- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.801
Neden emmedigini tam olarak bilmiyorum ama buyuk ihtimalle biberona alisti. Memeyi reddediyor. Ben de sagarak veriuorum. Dogdugundan beri her gun her defasinda denedim olnadi. Ilk kez bugun memeyi denemedim dogrudan biberonu dayadim agzina. Pes ettim sanirim. Dun aksam o kadar agladi oyle bakti ki bana icim ezildi. Ikimize de eziyet oldu bu is. Bir sureligine ara verdim ben de.Benim dün sormak istediğim ama bebisim aglayanca soramadan forumdan ciktigim soruyu sormussun :) bu arada bebegin neden emmiyor canm ?
Maşallah size allah uzun ömürler versinKızlar hepinize merhaba:) ben 9:40 itibarıyla anne oldumoğlum da ben de çok iyiyiz Allaha şükür. Spinal anesteziyle olduk, şu an biraz ağrım var ama çok şükür dayanılmayacak ağrılar değil, yanınızda o güzel meleği gördünüz mü gerçekten her şey unutuluyor :) kokusunu hep derlerdi de, ne olabilir ki derdim ama çok eşsiz inanın. Allahım hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:)
Valla en güzeli yardım beklememek.. sinir bozucu emiyor mu gaz çıkarıyor mu gibisi.. Annem kv den daha çok karışıyor yardım ediyor da ustume geliyor emzir emzir.. yahu emziriyom biraz bakinsin çocuk dedim yok emzir.. meme arıyor diyor arar dedim sinirlendim valla. İki-üç günde bi geliyor çünkü yoksa 40 a çıkana kadar basımda dururdu esim istemiyor yanımda bile karışıyor yapma etme dedim yok esimde birden patladı anneme. Karışmasın biz kendimize bakcaz dedi. Valla kimse olmasın basımda en iyisi kendin bakmak yardım felana ihtiyacım yok dönme dolap gibi karisiyorlarEvet emiyomu gazı varmı sorularından kusucam yok benım kızım fotosentezle beslenıyo yahu soylemkte ıstemıyorum nazar degecek kızıma bende bıktımmaynı sorulardan sanane sızene yahu of of
Bugün bende delirdim.sütüm azalıyor bence offff offffNeden emmedigini tam olarak bilmiyorum ama buyuk ihtimalle biberona alisti. Memeyi reddediyor. Ben de sagarak veriuorum. Dogdugundan beri her gun her defasinda denedim olnadi. Ilk kez bugun memeyi denemedim dogrudan biberonu dayadim agzina. Pes ettim sanirim. Dun aksam o kadar agladi oyle bakti ki bana icim ezildi. Ikimize de eziyet oldu bu is. Bir sureligine ara verdim ben de.
gözün aydınnn maşallah cnm analı babalı büyüsün yavrucuğunKızlar hepinize merhaba:) ben 9:40 itibarıyla anne oldumoğlum da ben de çok iyiyiz Allaha şükür. Spinal anesteziyle olduk, şu an biraz ağrım var ama çok şükür dayanılmayacak ağrılar değil, yanınızda o güzel meleği gördünüz mü gerçekten her şey unutuluyor :) kokusunu hep derlerdi de, ne olabilir ki derdim ama çok eşsiz inanın. Allahım hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:)
bizi habersiz bırakma cnm hayırlı haberler alırsın inşAllah hepimiz seviniriz burdaMr dan çıktım ve benim için çok zordu mr çektirmek kapalı alan korkum bar çünkü sonuçlar yarın yada pazartesi çıkacak büyük ihtimalle hayirlisi olsun insallah
Canim ben bugun denemedim bile. Ikimiz de stres oluyoruz. Bence sutumuz duzenli sagdikca azalmayacak. Bende kraftin sut sagma makinesi var cok acitiyor olmadi baska alicam. Nebyapalim boyleymis bizim modeller de. Ben sanirim pes ediyorum. Yani belki bikac hafta sonra tekrar denerim bir sure stressiz kalmak istiyorum. Bilmiyorum yanlis belki ama lohusalik bi yandan bastiriyo zaten kaldiramiyorumBugün bende delirdim.sütüm azalıyor bence offff offff
Oh gozunaydın allah analı babalı buyutsun canım :)
tota00 hayırlı olsunn, Allah analı babalı büyütsün
Canım tebrik ederim, hersey gonlunuzce olsun
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun:)
Maşallah size allah uzun ömürler versin
Kızlar nasılsınız ben bebegimden vakit bulup yazamıyorum arada girip okuyorum ama anca o kadar hatta şuan bile cırlamya başladı benim kı :) birde kızlar benim göğüs ucuna hiç birşey iyi gelmiyor emzirmek eziyet gibi resmentahinin yağını denedim burda önerilen karışım kremi denedim doktor vermisti bi krem onuda denedim yok geçmiyor bana başka birşey önerin lütfen
tota00 cnm hayırlı olsun anne olmuşsun :)
mavi_lina da doğurmuştur sanırım :)
Başka kimse var mı kaçırdıgim acaba
gözün aydınnn maşallah cnm analı babalı büyüsün yavrucuğun
bizi habersiz bırakma cnm hayırlı haberler alırsın inşAllah hepimiz seviniriz burda
Senin yarıladı 20 gün kaldı 40 güne:) çabuk geçer ya bende daha çok var 25 gün.. geçmiyor ki bi geçse rahatliycam hava felan alman lazım diyom evde duruyom hiç dışarı çıkamıyor bebek yuzunden bunaldim arkadas ya ofBiraz öyle oluyor idare edcez . evde durduğun zamanlar akıntı azalınca yada gelmeyince peçete katlayıp kalınca koy. rahatlar . ben öyle engelliyorum pişik olmasını kan geldiği zamanlar ped takıyorum 40 gun dile kolay
MaşAllah cnm darısı başımıza. Bebeğin analı babalı büyüsün. Doğumdan önce belirtilerin varmıydı öncesinde yürüyüş filan yaptınmı peki cnmMerhaba kızlar
Bende salı günü akşam normal Doğumla meleğimi kucağıma aldım. Sizi takip ediyordum yazmak Doğuma nasip oldu. Salı tüm gün sancı çektim nerdeyse ama sürekli yürüdüm sancıyı inanılmaz hafifletiyor tabi dr kontrolünde. Açılmama göre yürüdüm.Tavsiye ederim sancı geldiğinde yatmak eziyet resmen. Açılmam 10cm olduğunda 4.ıkınmada bebeğim doğdu. Kesinlikle korkulacak bişey Yok normal Doğumdan şimdi eskisi gibiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
3 saatte bir iki göğüsten toplam.80 cc ancak çıkıyorozsuu kac saatte bi sagip kac cc cikariyorsun?
Neden azqliyor siye dusundun miktarda azqlma mi var? Bide rezene iciyorum ben gunde 3 br. Uzmanlqr kesinlikle faydali diyor aut yapiminda.
Evet canım günlük yürüyüş yapıyordum ama yavaş yavaş değil hafif tempolu 1 saat falanMaşAllah cnm darısı başımıza. Bebeğin analı babalı büyüsün. Doğumdan önce belirtilerin varmıydı öncesinde yürüyüş filan yaptınmı peki cnm
Evet havalarda güzel insanın içi gidiyor .Senin yarıladı 20 gün kaldı 40 güne:) çabuk geçer ya bende daha çok var 25 gün.. geçmiyor ki bi geçse rahatliycam hava felan alman lazım diyom evde duruyom hiç dışarı çıkamıyor bebek yuzunden bunaldim arkadas ya of
Allah sabır versin canım dayanmak çok zor gerçekten sana bu günleri unutturacak bir evlat nasip etsin inşallahÇok zor çokk dün vefat etti benim prenses kızım bugun mezarlıga götrdk dün gece morgda sogukta uyudu bugun yıkadıklrnda kızımı gögüslerimden süt süzüldü yavrum yok artk dayanmk çok zor 1 hafta tek yaşadı minik kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?