2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende aynı dertle meşgulüm emiyordu silikonla ama süt gelmedi 3.gün makine kiraladık enjektörle besledik gece zor oldu iki günbiberon verdik diye memeye itiraz etti kiloda almamış hatta zayıflamıştı doktor üç saatte besleyin dedi biemzirmeye çalış bi enjektör bebişin kafa karıştı sonra bir hortum bulup memeyle veriyoruz biberonu unuttu ama hala süt yok yani bi sağmada 10 ml e yakın anca ne olacak bilmiyorum

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))

Maşallah ne güzel bir doğum olmuş Allah analı babalı büyütsün

Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Masallah canim,Allah uzun omurler versin

Süper hadi geçmişler olsun,darısı da başımıza olsun inşallah dört gözle bekliyoruz hikayeni

Maşallah canımmm darısı bizlere , Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Ayıyy masallahh:)) bak bu daha çok durur diyordun gözün aydın

Anne olan arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi kalan bekleyenlere hayırlısıyla insallah.Dogum yapali 2 hafta oldu ama takvimim bugün kalkmis bir garip oldum hamilelik de bitti sira annelikte

Doğuranlar hayırlı olsun ben gelip yazamıyorum malesef umarım güzel anneler de bebeklerde iyidir malum 2 çocuk zor ama hallediyorum bizimki biraz uyku modunda ben uyandırıp emziriyorum genelde kendide kalkıyor sakin tatlı tombul bise :)) beni büyük oğlum yoruyor şuanda kıskançlık hat safhada sadece emziriyorum bırakıyorum bebeği daha sevemedim hep ona zaman ayırıyorum çok ağladım onu öyle gördükçe onun için yaptık ama iyi yapmadimi acaba diyorum sonra biraz büyünce belki iyi olur ona ihanet etmiş gibiyim inşallah hemen atlatırız şu alışma evresine

Canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeye nasip etsin geçmiş olsun bizde dua et canim

Maşallah Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza..

ruzigarr canım ne bilim normalde daha fazla olması gerek bence o yüzden strese giriyorum bende de lansinoh elektrikli var ne bilim.aşırı düzenli sagiyorum ama korkuyorum
Canim peki bebegin kac iciyor? Yetiyor mu ona? Benimki 80cc iciyor ama uyaniksa 3 saati bekleyemiyo 1.5 saatte acikiyor. Ben de 3 saatte sagiyorum. Az once doktorumla konustuk sag ver neyin stresini yapiyorsun diyor. Sagdikca azalmaz kac hastam o sekilde beslesi bebegini dedi. Rahatlatti beni baya. Ama bol siviyi ihmal etme dedi. Dun de cocuk doktoru aradi beni aile hekimligine bagli. Sagdikca sutun gelir onemli olan gece gunduz duzenli sagman dedi. Bence canini hic sikma. Humana iciyorum gunde 1 br. Sut ve komposto her gun mutlaka. Ilik sivilar cogaltir sutunu unutma. Ne buluyorsan ic. Ihlamur papatya ne seviyorsan.

Ya onu beceremedim ben. Hortumj fln aldim da meme ucum yok ya ondan alamiyor. Bide memeyi almak istemiyo. Alsa agzina sut dolacak.

Evet havalarda güzel insanın içi gidiyor . bende çıkmadım daha anca hastane işlerinde bi çıktım işte
Ozluyom valla bi çıkıp gezesim var iki kere çıktım eşimle gezdim dolaştım işlerimiz vardı onları yaptık. Bebeğimi kvye bıraktık iki saat uyumus ben disardayken geldim anca uyandı:) disardayken aklım bebeğimde kalıyordu zaten. Offf bi hava alasim var

Ayy hiç sorma benimde emzirmek resmen eziyet!! Alırken çok kotu oluyom mecburum emzirmeye çok fena yarıldı yırttı ucum gitti koparcak resmen ya off ne varsa surdum annem zeytinyag sur diyo tereyağ sur diyo tahin yağ sur diyo herşeyi denedim soğan iyi gelmişti geçiyordu tam yine yarıldı soğanı doğum öncesi sürmek gerek doğum yapacak arkadaşlara soluyom soğan surun iyi gelir.

MaşAllah canım yaa nasıl sevindim darısı başımıza inşallah. Analı babalı büyüsün kuzun

Ah canım aynılarını 3 hafta önce ben yazmıştım buraya seni o kadar iyi anlıyorum ki ne küçükle ilgilenebiliyor insan ne büyüğe yetebiliyor bir an keşke daha iyi düşünseydik diyor.. ama inan zamanla her şey düzeliyor biz onlar için en güzel şeyi yaptık

Kizlar oglusum haftaya c.tesi sunnet olacak insallah:) yenidogan sunnetinde uzman dr bulduk dusunen varsa paylasabilirim. Dr whatsuptan fln cevap veriyor istediginizi sorqbilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…