2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Oh gozunaydın allah analı babalı buyutsun canım :)

Mr dan çıktım ve benim için çok zordu mr çektirmek kapalı alan korkum bar çünkü sonuçlar yarın yada pazartesi çıkacak büyük ihtimalle hayirlisi olsun insallah

Ben tarihi kendm seçmiştm zaten ondan tarih bende bi heycan yaratmadı :) işlem sırasında da sakin olur muym bilmiorm ama tel istegim kızımı görmek :)
Ben de kendim belirledim de, o mu olsun bu mu olsun diyip takvimden bakarken titremeye başladım. Çok heyecanlıyım umarım operasyon sırasında sakin kalabilirim

Ay ayni bizim oglan. Yataginda uyumuyor yiyor kusuyor huzursuz oluyor habire gazli ve hep araniyor. Biz ana kucaginda uyutuyoruz iki gecedir. Orada yatagindan daha huzurlu. Emzigi bizimki de cok nadir aliyor ve genelde ilk verdigimde oguruyor. Aventin yeni doganini almistim ama buyuk gibi. Bir de geceleri ablamin onerisiype giydigim bir atleti yanina koyuyorum. Daha huzurlu uyusun diye

Kızlar hastabezi mi önerirsiniz emici külot mu bide yaklaşık kaç adet kullandınız yani kaç paket almalıyım

Bende sormuştum biçok kişi kaliteli ve uygun dedi bende sipariş vericem inşallah

Canım tebrik ederim, hersey gonlunuzce olsun

Mr dan çıktım ve benim için çok zordu mr çektirmek kapalı alan korkum bar çünkü sonuçlar yarın yada pazartesi çıkacak büyük ihtimalle hayirlisi olsun insallah
amin canım hayırlısı olsun bizi de haberdar et hemen. belki de bütün tedirginliklerinin sonu olacak büyük bir rahatlama yaşayacaksın olumlu düşün olumlu olaun

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun:)

Benm durumu özetlemissin resmen

Ya benımkide tutmuyo phılıps avent smoothi vardı buyyuk geldi nuk en kucuk aldık onuda agzından dusurdukce aglıyo hep mememde benımde
Ay cok zor valla gecen kucagimda yataga yattim ikimizde biraz oyle kestirdik.. Wee nin damaklisina ogurdu zaten agzi cok kucuk hemsire kucugunden alin dedi bugun yuvarlak uclusunu aldik tuttu gibi birsey surati okdar minikki burun deliklerinine degiyor

Ya benimki emse memede dalacak uykuya. Vallahi yildim meme vermeye calismaktan. Bugun hic denemedim bile napiyim olmuyorsa olmuyo. Ben avent almistim karanlikta parlayan modelini. Onu aliyor bizimki ama her zaman degil
Bnde oyleydim gecen hafta ya cok zor tutsa baska sorunlar cikiyo kisacasi sorunlari bitmiyo yavrucaklarin :)
Sorma canim bizimkide yatmiyo direkt bizim ortamizda yatiyo. Gece kac kez besigine koyuyosam olmuyo yatmiyo aglatmaya da kiyamiyor insan.

Kızlar hastabezi mi önerirsiniz emici külot mu bide yaklaşık kaç adet kullandınız yani kaç paket almalıyım
Bn bi paket depend aldim yetti ama ilk gunler dependin ustune hastanede verdikleri bezden koyuyodum pratik oluyodu hem bulasma derdi yok hem ic cmasiri derdi yok kopar at

Benim dün sormak istediğim ama bebisim aglayanca soramadan forumdan ciktigim soruyu sormussun :) bu arada bebegin neden emmiyor canm ?

Ben
depent aldım canım. Forumdaki annelerin tavsiyesi üzerine. Kullananlar çok memnun kaldı. Bana daha kullanmak nasip olmadı :) inşallah olucak. Genel olarak çoğunlukta depent tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…