcay haftya bu saatte cocugmz kucagmzda olucak allahn izniyle cok heycnlı deil mi :)
Ya evet çok heyecan yapınca genel anesteziyi dayıyolarmışZaman su gibi akıp geçiyor bugün 12 gün oldu oğluma kavuşalı.. siz spinal olacaksanız eğer lütfen heyecan yapmayın yoksa benim gibi uyutulup o muhteşem anı görmezsiniz ve ameliyattan ağlayarak çıkarsınız
Valla sorma yapışık ikiz gibi yasiyoruz surekli meme istiyo ve kucak. Memede uyuyo yataga koyduğum anda ağlamaya başlıyor. Yalanci emzik vermeyi denedim kustu midesini bulandirdi. Dun evimize hemsire geldi acil emzik ver yoksa yandin ne olmus bu boyle dedi. Kendi verdi meneyi yavaş yavaş aldi bizimki uyumaya basladiKizlar benim sutunu icip uyuyan minnosum 2 gundur uyumuyor pek. Buyidu artik gozlerini acti dunyaya:) bi camasiri kac seferde astim vallahi habire yanina gidiyorum. Meme de emmesdigi icin bisi yapamiyorum careyi emzikte buldum biraz rahatlatiyor. Uyutmak icin sallamiyorum da. Siz nasil oyaliyorsunuz bebeklerinizi?
Ya benımkide tutmuyo phılıps avent smoothi vardı buyyuk geldi nuk en kucuk aldık onuda agzından dusurdukce aglıyo hep mememde benımdeValla sorma yapışık ikiz gibi yasiyoruz surekli meme istiyo ve kucak. Memede uyuyo yataga koyduğum anda ağlamaya başlıyor. Yalanci emzik vermeyi denedim kustu midesini bulandirdi. Dun evimize hemsire geldi acil emzik ver yoksa yandin ne olmus bu boyle dedi. Kendi verdi meneyi yavaş yavaş aldi bizimki uyumaya basladiama bu agzina buyuk ondan kusturuyor kucugunu alın dedi sen ne marka kullaniyosun? Veremiyorum almiyo deliye dönüyor cocuk ya yenisini alcam
Ya benimki emse memede dalacak uykuya. Vallahi yildim meme vermeye calismaktan. Bugun hic denemedim bile napiyim olmuyorsa olmuyo. Ben avent almistim karanlikta parlayan modelini. Onu aliyor bizimki ama her zaman degilValla sorma yapışık ikiz gibi yasiyoruz surekli meme istiyo ve kucak. Memede uyuyo yataga koyduğum anda ağlamaya başlıyor. Yalanci emzik vermeyi denedim kustu midesini bulandirdi. Dun evimize hemsire geldi acil emzik ver yoksa yandin ne olmus bu boyle dedi. Kendi verdi meneyi yavaş yavaş aldi bizimki uyumaya basladiama bu agzina buyuk ondan kusturuyor kucugunu alın dedi sen ne marka kullaniyosun? Veremiyorum almiyo deliye dönüyor cocuk ya yenisini alcam
Ben tarihi kendm seçmiştm zaten ondan tarih bende bi heycan yaratmadı :) işlem sırasında da sakin olur muym bilmiorm ama tel istegim kızımı görmek :)Ben dün gün belirleyince bile titreye titreye çıktım doktorun odasında
Aşırı sakindim ameliyat masasına kadar sPinal falan çok kolay oldu hatta ama dokunuşları hissedince bağırmaya başlamışım sakinlestiriciyle uyutmuslar dikişlerim atılırken uyandim çılgınlar gibi ağlamaya başladım ben bebeğimi görecektim diye.. lütfen heyecan yapmayın ben çok pismanim göremedim oğlumu
Hadi yaa heycan yapmssn olsun sağljla geldi ya önemli olan o allah bizede sağlkla kucaklamayı nasip etsn ben dısarda olacakları merak ediorum eşim bebegi görünce ne tepki wericek annem ablam herkes nası olcak cok merak ediorm kameraya cek diorm kardeşime bakalım yapablr inşAşırı sakindim ameliyat masasına kadar sPinal falan çok kolay oldu hatta ama dokunuşları hissedince bağırmaya başlamışım sakinlestiriciyle uyutmuslar dikişlerim atılırken uyandim çılgınlar gibi ağlamaya başladım ben bebeğimi görecektim diye.. lütfen heyecan yapmayın ben çok pismanim göremedim oğlumu
Ben 35. Haftada gittim yaklaşık 2900 dedi boy 49 dedi,37 de gittim kilo 3160 boy yine 49 dedi,dedimki hiç buyumemis bu,ultrasonda yanılma oluyor kan akışı gayet iyi dedi,38 de gittim dün 3100-3200 arası dedi sinirim bozuldu tombik bi bebek diyen kadın çok kilolu bi bebek olmayacak ama sağlığı yerinde dedi,hatta boyuna bakmamis bile kiloyuda ben sorunca söyledi,o normal olmamı istiyor ben sezeryan olucam dedim bence o yüzden az söylüyor gibi ama içime kurt düştü,cuma spinal anestezi ile doğumum var inşallah.senin nasıl normal başlatacak anlamadım daha 20 günün var,ayrıca ultrasona pek guvenmemek lazım kilo bakimindan galibakaç kilo bebisin ben çarşamba günü kontrole gittim sadece 20 gr almıştı boy baş iyi ama karin çevresi büyümüyor çok hayal kırıklığı yaşamadım haftaya çarşamba gel için rahatlasın biraz daha beklesin belki alır dedi drum almazsa normal yolla başlatalım inş doğumu dedi bilemiyorum doğrusu erken gibi geliyor bir yandan bir yandan gelişmezse neden dursun daha iyi bakarım dışarıda diyorum bir yandan bebeğine haksızlık etmis olurmuyum dogum isteyerek baslatirsam ortada kaldım üzerine birde ağrılarım çoğalınca hareket etmekte çok zorlaniyorum malum evde 3 yaşında oğlum var pesinden bu halimle koşturmak temizlik yemek çok zor eşimin annesi de 2 ay önce kolunu kırmıştı ayağı çatlamıştı birşey yapamiyor kadıncağız çok acı çekiyor kolu tutmadı vs çok çekti halen çekiyor benim yerimde olsanız doğum icn ne düşünürdün bu durumda
Dört haftadır boyuna hep 49 cm diyor kilosuna da 35 TE 2900 demişti 38 de hala 3160 diyor ultrason yanilmistir bebek ve kan akışı gayet iyi dedi ama içime kurt düşürdü ,her hafta aynı rakamları söylüyor ,güvenim kırıldı normali beklemicem cuma inşallah spinal anestezi ile doğumum varArabayı kullanıyorum deme
Boşuna sıkılma kaç haftalıksın boyu kilosu kaç ölçüldü? Haftasına göre normal ise dert etme.ben günde 500 ml süt-1 avuç ceviz-1 yumurta- doğal pekmez-baklagil ve eti tüketiyorum.
O kadar hazırla dedikAman eksik çıkarsa da çıksın pijama kıyafet olsun da :) eve gidip alınır.ama yazmamışsın bişe merak edioz.
Demee bana da süpheli emin misin dedi ama bakalım tarihten erken gelirse daha çok sevinirim aslında çok fenayım.ama kendi sıkıntım için bebeğimi mutlu yerinden etmek istemiyorum.
Allah yardımcın olsun.sonuç hemen çıkacak mı?inşallah her şey gönlünüzce olur.
Seninkiler kendilerine işçi aldılar herhalde.olur mu öle şey ya.yaşın çok küçük canım daha 22 ymişsin.nası baş edeceksin.ailem de destek diil diosun.eşinde küçükse bişe bekleme.erkekler zaten geç olgunlaşıyor hele ailenn yanında imkansız gibi bişe.ama sen tatlı dille eşini yola getirebilirsin.yemek yapma işini de ağrım var de çocupun yanındayım sen bakıver anne de.güler yüzle söle.gece de kalkmak için alarm kur.bişe derse ben düzenli aralıklarla kalkıyorum dersin.hiç eksiğini belli etme kuzum.sana inanıyorum başedebilirsin.
Bende adana da doğum yalacağım sennde galiba adanadanain.Hazirlik yapamadim hic saglik durumum nedeniyleBnm gunumdekiler hep doguma gittiler ben daha carsi pazarlarda bebek sekeri besik almakla ugrasiyorum kizimda annesinin uyuntu oldugunu biliyor neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?