2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim dün sormak istediğim ama bebisim aglayanca soramadan forumdan ciktigim soruyu sormussun :) bu arada bebegin neden emmiyor canm ?
Neden emmedigini tam olarak bilmiyorum ama buyuk ihtimalle biberona alisti. Memeyi reddediyor. Ben de sagarak veriuorum. Dogdugundan beri her gun her defasinda denedim olnadi. Ilk kez bugun memeyi denemedim dogrudan biberonu dayadim agzina. Pes ettim sanirim. Dun aksam o kadar agladi oyle bakti ki bana icim ezildi. Ikimize de eziyet oldu bu is. Bir sureligine ara verdim ben de.

Maşallah size allah uzun ömürler versin

Evet emiyomu gazı varmı sorularından kusucam yok benım kızım fotosentezle beslenıyo yahu soylemkte ıstemıyorum nazar degecek kızıma bende bıktımmaynı sorulardan sanane sızene yahu of of
Valla en güzeli yardım beklememek.. sinir bozucu emiyor mu gaz çıkarıyor mu gibisi.. Annem kv den daha çok karışıyor yardım ediyor da ustume geliyor emzir emzir.. yahu emziriyom biraz bakinsin çocuk dedim yok emzir.. meme arıyor diyor arar dedim sinirlendim valla. İki-üç günde bi geliyor çünkü yoksa 40 a çıkana kadar basımda dururdu esim istemiyor yanımda bile karışıyor yapma etme dedim yok esimde birden patladı anneme. Karışmasın biz kendimize bakcaz dedi. Valla kimse olmasın basımda en iyisi kendin bakmak yardım felana ihtiyacım yok dönme dolap gibi karisiyorlar

Bugün bende delirdim.sütüm azalıyor bence offff offff

Kızlar nasılsınız ben bebegimden vakit bulup yazamıyorum arada girip okuyorum ama anca o kadar hatta şuan bile cırlamya başladı benim kı :) birde kızlar benim göğüs ucuna hiç birşey iyi gelmiyor emzirmek eziyet gibi resmen tahinin yağını denedim burda önerilen karışım kremi denedim doktor vermisti bi krem onuda denedim yok geçmiyor bana başka birşey önerin lütfen

tota00 cnm hayırlı olsun anne olmuşsun :)

mavi_lina da doğurmuştur sanırım :)

Başka kimse var mı kaçırdıgim acaba

gözün aydınnn maşallah cnm analı babalı büyüsün yavrucuğun

Mr dan çıktım ve benim için çok zordu mr çektirmek kapalı alan korkum bar çünkü sonuçlar yarın yada pazartesi çıkacak büyük ihtimalle hayirlisi olsun insallah
bizi habersiz bırakma cnm hayırlı haberler alırsın inşAllah hepimiz seviniriz burda

Bugün bende delirdim.sütüm azalıyor bence offff offff
Canim ben bugun denemedim bile. Ikimiz de stres oluyoruz. Bence sutumuz duzenli sagdikca azalmayacak. Bende kraftin sut sagma makinesi var cok acitiyor olmadi baska alicam. Nebyapalim boyleymis bizim modeller de. Ben sanirim pes ediyorum. Yani belki bikac hafta sonra tekrar denerim bir sure stressiz kalmak istiyorum. Bilmiyorum yanlis belki ama lohusalik bi yandan bastiriyo zaten kaldiramiyorum

Oh gozunaydın allah analı babalı buyutsun canım :)

Amiiin canım cümlemizin inşaallah :))

tota00 hayırlı olsunn, Allah analı babalı büyütsün

Amin canım sağol:)

Canım tebrik ederim, hersey gonlunuzce olsun

Amiiin canım, cümlemizin inşaallah çok sağol :)

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun:)

Amiin canım inşaallah:)

Maşallah size allah uzun ömürler versin

Amin kuzum, hepimizinkine inşaallah:)

Sağol kuzum Allah razı olsun :)

gözün aydınnn maşallah cnm analı babalı büyüsün yavrucuğun

bizi habersiz bırakma cnm hayırlı haberler alırsın inşAllah hepimiz seviniriz burda

Amiin çok sağol canım:)

ozsuu kac saatte bi sagip kac cc cikariyorsun?
Neden azqliyor siye dusundun miktarda azqlma mi var? Bide rezene iciyorum ben gunde 3 br. Uzmanlqr kesinlikle faydali diyor aut yapiminda.

Merhaba kızlar

Bende salı günü akşam normal Doğumla meleğimi kucağıma aldım. Sizi takip ediyordum yazmak Doğuma nasip oldu. Salı tüm gün sancı çektim nerdeyse ama sürekli yürüdüm sancıyı inanılmaz hafifletiyor tabi dr kontrolünde. Açılmama göre yürüdüm.Tavsiye ederim sancı geldiğinde yatmak eziyet resmen. Açılmam 10cm olduğunda 4.ıkınmada bebeğim doğdu. Kesinlikle korkulacak bişey Yok normal Doğumdan şimdi eskisi gibiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Senin yarıladı 20 gün kaldı 40 güne:) çabuk geçer ya bende daha çok var 25 gün.. geçmiyor ki bi geçse rahatliycam hava felan alman lazım diyom evde duruyom hiç dışarı çıkamıyor bebek yuzunden bunaldim arkadas ya of

MaşAllah cnm darısı başımıza. Bebeğin analı babalı büyüsün. Doğumdan önce belirtilerin varmıydı öncesinde yürüyüş filan yaptınmı peki cnm

Arkadaşlar göğsüm bi anda çıktı uclarim çok fena yarıldı koparacak gibi napcam bilmiyom çok kötü oluyom acı yuzunden . Emzirirken ustumdekini ısırarak tutuyom bebeğimi ağzıma kendmi sikiyom birden ya bide lohusalık çok kötü yapti sinirlerim tepeme çıkıyor halinde yok ölü gibiyim

ruzigarr canım ne bilim normalde daha fazla olması gerek bence o yüzden strese giriyorum bende de lansinoh elektrikli var ne bilim.aşırı düzenli sagiyorum ama korkuyorum

MaşAllah cnm darısı başımıza. Bebeğin analı babalı büyüsün. Doğumdan önce belirtilerin varmıydı öncesinde yürüyüş filan yaptınmı peki cnm
Evet canım günlük yürüyüş yapıyordum ama yavaş yavaş değil hafif tempolu 1 saat falan

Belirtide son iki gün adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra sancılarım başladı canım

Evet havalarda güzel insanın içi gidiyor . bende çıkmadım daha anca hastane işlerinde bi çıktım işte

Allah sabır versin canım dayanmak çok zor gerçekten sana bu günleri unutturacak bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…