- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.503
- 708
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.881
Cok az kaldik ya herkes dogurdu sayilir :))
+ - 15 diyorlar normal mi olacakBen varım 1o mart Doğum tarihimdi hala bekliyoruz
Yani cok aglarsa ac demektir o sirada gogsun de yumusaksa ver hem sutun birikir memendeYapmiyorum su 1 haftadir tek tuk verdim. Cok aglayip acliktan olduguna kanaat getirdigimde verdim bilmiyorum yanlış mi yapiyorum 1 kutu mama bitirdik zaten sarilik oldugu zamanlar simdi sma gold aldim eger zorda kalirsam veriyorum
Evet meme ucu yok. Ama bizimki biberona alisti ondan almiyoHmm anladm canm bizde bugün doktora gittik bebek kilo kaybi yasamista baslarda meme ucum olmadigi ve sütüm hemen gelmedigi icin emziremedm de doktorda kizdi meme ucuyla emzirmenin ne alakası var kahverengi bölgeyi komple agzina sokacaksiniz felan dedi acaba öyle probleminz mi varki diye sordm
Benimde doğum tarihini 17 martBennn :))) 17 mart tarihim. @Zynpunb da aynı tarih. Az kişi kaldık :))
Ben 35. Haftada gittim yaklaşık 2900 dedi boy 49 dedi,37 de gittim kilo 3160 boy yine 49 dedi,dedimki hiç buyumemis bu,ultrasonda yanılma oluyor kan akışı gayet iyi dedi,38 de gittim dün 3100-3200 arası dedi sinirim bozuldu tombik bi bebek diyen kadın çok kilolu bi bebek olmayacak ama sağlığı yerinde dedi,hatta boyuna bakmamis bile kiloyuda ben sorunca söyledi,o normal olmamı istiyor ben sezeryan olucam dedim bence o yüzden az söylüyor gibi ama içime kurt düştü,cuma spinal anestezi ile doğumum var inşallah.senin nasıl normal başlatacak anlamadım daha 20 günün var,ayrıca ultrasona pek guvenmemek lazım kilo bakimindan galiba
Kızlar hepinize merhaba:) ben 9:40 itibarıyla anne oldumoğlum da ben de çok iyiyiz Allaha şükür. Spinal anesteziyle olduk, şu an biraz ağrım var ama çok şükür dayanılmayacak ağrılar değil, yanınızda o güzel meleği gördünüz mü gerçekten her şey unutuluyor :) kokusunu hep derlerdi de, ne olabilir ki derdim ama çok eşsiz inanın. Allahım hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:)
Gelelim doğum hikayeme :))
Gece 4 te kasik ve bel agrisiyla uyandim. Ilk once anlamadim Ne olduğunu, 15 dk sonra bir daha olunca anladim sancim oldugunu. Hemen esimi uyandırdım cunku valiz hazirlamamistim dahahemen valizi hazırladık, esimi yatirdim daha takip edecegim ben dedim. Saat 08.45 de sancilar 6dk ya düşünce doktorumu aradim ve hastaneye dogru yola ciktik. 10 gibi doktorum muayene etti 1.5 / 2cm aciklik var dedi nst ye bagladi. Orada cok sanci cikmadi ama 5 dk da bir sancim vardi. Doktorum bu gece veya yarin dogum olur. Hic yollamayayim seni dedi yatisini yapalim biraz destekleyelim dedi. Suni sanci verildi cok az 5 dk sonra suyum bosaldi. Acikligim 4 olmustu. Suyum geldikten sonra sancilarim 2 dkya dustu 5cm aciklikta epidural aldim. Epiduralden sonra yarim saat içinde 8 cm acilmaya ulastik ve dogumhaneye alindim. Annem de yanımdaydi bu surecte. 9 cm olunca doktorum geldi ve ikinmaya baslamami söyledi 10 dk içinde -kesisiz-oglum kucagimdaydi. Kisaca 4cm acikliktan sonra dogurmam 1 saat sürmedi. Ve makyajla girdim makyajla çıktım. Hic dogurmamis gibiydim,hala öyleyim. Iyi ki normal dogum karari almisim. Allah herkese benimki gibi rahat dogum nasip etsin. Ve tabii ki epidurali icat edenden Allah razi olsun. Epiduralsiz doguran arkadaslarin onunde saygiyla egiliyorum. Ben yapamazdim..
aaa doğum yaptın mı seeen hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)
Yaptim canim bugun. Süpriz yapti oglum :) darisi bekleyenlerin basina..
Benimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimiFitil ve suni şancı ile baslatilabiliyormus oğlumu normal doğum yaptım memnun kaldım yine normal istiyorum inş benim de içime bir kurt düştü doktor için rahat etsin diye bekleyeyim dedi belki kilo alir diye çarşamba kontrolüm var gelişme durduysa 17 mart cuma günü başlatmasını isteyecegim
canım çok sikkindi sormadımBenimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimi
Benimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimi
Benimde meme ucum yok ama isteyince tutabiliyor iki gün sabretsen biberonu bırakır sütün de varYa onu beceremedim ben. Hortumj fln aldim da meme ucum yok ya ondan alamiyor. Bide memeyi almak istemiyo. Alsa agzina sut dolacak.
Evet isteyince tutuyor 2 3 kere emdi memeden. Ama istemiyor:) ac biraktim 6saat yine emmedi. Dr oyle yapmabsarilik olur sik sik beslemen lazim dedi. Ben de korktum bi daha ac birakmaya. Boyle iyiyiz ama ya sagip iciriyorum. Zamanla degisir belkiBenimde meme ucum yok ama isteyince tutabiliyor iki gün sabretsen biberonu bırakır sütün de var
amiin :) onun öncesinde açılman var mıydı? birde epidurali daha önce konuşmuşmuydun
Aynen üc beş kişi kaldık olsun tadını cıkaralım kızlar@acikcay haftaya bugün bu saatlerde muhtemelen cocuk emzirio oluruz allah ksmet ederse tabi haftaya bugün bu anı düsünücem Geçen hafta yayılmış surwiwor izliodum dicem
Öyle görünüyor :))Bizden hiç mart sonu annesi olmicak nisan annelerinden felan gelir belki :)
Ayy evet bişi kalmadı. Sağlıkla gelsinlerbir haftacık kalmış hemen geçer
Benimde doğum tarihini 17 mart
Sıra asıl işte canım :)Anne olan arkadaslarimi tebrik ediyorum darisi kalan bekleyenlere hayırlısıyla insallah.Dogum yapali 2 hafta oldu ama takvimim bugün kalkmis bir garip oldum hamilelik de bitti sira annelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?