2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yapmiyorum su 1 haftadir tek tuk verdim. Cok aglayip acliktan olduguna kanaat getirdigimde verdim bilmiyorum yanlış mi yapiyorum 1 kutu mama bitirdik zaten sarilik oldugu zamanlar simdi sma gold aldim eger zorda kalirsam veriyorum
Yani cok aglarsa ac demektir o sirada gogsun de yumusaksa ver hem sutun birikir memende
Evet meme ucu yok. Ama bizimki biberona alisti ondan almiyo

Fitil ve suni şancı ile baslatilabiliyormus oğlumu normal doğum yaptım memnun kaldım yine normal istiyorum inş benim de içime bir kurt düştü doktor için rahat etsin diye bekleyeyim dedi belki kilo alir diye çarşamba kontrolüm var gelişme durduysa 17 mart cuma günü başlatmasını isteyecegim

Gelelim doğum hikayeme :))

Gece 4 te kasik ve bel agrisiyla uyandim. Ilk once anlamadim Ne olduğunu, 15 dk sonra bir daha olunca anladim sancim oldugunu. Hemen esimi uyandırdım cunku valiz hazirlamamistim daha hemen valizi hazırladık, esimi yatirdim daha takip edecegim ben dedim. Saat 08.45 de sancilar 6dk ya düşünce doktorumu aradim ve hastaneye dogru yola ciktik. 10 gibi doktorum muayene etti 1.5 / 2cm aciklik var dedi nst ye bagladi. Orada cok sanci cikmadi ama 5 dk da bir sancim vardi. Doktorum bu gece veya yarin dogum olur. Hic yollamayayim seni dedi yatisini yapalim biraz destekleyelim dedi. Suni sanci verildi cok az 5 dk sonra suyum bosaldi. Acikligim 4 olmustu. Suyum geldikten sonra sancilarim 2 dkya dustu 5cm aciklikta epidural aldim. Epiduralden sonra yarim saat içinde 8 cm acilmaya ulastik ve dogumhaneye alindim. Annem de yanımdaydi bu surecte. 9 cm olunca doktorum geldi ve ikinmaya baslamami söyledi 10 dk içinde -kesisiz-oglum kucagimdaydi. Kisaca 4cm acikliktan sonra dogurmam 1 saat sürmedi. Ve makyajla girdim makyajla çıktım. Hic dogurmamis gibiydim,hala öyleyim. Iyi ki normal dogum karari almisim. Allah herkese benimki gibi rahat dogum nasip etsin. Ve tabii ki epidurali icat edenden Allah razi olsun. Epiduralsiz doguran arkadaslarin onunde saygiyla egiliyorum. Ben yapamazdim..

Alah bagislasin canim :)

aaa doğum yaptın mı seeen hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)

Benimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimi

Benimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimi

benim tahmini 23 marttı ama kanalı geçtik henüz dönmedi bile doktor eğer böyle devam ederse 40da alırız dedi. kanalda değilse ve ozamana kadar girmezse seninkiside sezaryen olur

Benimde meme ucum yok ama isteyince tutabiliyor iki gün sabretsen biberonu bırakır sütün de var
Evet isteyince tutuyor 2 3 kere emdi memeden. Ama istemiyor:) ac biraktim 6saat yine emmedi. Dr oyle yapmabsarilik olur sik sik beslemen lazim dedi. Ben de korktum bi daha ac birakmaya. Boyle iyiyiz ama ya sagip iciriyorum. Zamanla degisir belki

amiin :) onun öncesinde açılman var mıydı? birde epidurali daha önce konuşmuşmuydun

Ilk defa sanci yaşadım. Sıklığı 7 dknin altina düşünce hastaneye geldim. 2cm yakin acikligim olmuş. Sonrasi cok hizli gelisti zaten. Epidural sadece fiyat konuşmuştum. Doktorum duruma göre bakarsin demisti. 5cm olunca araligi 2 dk dusunce aldim epidural. Rahatladım sonrası iyi geçti cok sukur.

Aynennnn :))) artık çiş,süt,kaka mıhabbetleri yaparız inşallahh

Bizden hiç mart sonu annesi olmicak nisan annelerinden felan gelir belki :)
Öyle görünüyor :))

bir haftacık kalmış hemen geçer
Ayy evet bişi kalmadı. Sağlıkla gelsinler
Benimde doğum tarihini 17 mart

3 kişi oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…