2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canm bn bebek sekerini magnet tarzi biblolardan aldim cikolata ve lokumuda halalari instagramdan birine yaptiriyorlar sagolsunlar onlar yardimci olunca kafam rahatladi
Sen adanada hangi hastaneye gidiyosun

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Oyyy maşallah senden beklenen :) metro merdivenlerinin faydası :) Allah analı babalı büyütsünnn

Hmm anladm canm bizde bugün doktora gittik bebek kilo kaybi yasamista baslarda meme ucum olmadigi ve sütüm hemen gelmedigi icin emziremedm de doktorda kizdi meme ucuyla emzirmenin ne alakası var kahverengi bölgeyi komple agzina sokacaksiniz felan dedi acaba öyle probleminz mi varki diye sordm

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Canmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aynen üc beş kişi kaldık olsun tadını cıkaralım kızlar @acikcay haftaya bugün bu saatlerde muhtemelen cocuk emzirio oluruz allah ksmet ederse tabi haftaya bugün bu anı düsünücem Geçen hafta yayılmış surwiwor izliodum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…