2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))

tebrik ederim canım..gözün aydın

benimde yarık var.delik...bebek emdikçe de kapanacak gibi durmuyor.aynen kopacak sanıyorum her emişte

Hindistan cevizi yağı cnm arkadaş onunla kurtuldu

Yaa bende korkuyorum büyüğü kıskanacakmı ne tepki verecek bizim 4,5yaş olacak arada sizin kaç yaş var

Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Oy maşallah yaa çok sevindim. Helal olsun valla :)) merakla bekliyorum hikayeni

Maaşallah canım sana süpersin Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin basina

Kızlar hastanede ikram ve dağıtmak için neler yaptınız.. Ben bi bebek çikolatasıı bide lokum badem şekeri karışık kutuda ikram etmeyi düşünüyorum.. İkinci bebiş dapıtılacak süs eşya hazırlamadım halim kalmadı artık

Şu anda iç çamaşırım ıslanıyor gibi akıntı mı su mu anlamıyorum ağrı kasılma yok böyle başlamaz dimi yardım lütfen

Ben oğluşum kendi gelsin diye beklersem ancak nisan annesi olurum,o topuk parmak hareketini yaptım oooo rahatça değdi daha oglusumun aşağıya inmeye hiç niyeti yok

Bende oyleydim hatta sagmamla biberon kan doldu ama o gun bebegim 1 gece sarilik icin yatacakti hemsire bunu firsata cevir kremlerini sur dusunu al göğuslerin acik gez evde hava alsinlar dedi lansinoh surup acik biraktim 1 gecede toparladi gercekten aabahibada z.yagi surmustum simdi yine aci var bol seyler giyin ve mumkun oldugu ca acik birakin
ruzigarr canım ne bilim normalde daha fazla olması gerek bence o yüzden strese giriyorum bende de lansinoh elektrikli var ne bilim.aşırı düzenli sagiyorum ama korkuyorum
Ne kadar sagmaya kalksam 50 cc den fazlasini goremedim

Sagmqkla emmek farkliymis. Sagarak 50 cikiyorsa emerek 70 cikar dedi dr. Sagmaya hic bakma diyemem ama ustune 20cc eklemen gerek. Bebek damarlari uyararak emiyor emdikce sut iniyor. Sagma sadece memedeki sutu bosaltiyor.

@orkidekaramel o aciyi oyle iyi bilirim ki yerleri tekmelerdim kizimda aman allahim o neydi oyle ama geciyor. Bu emmiyor ya bi yandan da o acilqri yasamiyorum diye icten ice rahatlatiyorum kendimi. Ustumu basimk parcalardm ya ben.

Kizlar oglusum haftaya c.tesi sunnet olacak insallah:) yenidogan sunnetinde uzman dr bulduk dusunen varsa paylasabilirim. Dr whatsuptan fln cevap veriyor istediginizi sorqbilirsiniz
Bizimkisi henüz doğmadan ama rabbim nasip ederse bende istiyorum aslında senin bebegin kaç günlük oldu canım doktorun adını verirsen sevinirim damatligini göstersin rabbim

Sagmqkla emmek farkliymis. Sagarak 50 cikiyorsa emerek 70 cikar dedi dr. Sagmaya hic bakma diyemem ama ustune 20cc eklemen gerek. Bebek damarlari uyararak emiyor emdikce sut iniyor. Sagma sadece memedeki sutu bosaltiyor.

Evet bende okumustum bunu o dolu biberonlari gördükçe Allahim nasi oluyor ya diyorum :) valla her istediginde emziriyorum artik idare ediyoruz 1 ayina kadar boyle devam edicem kontrolde kilosunda vs problem olmassa mama vermeyi düşünmüyorum.. aslinda mama problem degil biberona alisip memeyi unutmasi problem benim icin zaten zor tutturdum

Peki mama takviyesi yapiyor musun canim?

Yapmiyorum su 1 haftadir tek tuk verdim. Cok aglayip acliktan olduguna kanaat getirdigimde verdim bilmiyorum yanlış mi yapiyorum 1 kutu mama bitirdik zaten sarilik oldugu zamanlar simdi sma gold aldim eger zorda kalirsam veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…